11/05/16

& Other Stories saapuu Suomeen

2 136 Helsinki

Noniin, tänään tupsahti sähköpostiin mielenkiintoinen uutinen, nimittäin lempiliikkeisiini kuuluva & Other Stories aikoo avata Helsinkiin oman liikkeen. Vielä hetki putiikkia saadaa Suomessa odotella, sillä kaavailtu ajankohta myymälän avautumiselle on keväällä 2017.

Olipa hauska juttu, että tällainen uutinen julkistettiin juuri nyt, koska viime viikolla keskustelimme ystäväni kanssa siitä, että mitäköhän siihen Galleria Esplanadiin entisen H&M:n tiloihin mahtaa jossain vaiheessa lopulta avautua. Että on niin kaunis ja hieno liiketila, että on sääli, että se on joutunut olemaan niin pitkään tyhjillään. Ja samaan hengenvetoon pohdiskelimme, että tuo tila olisi aivan omiaan & Other Storiesille. Jotenkin siinä upeassa vanhassa avarassa tilassa on juuri sitä henkeä, mitä merkin liikkeissä on ulkomaillakin. Ja sitten viikkoa myöhemmin tiedotetaan tästä uutisesta – ja arvatkaapa vain, mihin tilaan se liike avataan! :D

Omat fiilikseni tällaisten ulkomaisten suosikkiliikkeiden rantautumisesta Suomeen ovat aina vähän ristiriitaisia. On samaan aikaan tosi kivaa, että lempiputiikkiin voi poiketa koska vain, mutta samaan aikaan ne tuntuvat aina menettävän jonkun pienen ripauksen hohtoaan siinä kohtaa, kun ovatkin helpommin saatavilla ja vaatteita näkyy entistä enemmän katukuvassa. Mutta siis iloinen uutinenhan tämä toki on. :) Nyt sitten jäädään vain odottelemaan, että joskus vuoden päästä putiikki viimein avautuu!

Tags: ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kiva uutinen, vaikkakin mainitsemallasi tavalla ristiriitaisia tunteita herättävä :)

  • Neiti33

    Harmi vaan, että liikkeessä saa heikkoa asiakaspalvelua. Ei voi suositella kenellekään. Sovituskoppejakin niukasti.

Related posts