1/06/16

Kesäkeskiviikon biisi

55 Maribou-State

Se on kuulkaa kesäinen keskiviikko ja hyvän biisivinkkauksen paikka! Tästä kappaleesta kuuluu kiitos ystävälleni Matille, jonka kanssa vietimme joskus maaliskuussa tuntikausien mittaisen musiikkifiilistelytuokion, vaikka oikeasti olisi pitänyt tehdä jotain ihan muuta. Hetki ja yhteinen intohimo vain vei mennessään ja ehdimme siinä suunnitella jo konseptin omalle radio-ohjelmallekin. :D Great minds ja sillee…

Matti arveli, että saattaisin tykätä brittiduo Maribou Staten musiikista ja oikeaan osui. Kun tämä Olivia-kipale pärähti soimaan, niin se oli rakkautta heti ensi kuulemalta. En ole vielä kunnolla malttanut tutustua duon muuhun tuotantoon, mutta pikaselaus kertoi, että kyllä kannattaisi. Tykkäät tästä biisistä todennäköisesti, jos tykkäät esimerkiksi Caribousta. Huvittava muuten tuo Caribou ja Maribou -sanapari… :D Mutta siis, kuuntele! On hyvä!

Translation: I love this song by Maribou State!

Photo: Maribou State

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts