8/06/16

Tekno kiinnostaa – Voita liput VISIO-festareille!

62 53 VISIO FESTIVAL POSTER 3

Kilpailun liput on lahjoittanut VISIO FESTIVAL

Tämä kesä on Helsingissä kyllä tapahtumien ja festivaalien juhlaa. Tuntuu, että lähes joka viikonloppu jotakin mielenkiintoista on meneillään ja tuntuu, että kesän aikana täällä nähdään monta uutta festivaalia. Ihmiselle, joka ei niin välitä lähteä merta edemmäs kalaan, vaan nauttii nimenomaan kaupunkifestareista (=minä), tämä on erinomaisen hyvä uutinen.

Yksi kesän uusista festaritulokkaista on Kalasatamassa Teurastamon alueella heinäkuun alussa järjestettävä VISIO Festival, joka on omistettu teknolle ja elektroniselle musiikille. En olisi välttämättä vielä pari vuotta sitten uskonut intoilevani teknofestareista, mutta nyt en voisi kuvitella juuri mitään mahtavampaa. Hurahdin viime kesänä teknobileisiin ja esimerkiksi koko Flow hurahti Backyardilla onnellisena bailatessa monien muiden esiintyjien mennessä ihan sivu suun.

Siksi olenkin aika utelias heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävän VISION suhteen. Koneellisen ja elektronisen musiikin huippuartisteihin sekä pienempiin ja vaihtoehtoisempiin nimiin panostavan festivaalin lavoilla nähdään niin dj-settejä kuin harvinaisia livekokoonpanojakin. Kahden päivän festareilla esiintyvät esimerkiksi Todd Terje & The Olsens, Levon Vincent, Detroit Swindle, Hunee, secretsundaze, Joey Anderson, Wolf Music Records, Max Graef Band, Kito Jempere Live Band, Fred P, Juju & Jordash Live, Borrowed Identity, Shifted Live, Frits Wentink sekä Axel Hjertman Live.

VISIO FESTIVAL POSTER 2

Ulkomaisten artistivieraiden lisäksi festivaaleille on saatu kova kattaus kotimaisia elektronisen musiikin tähtiä kuten Deep Space Helsinki (Samuli Kemppi & Juho Kusti), Trevor Deep Jr., Roberto Rodriguez, Club La Persé, Kristiina Männikkö, Linda Lazarov ja Pekko sekä Vj Indigo.

Jos esiintyjälistan nimet eivät kerro sinulle mitään, älä sure, harva niistä kertoo minullekaan. :D Mutta sen tiedän, että kovat bileet on luvassa. Vähän kuin kaksi vuorokautta Ääniwallia tai Kaikua putkeen. Kotimaisista esiintyjistä suosittelen lämmöllä tsekkaamaan paikan päällä ainakin Trevor Deep Jr:n ja Club La Persén. Lippuja festareille voi ostaa esimerkiksi Tiketin kautta. Huomaathan, että festareiden ikäraja on K-18.

Ennen itse tapahtumaa VISIO julkaisee kiinnostavia minidokumentteja muutamista festivaalin kanssa yhteistyötä tekevistä tai muuten Helsingin kaupunkikulttuuria muovanneista artisteista, taiteilijoista ja muista tekijöistä. Piipahdin eilen tilaisuudessa, jossa näytettiin ennakkoon kaikki 6 minidokkaria ja suosittelen tsekkaamaan, kunhan niitä pikkuhiljaa julkaistaan. Ensimmäinen dokkari on jo julkaistu ja sen voi katsoa tästä alta.

VISIO lahjoitti muutaman festarilipun minulle täällä blogissa jaettavaksi, joten jos elektroninen musiikki ja mahtavat bileet kiinnostavat, nyt kannattaa olla kuulolla! Jaan osallistuneiden kesken 3 kahden hengen lippupakettia kahdelle päivälle 1.-2.7.2016 järjestettäville festareille. Kerro tämän postauksen kommenteissa, miksi haluaisit mukaan festareille ja kenet nappaisit mukaasi juhlimaan. Jätä kommenttisi ti 14.6.2016 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

62 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ellikkä

  Oii!!! En ole ikinä päässyt osallistumaan teknofestareille. Kuuntelen siivoillessa aina kuulokkeista teknoa täysillä, ja se vie ihan erilailla fiiliksiin kuin mikään muu musiikkilaji! Olisi ihana tutustuttaa myös mun poikaystävä teknon ja electron maailmaan paremmin. Hän kun ei tähän saakka ole oikein sitä kuunnellut. Haluan päästä reivaamaan! Jenni pliis liput mulle. :))

 • Sallim

  Vau! Tonne on pakko päästä! Tuo viikonloppu on kesän viimeinen, jonka vietän Helsingissä ja olisi kyllä täydellinen tapa, rakastan tanssimista! Muille festareille en harmikseni tänä vuonna ehkä ehdi, tai ehkä pitää priorisoida paremmin :D Mukaan ottaisin ehdottomasti minut elektroniseen musaan tutustuttaneen poikaystäväni!

 • Saara

  Ottaisin mukaan miesystäväni, joka on konemusiikin suuri ystävä. Olisi ihana yllättää hänet lipuilla! <3

 • Mup

  Oon koko alkukesän kuunnellu vaan tukka putkella Todd Terjeä ja Lindstrømia ja saanu tän kaltasesta musiikista ihan hitsin paljon energiaa ja jytyä elämään. Mä tarvitsen elämääni juuri tällaset festarit tämä kesänä. :D

 • Wnl

  Palaan kesäkuun viimeisenä päivänä Suomeen ekaa kertaa joulun jälkeen ja hyvät bileet ehkä pehmentäisi vähän laskua takas rakkaaseen kotimaahan ;D Mukaan ottaisin yhden parhaista ystävistä :)

 • Orvokki

  Ottaisin mukaan mun Namibian vaihtokaverin, jonka kanssa on aina upeaa tanssia koko yö.

 • Rige

  Ooh jumpe!Ois kyllä mielenkiintoinen kokemus käydä. Ja erityisesti tällä haluaisin ilahduttaa poikaystävääni, sillä meillä alkaa kesäloma juuri kyseisenä viikonloppuna ja haluaisin viedä hänet sinne!

 • Hei! On pakko mennä kattoo Detroit Swindle (paras) ja Max Graef, joiden kanssa hengasin viime kesänä boat partyillä Kroatiassa, ois mahtava päästä toivottaa tyypit tervetulleeksi kotikaupunkiini!

 • Kuusi

  Niin parasta, festarit aivan naapurissa, keskellä kauneinta kesää huippumusan tahdeissa! Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, johon tiedän tämän festarin uppoavan kuin voi puuroon. :)

 • Mia

  Oi kyllä kiinnostaa! Mukaan ottaisin veljeni, olme molemmat konemusiikin ystäviä. Ah, saisi tanssia!

 • Marianne

  Haluaisin festareille, koska tekno kiinnostaa, mutta en ole vielä päässyt jyvälle parhaista artisteista! En voisi ajatella parempaa mahdollisuutta tehdä lähempää tuttavuutta teknoon, kun lähtemällä VISIO-festareille, jossa ilmeisesti parhaat soittavat :)

 • Ida

  Olisi mielenkiintoista päästä kokemaan uudenlaiset festarit ja nämä festarit juuri kruunaisivat koko kesän! Mukaan ottaisin parhaan ystävän!:)

 • Kirsi

  Ehdottomasti haluan mukaan! Tämä olisi yksi kesän kuumimmista festareista ja vielä ihan naapurissa. Ja miten mieletön paikka! Ottaisin mieheni mukaan tanssilattialle… Nim. Weekend festarit on jo koettu :)

 • Natalie

  Moi Jenni! Tässä toinen techno granny, joka kaipaa lippua ;) Mukaan ottaisin frendini, jolle tämä tapahtuma on täysin uusi :) Olisi loistava ylläri!

 • Kimmo

  Haluaisin mukaan juhlimaan, sillä tekno todellakin kiinnostaa. Nyt olisi sellainen kutina että Visiossa voisi olla samaa värinää kuin Koneistossa 2000 tai Ääniwallissa elokuussa 2013. Mukaan ottaisin jonkun kivan porilaisen ;)

 • Janna

  Haluaisin voittaa liput koska en oo koskaan ollut festareilla taikka konsertissa vaikka ikää on jo 23 vuotta :D Paniikkihäiriö on aina estänyt lähtemisen vaikka kiinnostusta on ollut. Nyt kuitenkin paniikkihäiriö on hallinnassa ja olis ihanaa päästä kuuntelemaan musiikkia livenä. Mukaan ottaisin poikaystävän, jonka kanssa olis ihanaa kokemus jakaa.

 • Veera

  Rakastan konemusaa ja näin kahden pienen lapsen äitinä harvemmin pääsee enää kunnolla bileisiin :( Mukaan lähtisi oma rakas aviomies :)

 • Hanna

  Oi huippua!! Visio tulee kyllä hyvään aikaan, pitäis päästä jo kunnolla tanssimaan! :-) Oulussa aika harvoin on itseä kiinnostavia tapahtumia ja tänä vuonna ei ole myöskään Summersoundeja missä on monta kesää tampattu. Poikaystävän kanssa on kierretty reissuissakin paljon tunnettuja house- ja teknoklubeja niin ehottomasti lähtis mukaan nytkin!

 • rikkahippunen

  Hunee <3 ottaisin mukaan teknomieheni ;)

 • viiviK

  Tuoreena konemusaan hurahtaneena tässä olisi hieno fiilistely mahdollisuus! Mukaan nappaisin jonkun ihnanan konemusa orientoituneen kaveriiin :)

 • Tilda

  Voi just tällästä uutta ja tuoretta oon haikaillut jo useemman kerran tarjontaan! Ihanaa, että on ihmisiä jotka jaksaa järjestää.
  Mä ihan ehdottomasti oon niitä tyyppejä, jotka koluais vaikka jokaiset festarit mitä eteen tulee, jos se olis vaan mahdollista. Ei liene siis yllätys, että näihin pippaloihin osallistuisin kovasti mielelläni:) mukaan lähtisi ehdottomasti eräs rakastakin rakkaampi ystävä!

 • Jussi Richard Roberto Lampi

  Miksi minun pitäisi voittaa? Koska itsehän tunnetusti rakastan teknoa. Rakastan niin melodisempaa kuin synkempää teknoa. Ja kyseisillä festareilla on kaikenlisäksi liuta lempi soittajiani. Ja mukaan tietenkin ottaisin komeamman osapuoleni ☺️

 • Liina

  Jännä ja vähän erilainen festari :) Kiinnostaisi kokemuksena vaikka artistit eivät ole yhtään tuttuja :D

 • Katariina

  Tykkään kovasti käydä kuuntelemassa teknoa ja tanssia muiden mukana tungoksessa, harvemmin vaan kerkeän Helsinkiin tapahtumiin ajoissa kun ne täyttyvät niin
  nopeasti. Ikinä en ole tämäntyyppisillä festareilla käynyt, niin olisi mahtava kokemus! Mukaan tulisi varmasti paras ystäväni :)

 • Amanda

  Ouuu, tämä ois kyllä ihan nappi! Mun ihana serkku on just hiljattain alotellu fiilistelemään ja jopa soittamaan teknolevyjä eri mestoissa, joten ois niin mahtava tarjota hänelle lippu tanssilattialle. Hän osais arvostaa aivan kybällä. Tosi kiva kun festaritarjonta muuttuu värikkäämmäksi!

 • Maija

  Haluaisin muistella raveissa vietettyä nuoruutta parhaan ystäväni kanssa. Mikä sen parempi paikka, kuin teknofestivaalit!

 • Johanna

  Paluumuutan Helsinkiin ensi viikolla ja olen itse myös ihastelut monia tapahtumia joita tosiaan tuntuu olevan lähes joka viikonloppu! Kesäinen Helsinki ja elektroninen musiikki yhdistettynä houkuttelee! Mukaan nappaisin teknofanaatikon parhaan ystäväni!

 • Laurararaaa

  Vanhana tekno dikkarina Visio festari herätti heti kiinnostukseni, kun siitä ensimmäisen kerran kuulin. Artistikattaus, sijainti ja koko festari vaikuttaa lupaavalta, juuri sellaiselta jossa itse viihtyisin. Valitettavasti huonon rahatilanteeni vuoksi en ole lippua hankkinut, mutta jos onni potkaisisi ottaisin festareille mukaan poikaystäväni. Yllätys olisi varmasti mieluinen! :)

 • Tuuli

  Tekno iskee ja kovaa!Reivaamaan ottaisin ehdottomasti kaksoissiskoni, jotta voitaisiin yhdessä viettää syntymäpäiviämme unohtumattomalla tavalla!:D Meitä peräkylän likkoja jo pelkkä Helsinkiin matkustaminen ilahduttaisi suunnattomasti. :)

 • anniina

  Tää olisi paras tapa juhlia oman kesäloman alkua! Mukaan bailaamaan lähtisi ystävä Miila Kaarina.

 • henna_orvokki

  Kuulostaa huipulta!! Olisi parasta päästä jorailemaan poikaystävän kanssa teknoa Teurastamolle läpi yön :D

 • pums

  Olisi hauska kutsua entinen poikaystävä joka tutustutti teknomusiikin maailmaan mutta varmaan joku kaveri lähtisi : )

 • Ida

  Tekno todella kiinnostaa! Sen merkitys minulle pääsee parhaisiin lukemiinsa juuri livemusiikin muodossa; musiikki kulkee läpi kehon ja läpi jokaisen solun! Olisi mahtavaa päästä nauttimaan siitä musiikin tuomasta euforiasta kokonaisen viikonlopun verran. Mukaan ottaisin kumppanini, joka riemastuisi tästä tilaisuudesta varmasti vähintään yhtä paljon kuin minä. :)

 • festiäfestiä

  Ai vitsi, nää liput on pakko saada! Kesän festareille kun ei normaalisti tuu päästyä rahatilanteen takia.

 • siiri

  En tunne kovin hyvin teknoskeneä, mutta se kiinnostaa! Tanssisin varmasti sydämeni kyllyydestä! Mukaan ottaisin poikaystäväni :)

 • Mari

  Ottaisin mukaan paremman puoliskoni ja festari olisi ihana kesäloman aloitus yhdessä reissaten Helsinkiin fiilistelemään musiikkia, josta molemmat tykätään paljon :>

 • ikeroll

  Menisin varmasti muutenkin, mutta nyt osallistun arvontaan ihan taloudellisessa mielessä. Kaikkihan tietää että teknotytöt ovat niitä parhaimpia ja moneen kertaan esim ääniwallissa, Kaikussa tai viimekesänä Dept.-bileissä kyläsaaressa on saanut ihastua johonkin tamppaavaan teknoneitoon. Visio-festareilla voisi taas koittaa etsiä jonkun teknotyttösen ja jos voittamalla liput säästän pääsymaksuissa voin sitten ostaa meille muutamat aperol spritzit ja jonkun mezelautasen.

 • piupau

  Tänne ois kyl kiva päästä joraa! Mukaan ottaisin mun poikaystävän. :)

 • Tuuli

  Hurahdin teknoon muutama vuosi sitten vaihto-opiskelemassa ollessani ja kaipuu konsertteihin ja festareille oli sen jälkeen suuri, sillä jouduin vielä viimeistelemään opintoni Oulussa. Nyt kaksi viikkoa sitten Helsinkiin muuttaneena on tullut käytyä Kaikussa ja Ääniwallissa, mutta teknofestareita on harvemmassa. Tämä olisi ihana tilaisuus päästä nauttimaan hyvästä musiikista, erityisesti haluasin päästä jammailemaan Todd Terjen tahtiin, sillä missasin Flow:n vuosi sitten.
  Teknomusiikki on mukavaa vastapainoa työlleni, joka on kiireistä ja aivot ovat koko ajan tehokkaassa käytössä. Musiikki rentouttaa ja vie mukanaan omaan maailmaan. Teknon tahtiin tanssiminen on jostain syystä luontaisempaa kropalleni kuin tavallinen discotanssi.
  Mukaan ottasin rakkaan siskoni, jonka kanssa on tullut kierrettyä reivejä, konsertteja ja undergrountapahtumia, mutta vielä hän ei ole päässyt kokemaan kunnon teknofestareita. :)

 • Soil

  Wowwauwau, mukana ja juhlimassa!

 • Ansku

  Löysin teknon kanssa vasta viime keväänä ja sillä tiellä ollaan! Mikään ei ole parempaa, kuin kunnon musa ja hyvä seura mukaan lähtisi pikkusysteri, joka sattuu vierailla kaupungissa juurikin tuolloin. Täytyyhän hänetkin perehdyttää hyvään musiikkiin! Upeeta, että Helsingissä tämmöinen järjestetään!

 • Satuinkeri

  Ekat reivit tuli koettua vuonna 1995 ja elektroninen musiikki on ollut mukana koko elämän. Nyt 35-vuotiaana jaksan yhä innostua uusista festareista ja mikä olisikaan hauskempaa kuin lähteä muistelemaan nuoruuutta ;) lapsuuden ystävän kanssa joka on myös aktiivinen tällä saralla. Flow liput onkin jo hankittu!

 • Sopuli

  Innostuin elektronisesta musiikista ollessani opiskelijavaihdossa Hollannissa. Sen jälkeen en olekaan päässyt kunnon elektronisen musiikin bileisiin ja nyt olisi mahtavaa päästä fiilistelemään Visioon! Mukaan ottaisin ystäväni, joka oli vaihdossa samaan aikaan ja jonka kanssa bailattiin elektronisen musiikin tahdissa itsemme kipeiksi.. <3

 • Isadora

  Moikka! Oon vasta vuoden alusta innostunut enemmän elektronisesta musasta, tähän saakka olen ollut vannoutunut räppityttö. :) Mutta tutustuin yhteen poikaan alkuvuodesta, joka kuuntelee elektronista musaa ja siitä sit innostuin pikkuhiljaa. Varmaan sen pojan ottaisin mukaan! ;)

 • suvitsuu

  Elektroninen musiikki uppoaa todella. Rakastan sitä, en voisi kuvitella parempaa synttärilahjaa, kun nuo liput. Synttärit ovat 2.7. Olen haaveillut tuollaisista festareista. Festareille pääseminen olisi myös tarpeellinen irtiotto kotiarjesta. Jättäisin kolme lasta puolisoni huomaan, pakkaisin festarirepun ja mukaan tuonne ottaisin tietysti siskoni, joka tykkää myös elektronisesta musasta! Voi kunpa joskus onni suosisi ..

 • j_mt

  Veisin tuonne poikakaverini, kenen kanssa muutama vuosi sitten sattumalta tanssittiin kahdestaan Flow-festareilla Huoratronin keikalla itsemme läkähdyksiin. Oli kuuma, oli kesä, oli mahtavaa.
  Yksi hauskimpia muistojamme, mutta toistaiseksi myös ainoa kerta kun olemme yhdessä päätyneet vastaavanlaiseen tilanteeseen.

 • ElinaH

  Uudet festarit on aina tervetulleita, erityisesti kun kyseessä on elektronisen musiikin festarit. On helposti huomattavissa, että ekoilla festareilla Ihmisistä oikein huokuu uteliaisuus ja into kaikkea uutta kohtaan, kuten vaikka viime vuoden Sidewayssissakin. Olisi kiva päästä ekojen tyyppien mukana fiilistelemään tätä tulokasta. Mukaan nappaisin varmaankin kaimani Elinan, jonka kanssa jaetaan musamaku aika tarkasti. :)

 • Susanna

  Ehdottomasti mukaan lahtisi poikaystava! Han on elektronisen musiikin ystava ja tassa paasisin nauttimaan hanen kanssaan. Tutustuisin hanen musiikkimakuunsa paremmin!:)

 • Sanna

  Ihan jo pelkästään Todd Terjen takia festareille on päästävä! Liput olisivat loistokeino saada Lontooseen muuttanut paras ystäväni käymään Helsingissä.

 • Tapio

  Visioille lähtisin nauttimaan harvinaisesta herkusta Suomessa, eli saa tampata festareilla aamuneljään asti. Tyttöystäväni tietysti nappaisin mukaan!

 • Amsu

  Poikaystävälläni on syntymäpäivä 12.7. ja nämä festarit olisivat ihan mieletön ennakko-synttärilahja hänelle! Itse en vielä reilu vuosi sitten tiennyt elektronisesta musiikista lähes mitään, mutta alettuamme seurustella olen kyllä saanut hyvin kattavasti tietoa aiheesta, poikaystäväni kun sattuu olemaan DJ. :D Yhteinen festariviikonloppu olisi varmasti ikimuistoinen ja elämyslahjat ovat mielestäni aina kivempia kuin tavaralahjat. Toivottavasti onni suosii kilpailussa, opiskelijoina kun ei budjetti riitä ihan kaikkeen… :D

 • Karita

  Oon jonkin aikaa sitten muuttanut pois Helsingistä, ja olisi ihana päästä vanhaan kotikaupunkiin muistelemaan hyviä hetkiä Redarissa, Kaikussa ja Ääniwallissa festareilla bailaten! Mukaan ottaisin poikaystäväni, joka on vasta muuttanut Suomeen eikä ole vielä ehtinyt nähdä Suomen teknoskeneä muutamaa Kaiku-visiittiä enempää.

 • Vilma

  Jes, tätä on kaivattu! Kuin Kosmos Festival, mutta kaupungissa :) Tänä vuonna mahdollisuutta lähteä metsäreiveihin ei ole, joten tänne olisi mahtavaa päästä. Mukaan ottaisin teknoa rakastavan kumppanini, jolle viikonloppu voisi olla minikesäloma (koska oikeaa ei ole).

 • Niia Virtanen

  Menisin festareille juhlimaan ensimmäistä kunnollista kesälomaa vuosiin ja pian edessä siintävää valmistumista! Mukaan lähtis poiccis =)

 • Carou

  Kova setti tulossa, pakko päästä paikalle! Mukaan ottaisin parhaan musadiggarin, partnerini, joka todella ansaitsisi yllätyksen ja osaisi sitä arvostaa!

 • Meri

  Ehdinköhän vielä arvontaan mukaan, toivottavasti, sillä vaikuttaa superhyviltä nää uudet festarit. Mukaan joku kaveri, joka jaksaa tanssia läpi päivien :)

 • Satu

  Tää olis ihan mahtava, koska a) en ole koskaan ollut tämän genren festareilla ja b) rahatilanne ei tänä kesänä ole mikään kovin hyvä, joten muuten tuonne jää valitettavasti menemättä, jos liput eivät napsahda omalle kohdalle. :/

  Huippua, että tällaistakin järkätään!

 • Kaisa

  Oi vielä ehtii osallistua!! Liput toivoisin nappaavani itselleni ja poikaystävälle, joka aikoinaan minullekin esitteli elektronisen musiikin kiehtovan maailman. Koska aina puhutaan että mentäis kuuntelemaan jotain hyvää DJ:tä mutta vanhana pariskuntana jumitutaan helposti sohvalle, olisi tällainen tamppausviikonloppu erittäin tervetullut :)

Related posts