21/05/16

Ennakkokatsauksessa TRE: Löytöjä suomalaisilta suunnittelijoilta

3 79 Tre_1_Campaign0007_small

Hei piti nyt ihan huikkailla, kun tänään se syksyllä avattavan TRE-putiikin ennakkomaistiainen on avautunut yleisölle myös netissä. Design Forum Shopin jättämää aukkoa osuvasti paikkaava uusi liike on nimittäin lanseerannut nyt tänään verkkokaupastaan demoversion pienellä tarkoin kuratoidulla valikoimalla, johon kuuluu muun muassa Samujia, R/H:ta, Terhi Pölkkiä, Arelaa, Onaria ja muita ihania suomalaisia merkkejä.

Viikon verran avoinna oleva demo-verkkokauppa tarjoaa rajatun erän suomalaisen suunnittelun helmiä varsin kukkarolle ystävällisin erikoishinnoin, joten kannattaa ehdottomasti tsekata, löytyykö sieltä jotakin mieluisaa. Mukana on myös esimerkiksi R/H:lta ihan uusia ennennäkemättömiä tuotteita. :) Kivaa! En todellakaan malta odottaa, että tämä avautuu oikeasti!

Tre_1_Campaign0001_small Tre_1_Campaign0003_smallTre_1_Campaign0002_small Tre_1_Campaign0005_smallTre_1_Campaign0004_small Tre_1_Campaign0009_smallTre_1_Campaign0006_small

Creative direction: TRE / Duotone

Art direction: Laura Väinölä / Duotone

Photography: Juho Huttunen

Cinematography&editing: Oskari Pulkkinen / Duotone

Music: Matti Ahopelto / TOCC

MUAH: Emilie Tuuminen

Model: Caroline / Brand

Production: Duotone

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts