27/05/16

Street style: Heidi

4 85

Onpa ollut huippua saada teiltä niin innostunutta palautetta näistä muutamista katumuotikuvista, joita olen julkaissut – kiitos! Heti alkuun on jo tullut muutamia toiveita saada kuviin monen kokoisia, muotoisia ja ikäisiä ihmisiä. Toiveenne on kuultu! Räpsin street style -kuvia kuitenkin aina tyyli edellä ja tilanteen sekä kuvattavan salliessa (moni ei halua kuviaan nettiin), joten iloitaan ja inspiroidutaan siis näistä ihanista tyyleistä kuvattavan ominaisuuksista riippumatta. :) Otan kuvia toistaiseksi aika harvakseltaan ja olen arka pysäyttelemään ihmisiä kadulla, joten lähinnä näitä tulee nappailtua silloin, kun kokonaisuus säväyttää, tilanne on jotenkin luonteva ja molemmilla osapuolilla on sopiva hetki aikaa. Tällä kertaa kuviin tuli ikuistettua Minna Parikalla työskentelevän Heidin värikäs ja iloinen tyyli.

HEIDI, HELSINKI

Matkustelen paljon työni takia ja usein reissut ajoittuvat muotiviikkojen aikaan. Työnkuvaani kuuluu myös markkinatutkimuksen tekeminen, mikä koituu usein lompakon kohtaloksi – toisin sanoen, shoppailen reissuillani paljon. 

Tässä asussa näkyvä Mary Katrantzoun Adidas Originalsille suunnittelema mekko on ostettu Le Bon Marchélta viime Pariisin reissulta. Kengät taas ovat Minna Parikan, mutta ihanuudestaan huolimatta ne lepäsivät pitkään kaapissani, kunnes ostin tämän mekon. Takki on Sasu Kaupin mallikappale, jonka ostin juuri ennen kuin hän lähti Los Angelesiin. Tykkään siitä, että muhkea, ylisuuri bomberi tasapainottaa kepeää ja tyttömäistä mekkoa. Ihastuin Bimba y Lolan laukussa banaaniprinttiin Etelä-Koreassa käydessäni ja viime kesän Espanjan matkalla samainen laukku tuli alennusmyynneissä vastaan, joten kiikutin sen saman tien kassalle.

Tyylini vaihtelee laidasta laitaan fiiliksen mukaan. Kaikkia vaatteitani yhdistää kuitenkin mukavuus: niiden pitää istua hyvin ja tuntua hyvältä päällä. Välillä asukokonaisuudet saattavat olla aika kreisejäkin, ja tykkään viihdyttää itseäni ja muita pukeutumisellani. Tiedän tarkkaan, mistä pidän ja olen aika tehokas shoppailija. Näen heti vaatteesta, onko se itselleni sopiva ja enkä usein edes sovita ostoksiani.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts