17/05/16

Musiikin matemaattinen kaava

1 71 ryan-teague-world-outside

Kirjoittelin jokin aika sitten uusimmasta musiikki-ihastuksestani Ryan Teaguesta. Ihastus kuulkaas syvenee vain! Site and Situation -biisin kaleidoskooppisena rakentuva melodiakulku koukutti minut niin, että intouduin kuuntelemaan tuota biisin sisältänyttä Block Boundaries -levyä enemmänkin. Ja sieltähän löytyi myös toinen suosikkibiisi. Scale and Ratio -kappaleessa on samoja elementtejä kuin siinä ensi-ihastuksessanikin, mutta hivenen lempeämpi tunnelma. Biisin nimestä tulee hauskalla tavalla mieleen, että tämän tyyppinen musiikki toden totta kuulostaa vähän kuin monimutkaiselta matemaattiselta kaavalta puettuna ääniksi kauniiseen muotoon.

Jos tykkäsitte edellisestä ja tykkäätte esimerkiksi Nils Frahmista, Bonobosta tai vaikkapa Caribousta, niin suosittelen kokeilemaan. :)

Translation: Let me present you my newest music crush – once again by Ryan Teague.

Photo: Rebecca Cleal

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Nina

    Ootko kuunnellut Mikko Joensuun juuri ilmestynyttä albumia? Saattaisit tykätä, alota vaikka biisistä Closer my god :)

Related posts