20/05/16

Street style: Sofia

5 90

Olen ajatellut, että voisin taas ryhtyä aktivoitumaan katumuotibongausten suhteen ja ikuistamaan niitä iloksi ja inspiraatioksi teillekin. Näen jatkuvasti kaupungilla niin kivoja tyylejä ja kiinnostavia pukeutujia, joista itse inspiroidun, että olisi kiva voida esitellä näitä tyyliniekkoja ja heidän asujaan teillekin. Ensimmäiseksi uhrikseni joutui stylistina työskentelevä Sofia, joka oli liikenteessä aamun joogatunnin jälkeen hiukset vielä kosteina.

SOFIA, HELSINKI

Pukeudun hyvin mustavalkoisesti, pääasiassa oikeastan mustaan. Taidan olla pukeutumisen suhteen aika mukavuudenhaluinen ja tyyliäni voisi kuvailla poikamaiseksi ja sporttiseksi. En viihdy ollenkaan naisellisissa vaatteissa.

Uusin tyyli-innostukseni ovat leveälahkeiset housut – ostin hiljattain lyhyemmätkin! Farkut olivat ennen tyylini kulmakivi, mutta nykyään voisi sanoa, että nykyään se on lenkkarit. Tämän lenkkarit ovat Niken ja housut sekä clutch Marimekolta. 

Takilla on vähän hassu tarina. Se oli joskus käytössä joissakin kuvauksissa ja ehti roikkua kuvausten jäljiltä 1,5 vuotta rekissä, ennen kuin tajusin, että tämähän on tosi kiva ja otin käyttöön. Takki on Zaran ja keinonahkaa – juuri tällaista olen etsinyt aitonahkaisena. Materiaalien merkitys on viime aikoina noussut minulle paljon tärkeämmäksi. Aidot materiaalit kuluvat kauniimmin ja tuntuvat vain paremmilta.

Jos haluat kurkistella Sofian tyyliä ja visuaalista maailmaa, niin löydät hänet myös Instagramista nimellä @sofia_oksanen.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts