30/05/16

Viikon ajatus: katseista

7 96

Paras tunne on se,

kun katsot häntä.

Ja hän tuijottaa jo.

PS. On jotenkin hauskaa, kuinka porukka jakautuu mielipiteissään näiden viikon ajatusten osalta niin tiukasti kahteen leiriin: puolet rakastaa ja puolet vihaa syvästi. Kaikkia ei voi miellyttää, joten niin kauan, kun hauskoja, pohdituttavia, avartavia, hölmöjä ja koskettavia lainauksia ja mietteitä riittää jaettavaksi, tulen niitä todennäköisesti jatkamaan. Tiedoksi vihaajille: nämä julkaistaan yleensä maanantaiaamuisin tai -aamupäivisin, joten silloin kannattaa pysyä poissa, jos oikein ärsyttää.

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Venla

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 • En ymmärrä, miten nämä voi joitain ärsyttää. Näähän on niin ihania. :)

 • Saara

  Lähtökohtaisesti mietelauseet ja ns. paulocoelhomaisuudet ei iske muhun ollenkaan – joten siinä mielessä ymmärrän tuollaiset vihaajien kommentit. MUTTA! Minusta nämä sun kuvat on aina niin kauniita ja ajatukset söpöllä fontilla kynäiltyjä että tykkään näistä aina! Muutaman kerran on tullut tosi hyviä quoteja, yleensä ne on hyviä vähintään. Eli jatka samaa rataa :)

 • j

  Kuka voi inhota mietelauseita??(Ellei ny ihan kuluneita ja banaaleja.)

 • Ullama

  Nämä sun ajatelmat on ihan tosi hyviä. Ja kiitos kun vielä olet suomentanut ne tänne, joskus ei englanninkielentaitoni riitä saamaan sitä pointtia. En oikein jaksa noita joitain ihmisiä, jotka ärsyyntyvät ihan kaikesta. No, heidän häviönsä.

 • Iduu

  Hahah onpa hauskaa, että jollain oikeasti riittää VIHAA näihin. Ymmärrän, jos aina ei kolahda, mutta hassua että noin vahva reaktio syntyy.

  Niin, ja jos jäi epäselväksi, niin itse RAKASTAN herätteleviä lainauksia ja kauniita kuviasi ;-)

  Kiitos ja pus siis tästäkin!

Related posts