5/05/16

Hattupäivä

1 71

Nyt se sitten vihdoin ja viimein koitti – kevät nimittäin. Oi, kuinka sinua onkaan odotettu! Päätin rohkeana mimminä jättää kaulahuivin ja sukat viimein kotiin ja mietin kotiovella, että olikohan tämä nyt lainkaan viisasta. Ulos astuessani huomasin, että kadulla paineli useampikin keväästä innostunut ihminen t-paidoissa ja shortseissa. Ehkä selviytyisin… :D

Siihen liittyy joku uskomaton kepeyden tunne, kun pitkän talven jälkeen saa ensimmäistä kertaa vaihtaa takin kevyempään ja jättää kaulan sekä nilkat paljaiksi. Josko tämäkin vilukissa tohtisi vihdoin siirtyä pukeutumisen saralla kevääseen nyt ihan kunnolla.

Olen pienen ikuisuuden yrittänyt tehdä itsestäni hattuihmistä. Hattu on vain niin helppo tapa tuoda asuun se viimeinen silaus, pelastaa huono tukkapäivä ja tehdä kokonaisuudesta himpun verran kiinnostavampi. Nyt tuntuu siltä, että se sisäinen hattutyyppini on ehkä vähitellen löytymässä. Voipa siis olla, että hattuja nähdään täällä Pupulandian tontilla jatkossa aiempaa enemmän.

Translation: Finally! The spring is here! Oh, how I have waited. :D 

Takki // jacket COS*, pusero // sweater Cubus*, housut // pants H&M*, laukku // bag Selected Femme*, hattu // hat Balmuir*, kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses Marimekko*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts