24/05/16

Street style: Emilia

7 97 street style Emilia Hernesniemi

Lisää ihania katumuotibongauksia luvassa Helsingin keväästä. :) Olin siis viime viikolla eräässä Pre Helsinki -viikon tapahtumassa, jossa oli niin monta ihanaa tyylikästä mimmiä samaan aikaan paikalla, että pyysin saada ikuistaa useamman heistä kuviin. Sofian tyylin esittelinkin jo viime viikolla ja nyt vuoroon pääsee R/H-merkin takaa tuttu Emilia Hernesniemi, joka on aina yhtä säteilevän aurinkoinen, kun häneen jossakin törmää. :)

EMILIA, HELSINKI

Vaatteissa pitää olla itseäni miellyttävä energia – jopa niiden ulkoinen olemus on toisarvoista. Vaatteiden energiaan vaikuttavat niiden tarina, materiaali, tuntu ja värit. Minun mottoni on, että mieluummin pieni kokeilu, kuin varman päälle sommiteltu. Ilman kaaosta ei synny uutta.

Tässä asussa ylläni on omaa R/H-mallistoa sekä Minna Parikan tennarit.

street style Emilia Hernesniemi street style Minna Parikka bunny sneakers/shoes street style R/H earringsstreet style R/H backpack

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihanan hauskat kengät ja on kyllä aurinkoinen hymy! :)

 • MarjukkaS

  Nämä on kivoja nämä katutyylipostaukset. Lisää! Ja eri-ikäisiä ihmisiä, ei ainoastaan nuoria.

 • Hahaa! Ihana Emmu, aina tuo hymy!

  http://thewildethings.com

 • Amaalia

  Olisipa mahtava saada näihin katumuotikuviin erimallisia ihmisiä, tällä tarkoitan siis muitakin kuin hoikkia ;). Vaikka olis vähän ylipainoa, voi kroppansa silti pukea tyylikkäästi tai jopa katu-uskottavasti! Ei se vaadi aina täydellistä mallivartaloa tai edes normaalipainoista :).

  Samoin eri-ikäisiä mukaan! Muitakin kuin 20-30-vuotiaita siis :)

  • Katumuotikuvissa menen aina tyyli edellä ja nappailen kuvia silloin, kun tilanne (ja kuvattava) sen sallii. Mutta siis toiveet on kuultu. :) Näitä todennäköisesti tulee aika harvakseltaan, mutta katsotaan, millaisia pukeutujia tässä kesällä tulee vastaan!

  • MarjukkaS

   Tämä on kyllä ihan tosi hyvä idea, että olisi myös erimallisia ihmisiä. Toki tyyli edellä, mutta sehän olisi juurikin mielenkiintoista nähdä myös pyöreämpiä tai iäkkäämpiä tyylikkäitä ihmisiä.

Related posts