23/05/16

#sekasin

2 90 sekasin

Olen mukana ihan älyttömän tärkeässä kampanjassa ja aiheesta on tulossa vielä ihan kunnon postaus. Mutta sitä ennen tässä pieni teaservideo kampanjan tiimoilta. Jokainen on joskus vähän sekaisin ja mielenterveysongelmia ei todellakaan tarvitse hävetä. Eikä niihin avun hakemista tarvitse hävetä. Jos näistä aiheista uskallettaisiin puhua avoimemmin, olisi ehkä helpompi nähdä, että sitä on harvoin ongelmiensa kanssa niin yksin kuin itsestä saattaa tuntua. Huomenna saatte kuulla lisää omasta tarinastani.

Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet mielenterveyden häiriöistä alkaa ennen 14 vuoden ikää ja kolme neljästä ennen 24 vuoden ikää.

Meillä on ongelma, ja sille on tehtävä jotain. Siksi Yle, Suomen Mielenterveysseura, Mielenterveyden keskusliitto ja Mannerheimin lastensuojeluliitto toteuttavat Sekasin-kampanjan. Tarkoituksenamme on rohkaista nuoria puhumaan ongelmista ja vaikeista asioista. Kukaan meistä ei ole mielenterveyden kanssa yksin tai ainoa, joka ongelmista kärsii.

SEKASIN on ilmainen, anonyymi ja kaikille nuorille avoin chat-palvelu verkossa 23. – 29.5. Chatissa voit keskustella koulutettujen vapaaehtoisten ja ammattilaisten kanssa mistä tahansa.

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mulla on ajastuksena tämä sarja, ettei vaan mene ohi! Eve Hotti muuten osallistui taannoin VOFiin, mahtava laulaja! :)

Related posts