19/05/16

TBT: Amazing Grace

2 92 Grace Coddington

Ajattelin tänään Throwback Thursdayn tunnelmissa palata hauskaan matkamuistoon, joka jaksaa vieläkin hymyilyttää neljä vuotta myöhemmin.  Olin elämäni ensimmäistä kertaa matkalla New Yorkissa ystäväni kanssa ja voi pojat, millaisen hetken pääsin kokemaan heti ensimmäisenä Nykin aamunamme. Muoti-ikoni Grace Coddington asteli vastaan heti kulman takana ja en ole varmaan koskaan ollut kenenkään maailmantähden kohtaamisesta niin häkellyksissäni. Kamerastani oli akku lopussa ja sain idolistani otettua yhden kuvan. Onneksi se onnistui. :)

Translation: A lovely memory from four years ago. I managed to bump into Grace Coddington on my first morning on my first New York trip ever. I don’t think I’ve ever been so start struck as I was when I met the amazing creative director of Vogue. Needless to say, I fell in love with New York instantly. ;)

Juttu on alun perin julkaistu 24.4.2012.

AMAZING GRACE

Te ette kyllä IKINÄ usko tätä (tai siis pakkohan se on, kun on kuvakin todisteena), mutta tänään aamulla lähtiessämme Tiian kanssa kämpiltä liikenteeseen törmäsimme suunnilleen ensimmäisen kulman takana GRACE CODDINGTONIIN! Olin niin häkeltynyt ja innoissani, että meinasin suunnilleen pökertyä. Hetken aikaa epäröin, kehtaako sitä tuntematonta ihmistä häiritä keskellä katua, mutta totesin lopulta, että olisin katunut varmaan lopun elämääni, ellen olisi nyt uskaltanut. :D Niinpä pysäytin Gracen ja puolipaniikissa höpötin olevani suuri fani ja kysyin, oliko hänellä kauhea kiire vai saisinko nopeasti ottaa hänestä valokuvan. Grace sanoi olevansa kyllä vähän kiireessä, koska oli matkalla salille ja oli kuulemma jo hieman myöhässä. Lupasin olla super-nopea ja kaivoin kamerani laukusta ennätysvauhtia ja napsaisin kuvan.

Nyt tiedän, miltä idolinsa kohtaavista ihmisistä tuntuu. Leijailin parin tunnin ajan varmaan viisi senttiä ilmassa ja se adrenaliiniryöppy heti tuon hetken jälkeen oli ihan mieletön. Kertakaikkiaan uskomatonta, itse Grace Coddington ensimmäisenä aamunani Nykissä! <3 Ei tätä kaupunkia voi kuin rakastaa!

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts