14/06/16

Tiistaikooman ja tanssijalan herättelybiisi

65 hvob

Onkohan se merkki, että tänään olisi hyvä mennä ajoissa nukkumaan, kun on torkahdellut tietokoneen ääressä sellaisia murto-osasekunnin mittaisia mikrounia noin 15 kertaa puolen tunnin sisään… :D Taitaa vähän väsyttää, mutta epäilen, että en tule pääsemään ajoissa unille tänäkään yönä. Ensi viikolla lupaan nukkua enemmän!

Mutta jos joku muukin kaipaa pientä herättelyä tähän tiistain väsyneeseen alkuiltaan, niin tämän biisin tahtiin kelpaa heräillä ja laittaa jalalla koreasti. Itävaltalaisduo HVOB:n Window-biisi laittaa mukavasti tanssijalan nykimään ja onnistui herättämään meikäläisenkin tuolta väsymyskoomasta takaisin elävien kirjoihin. Kertakaikkisen mainiota teknoa kosiskelevaa elektropoppia!

Ja hei, teknosta puheen ollen… TÄNÄÄN on viimeinen mahdollisuus osallistua kisaan, jossa voi voittaa lippupaketin heinäkuun alussa järjestettäville Visio-teknofestareille. Jos siis elektroninen tanssimusiikki sytyttää etkä ole vielä osallistunut, niin kannattaa käydä tekemässä se täällä.

Translation: This song woke me and my dancing feet up on a very tired Tuesday.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts