26/05/16

Lähdetäänkö yhdessä Kaliforniaan?

19 78

Yhteistyössä Specsavers

Olen päässyt blogin kautta osaksi aika monenlaisia hauskoja projekteja, mutta yksi ylivoimaisesti hauskimmista on kyllä tämä: pääsin nimittäin osaksi Specsaversin kampanjaa Youtubesta tutun ja nykyään myös laulajan uraa luovan Saara Forsbergin kanssa! :) Kuvasimme kamppiskuvia muutama viikko sitten Helsingin Musiikkitalolla ja tekin pääsette näiden kuvien kautta vähän kurkistamaan kuvausten tunnelmiin.

Projekti liittyi siis siihen, että Specsavers etsii jo yhdeksättä kertaa Suomen sähäkintä silmälasimallia ja kisa pyörähti käyntiin tällä viikolla. Kisassa etsitään siis silmälasikasvoa, jossa yhdistyvät omaperäisyys, itsevarmuus ja luonnollisesti sähäkkä asenne. Ja koska kilpailun mentoreina toimimme siis Saaran kanssa me, haluankin huikata kaikille teille siellä ruudun toisella puolen, että jos silmälasimallin hommat kiinnostavat tai lähipiiristä löytyy joku upea silmälasien kantaja, niin nyt vain ottamaan osaa kilpailuun!

Kisassa on tänä vuonna jaossa ihan huikea pääpalkinto, sillä voittaja pääsee yhdessä minun kanssani reissaamaan syksyllä Kaliforniaan moikkaamaan Saaraa! Että jos tekisi mieli lähteä meikäläisen ja Saaran kanssa hengailemaan Kalifornian aurinkoon, niin hop hop osallistumaan. ;)

Kilpailu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille miehille ja naisille, jotka näyttävät upeilta silmälasit päässään. Specsavers haluaa kannustaa suhtautumaan silmälaseihin hyötynäkökulman lisäksi myös asusteena ja haluaa rohkaista hakemaan kisaan mukaan, vaikka ei olisikaan aktiivinen lasien käyttäjä – riittää siis, että silmälaseilla säväyttäminen kiinnostaa. Kilpailuun voi osallistua 24.5.-18.8.2016 välisenä aikana Specsavers Optikko Facebook -sivuilla. Olisi ihan superhauskaa saada Kalifornian reissulle mukaan joku teistä, joten käykää ottamassa osaa kisaan, jos idea yhtään sytyttää! :)

Kampanjan kuvauspäivä oli ihan superhauska. On pakko sanoa, että Saara on kyllä yksi valovoimaisimmista tyypeistä, joita olen eläissäni tavannut. Se tyttö on kuulkaa kuin luotu tähdeksi! Pienenä behind the scenes -paljastuksena on myös mainittava neitokaisesta eräs seikka, mitä ette varmasti arvaisi… Mimmi on ihan huikaisevan pitkä! Siis ulotuin Saaraa ehkä kainaloon asti. :D Hauskaa, miten tällaiset asiat eivät välttämättä välity videolta tai kuvista lainkaan, sillä minä kuvittelin ennakkoon, että olisimme varmaankin jotakuinkin samankokoisia.

Minä pääsin kuviin parissa eri lookissa ja muutamien eri lasien kanssa ja nämä kaksi tyyliä jo osoittavat, miten erilaiselta eri lasien ja tyylien kanssa voikaan näyttää. Jos muuten haluatte kurkata, mitkä lasit olen itse valinnut itselleni Specsaversin mallistosta, niin ne näkyvät aiemmin tekemässäni postauksessa. Kummasta näistä kuvauksiin stailatuista lookeista muuten tykkäätte enemmän? Kohtalokkaista luumuhuulista vai tuosta freessistä tyylistä vaaleanpunaisten lasien kera? Itse en osaisi kyllä valita, sillä molemmat olivat mieleen. :)

Suurkiitos vielä kaikille mahtavasta kuvauspäivästä ja erityiskiitos Sarah Grünnille behind the scenes -tunnelmien ikuistamisesta.

Mutta siis niin, käykää osallistumassa siihen kisaan!

Photos: Sarah Grünn & Jenni Rotonen

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tiiiinah

  Jenni, aivan hengästyttävän kaunis tuo nostokuva sinusta! Jos koskaan saan/joudun silmälasit hankkimaan,toivon että löydän itselleni yhtä hyvin sopivat kauniit lasit :)

 • MÄ LÄHDEN SUN KANSSA!!! :) Olisi ihan huikeeta! Mä vaan taidan olla yli-ikäinen tohon kisaan. :D

 • joo ja joo, naapuri miitti :D

 • Nn

  WAU kuinka upealta näytät vaaleanpunaisissa kehyksissä!

 • Ai vitsit kuinka huikee kisa! Vaikka en silmälaseja käytäkkään, niin tähän pitää kyllä osallistua :D

 • Piritta

  Kallistun ehdottomasti luumuhuuli-lookkiin. Tosi upea! Saara näyttää myös hyvältä, ja siitä puheenollen: mikä on tuo takki??? Tietääkö kukaan?

 • Tarja luostarinen

  olisi kiva päästä mukaan ja hankkia uudet pokat myös olisi ammatti ihmenen katsoo mitkä kävi se nostattaisi minun heikkoa itsetuntoa joka on muutenkin näiden sairauksien myötä alentunut ihan minimiin sinusta on aivan huikeita kuvia

 • Nimetön

  Nimi on kylläkin Sara, ei Saara…

  • Itse asiassa nimi on Saara. :) Ja tällä nimellä hän tekee musiikkiakin ja toivoo siksi sitä käytettävän. Ihan henkilökohtaisesti olen häneltä tämän toiveen kuullut. Aiemmin Saara on esiintynyt Sara-nimellä, mutta nykyisin siis Saarana.

   • Nimetön

    Onko hän vaihtanut virallisiin papereihin nimekseen Saara?

   • Anni

    Hänen ristimänimensä on kyllä Sara yhdellä A:lla :D

    • Voi olla, mutta hän itse pyysi käyttämään nimeä Saara, joten kunnioitan hänen omaa toivettaan syntymätodistuksen sijaan. :) Hän tekee nykyään laulajan uraa nimellä Saara ja käyttää tätä nimeä myös somekanavissaan.

 • Eveliina

  Molemmat lookit tosi kivoja ja erilaisia! Toisessa asussa pisti silmään nuo aivan ihanat vaaleanpunaiset kengät, muistatko minkä brändin ne mahtavat olla? :)

 • Hieno kilpailu! Nuo Saran valkoiset lasit ovat kyllä huikean hienoja! Itselläni vain mustat lukulasit käytössä, eli ehkä on pakko osallistua kilpailuun :) Mielestäni lasit, jotka sinulla on rusettikauluksen kanssa ovat täysi 10!

  ps. Saran nimi kirjoitetaan yhdellä a-kirjaimella.

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Pat

  Vau, mitä kuvia! Ja mitkä kengät! :) Mistä nuo vaaleanpunaiset on?

 • mömö

  Ison muutoksen ulkonäköön saa aikaan silmälaseilla! Ja oi, nuo vaaleapunaiset kengät, mistä sellaiset saisi? :)

 • Katja

  Hei osaatko sanoa minkä merkkiset (ja malli) nuo lasit on, jotka sulla neljännessä kuvassa? Ruskeat kehykset, vaaleat sangat.

Related posts