31/05/16

Minttuisa kesän aloitus

6 68

En usko, että tulen tänäkään kesänä pitämään mitään kunnollista kesälomaa, mutta viime päivien ihanassa kesäsäässä on tuntunut suorastaan olennaiselta tarttua hetkeen ja surutta pysyä poissa tietokoneen ääreltä. Suomen kesässä kun ei koskana tiedä, milloi auringonpaiste vaihtuu räntäsateeseen.

Kävin eilen kesän alkajaisiksi fiksaamassa kynnet kesäkuntoon ja tällä kertaa ne saivatkin vähän räväkämmän sävyn: vahvaa mintunvihreää. Nämä raikkaan väriset kesäkynnet eivät koristeluita kaipaa, joten halusin vaihteeksi kokeilla ihan yksiväristä tyyliä. Pakko kehaista, että tämä mintunvihreän sävy on jotenkin aivan täydellinen ja sopii tosi kauniisti kesäistä ihoa vasten.

Tällä kertaa kynnet tehtiin muuten Bio Sculpturen perusgeelin sijaan saman sarjan Evo Oxygenating Gel -tuotelinjalla. Evo2-ammattilaissarjalla tehdään siis myös geelikynsiä, mutta tekniikka poikkeaa Bio Sculpturessta hiukan. Tämän sarjan tuotteet näyttävät päällepäin tavallisilta kynsilakoilta, mutta kyseessä on siis UV-valolla kovetettava geelaus, joka kestää kynsissä kolmisen viikkoa. Evo2 suojaa Bio Sculpturen tavoin omaa kynttä ja on sille hellävarainen. Muutamien käyttäjien mukaan tämä geeli tuntuu kynsissä hiukan Bio Sculpturea kovemmalta, mutta minäpä nyt sitten kuulostelen, että miten tämä pysyy ja miltä tuntuu… Näyttää päällepäin ainakin ihan yhtä kauniilta ja lopputulos on minusta hivenen ohuempikin kuin perusgeelillä. Lisätietoa Evo2:sta voi halutessaan tsekkailla täältä.

Kesän kunniaksi halusimme myös Mariannen kanssa ilahduttaa teitä Helsingissä asuvia tai täällä päin liikkuvia kivalla kesätarjouksella. Eli jos geelikynnet ovat olleet mietinnässä, nyt niitä pääsee testaamaan hiukan normaalihintaa edullisemmin. Kynsien geelaukset (ranskalainen tai yksivärinen oman kynnen geelivahvistus) 21.6.2016 asti 45 euroa (normaalisti 60 euroa) sekä jalkahoito ja varpaan kynsien geelaus 85 euroa (normaalisti 109 euroa). Aikoja on tällä hetkellä vielä reilusti, mutta niiden määrä on rajoitettu, joten joten kannattaa varata pian, mikäli tarjouksen haluaa hyödyntää. :) Vapaita aikoja pääsee helpoimmin selaamaan ja varaamaan noiden yllä olevien linkkien kautta.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nail

  Moi, onko noi sun kynnet pidennyksillä vai ilman? Jos on, olisi kiva kuulla kokemuksia niistä, miten esim. arkiaskareet niiden kanssa sujuu. Voisin kokeilla pidennyksillä, jos niitä on mahdollista saada lyhyessä mitassa.

 • Repsottaa

  Kauniit kynnet ja kiva väri! Mutta tuota, olisin sellaista kysynyt, että miten kauan sinulla tuo lakkaus kestää siistinä? Olisiko joku kerta mahdollista saada kuvaa siitä, miltä kynnet näyttävät vaikka kolmen viikon jälkeen?

  Pitkän pohdinnan jälkeen uskaltauduin laittamaan nuo samat geelit, mutta olen jo viikon jälkeen aika pettynyt:( Täytyy soittaa kynsiteknikolle huomenna.

  • Onpa harmillista kuulla, että kynnet eivät ole sinulla kestäneet. Olen itse huomannut, että se vaihtelee ihan älyttömän paljon, miten kynnet milloinkin kestävät. Keskimäärin ne kestävät 2-4 viikkoa, mutta parhaimmillaan minulla ovat joskus pysyneet kynsissä jopa 6-7 viikkoakin. Pysyvyys riippuu ihan hurjan monesta muuttujasta: kynsien tekijöissä on eroja, yksittäisissä geeleissä ja väreissä on eroja, ihmisten kynsissä on eroja – ja jopa saman ihmisen kynnet voivat esimerkiksi eri vuodenaikoina käyttäytyä aivan eri tavalla. Olen myös kuullut sanottavan, että monilla ne ihan ensimmäiset kynnet eivät välttämättä pysy kamalan hyvin.

   Toki kynsien pysyvyyteen voi vaikuttaa ihan todella paljon myös itse sillä, mitä käsillään ja kynsillään tekee. Geelikynsiä ei saisi käyttää työkaluja mihinkään eli ei mitään hintalappujen rapsuttelua tai tölkkien availua suoraan kynnellä, jos kynsissä on geelit. Kannattaa myös vältellä voimakkaita pesuaineita ja ihan voimakas tiskiainekin (kuten vaikka Fairy) voi pehmentää geelejä, joten itse olen tietysti vuosien varrella oppinut varomaan kynsiäni eri tavoin kuin silloin ihan alussa.

   Useimmat kynsien tekijät mielellään korjaavat kynsiä, jos ne syystä tai toisesta alkavat repsottaa ennen aikojaan, joten kannattaa ehdottomasti soittaa tekijälle ja kysäistä. Mutta suosittelen antamaan geeleille vielä toisen mahdollisuuden. :) Kannattaa myös muistaa, että koska Bio Sculpture on omille kynsille niin hellävarainen, se on myös hiukan monia muita geelejä pehmeämpi laadultaan lähtökohtaisesti. Käytännössä se mahdollistaa sen, että geelit voidaan poistaa omaa kynttä vahingoittamatta ja plussana on myös se, että kynnet tuntuvat käytössä hyvin luonnollisilta, mutta toki se myös tarkoittaa, ettei näiltä kynsiltä voikaan odottaa rakennekynsien kestävyyttä ja kovuutta.

   • Repsottaa

    Kiitos vastauksesta. Kyllä mä aika varovainen olen ollut, en ole edes tehnyt mitään peruskotitöitä (paitsi hanskat kädessä). Ei uintia, ei saunaa, ei mitään. Sama geeli kuin sinulla, sama tekijä myös. Mutta toki kokeilen uudestaan, kävinkin jo uusintakierroksella. Toivottavasti nyt kestäisi pidempään kuin viikon siistinä, tulee muuten aika kalliiksi tämä.

    • Yleensä tekijät ovat valmiita korjaamaan kynsiä, jos kovin nopeasti irtoavat. Kannattaa aina kysyä tätä mahdollisuutta, jos alkavat repsottaa aivan ennen aikojaan! Mutta toivotaan tietysti, että kyseessä oli vain jokin alkukankeus ja nyt pysyisivät paremmin.

Related posts