4/05/16

Same same, but different (+ KISA)

180 101

Yhteistyössä Specsavers

On oikeastaan aika hullua, että minä kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat salaa haaveilleet silmälaseista silloin, kun niitä ei ole oikeasti tarvinnut. Nyt rillejä löytyy useammatkin, mutta olen siinä mielessä kiitollisessa tilanteessa, että en ole niistä totaalisen riippuvainen. Lasit helpottavat taittovikaisen lukemista erityisesti, kun silmät ovat väsyneet, mutta näen eteeni ilmankin.

Onneksi tajusin jossain kohtaa opiskeluaikojen lopulla hakeutua optikolle, kun tenttiin lukiessa rivit hyppivät silmissä ja teksti näkyi kahtena. Siihen asti olin kuvitellut, että kyse oli vain oman keskittymiskykyni puutteesta. Minulla ei siis ollut käynyt mielessänikään, että ongelma voisi olla näkökyvyssäni. No, onneksi selvisi sekin asia ja pääsin syyllisyydentunnoistani keskittymiskyvyttömyyteni suhteen. :D

On hauska katsella, miten erilaisia silmälaseja ihmisillä on – ja miten erilaisia silmälasien käyttäjiä on. Osa haluaa lasiensa olevan mahdollisimman huomaamattomat ja toiset suosivat näyttäviä kehyksiä. Itse olen aina ajatellut, että silmälasitkin voivat olla jonkinlainen tyyli-statement. On virkistävää, että on muutamat erilaiset silmälasit, joilla ilmettä voi muuttaa ja jotka sopivat vähän erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin.

Parhaimmillaan lasit voivat todellakin olla osa tyyliä sekä keino muuntautua fiiliksen mukaan hiukan eri näköiseksi. Ymmärrän, että moni haluaa pelata kehysvalinnoissa varman päälle, etenkin jos laseja on pidettävä nenällä koko ajan. Haluaisin silti kannustaa rohkeuteen kehyskaupoilla – parhaimmillaan silmälasit voivat olla juuri se täydellinen viimeinen silaus omaan olemukseen ja tyyliin.

Sain Specsaversin kanssa starttailemani yhteistyön tiimoilta valita kahdet silmälasit ja halusin kokeilla jotakin keskenään tosi erilaista. Vaikka suosin omassa pukeutumisessani sinänsä aika klassissia perusjuttuja, tykkään leikitellä tyylillä ja kokeilla uutta sekä rikkoa noita ajattomia peruselementtejä jollakin pienellä twistillä. Tyylin ei tarvitse olla niin vakava asia ja on mahtavaa voida tutkailla, ilmentää ja hahmotella omaa olemistaan pukeutumisen kautta.

Valikoin itselleni tosiaan tällä kertaa kahdet keskenään hyvin erilaiset kehykset. Tummanruskeat ja kookkaat mutta naiselliset lasit ovat Love Moschinon mallistoa ja edustavat oikeastaan sellaista tyyliä, mitä silmälaseissa olen tykännyt suosia tähänkin asti: reilun kokoista ja erottuvaa. Jostain syystä olen aina tykännyt kookkaista kehyksistä – minun mielestäni silmälasit todella saavat näkyä.

Toiset kehykset puolestaan ovat jotakin aivan muuta ja myönnän, että tämän toisen valintani kanssa keräilin hetken rohkeutta. Sympaattisen näköiset ja melko pyöreät Max & Co:n metallikehykset tuovat minulle mieleen Harry Potterin, jonkun 1900-luvun alkupuoliskolla runoja rustailleen kirjailijan tai vaihtoehtoisesti 90-luvun, tarkalleen ottaen ehkä vähän oman äitini 90-luvulla. :D Kehykset ovat paljon pienemmät ja sirommat kuin mihin olen tottunut, mutta joku näissä kehyksissä viehätti heti. Kivaa lisäsävyä metallikehyksille tuo niiden sangoissa oleva häivähdys minttuista vihreää – yllättäen minä tykkään.

Vilautin jo alkuviikosta uusia lasejani Instagramin puolella ja kyselin vähän Snapchatissa (molemmat tilit nimellä @jennipupulandia), kummat valitsemistani kehyksistä ovat ihmisten mieleen enemmän ja yllätyin kovasti, kun nuo hiukan erilaiset metallikehykset tuntuivat olevan ylivoimainen yleisön suosikki. Olisipa hauska kuulla myös teiltä mietteitä valinnoistani. :)

Stailasin kaksi erilaista lookia erilaisten kehysten ympärille ja hauskaa sinänsä, että vaikka nämä tyylit ovat keskenään aivan erilaisia, silti ne näyttävät molemmat minulta. Ja sama juttu oikeastaan noissa kehyksissäkin. Kummatkin istuvat mielestäni nenälle aika osuvasti, mutta ilme on eri rilleillä aivan eri. Onpa muuten mielenkiintoinen ajatusleikki, kun miettii, miltä nuo kaksi tyyliä näyttäisivät, jos lasit vaihtaisi päikseen eri asukokonaisuuksiin. Uskon, että kumpikin toimisi myös toisilla kehyksillä, mutta fiilis olisi molemmissa lookeissa taas ihan erilainen.

Silmälasit ovat tärkeä ja aika arvokas hankinta, joten minusta on aivan mahtavaa, että Specsaversilta saa aina kahdet lasit yksien hinnalla. Pysyvä etu kattaa mitkä tahansa kehykset, aurinkolasit ja silmälasit sekä perus-yksiteholinssit, mutta laseihin saa toki tarvittaessa myös muita ominaisuuksia tai käsittelyitä. Moni ei ehkä tiedäkään, mutta valikoimasta löytyy firman omien kehysten lisäksi todella laaja kattaus myös merkkikehyksiä kuten Tommy Hilfigeriä, Tiger of Swedeniä, Love Moschinoa, Karl Lagerfeldiä, Boss Orangea, Karen Milleniä, Cheap Mondayta, Conversea, RedGreeniä, Max & co:a, Replayta ja French Connectionia sekä monia muita. Hintatasokin on Specsaversille tuttuun tapaan edullinen, sillä merkkikehysten hinnat ovat kaikki alle 200 euroa.

Saan yhteistyön tiimoilta ilahduttaa myös teitä aika mukavalla yllärillä, sillä kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan kaksi 200 euron lahjakorttia Specsaversille. :) Lahjakortilla saa siis kahdet merkkikehykset yksiteholinsseillä (ja kehysten hinnasta ja voittajan tarpeista riippuen myös mahdollisesti lisäominaisuuksilla).

Kisaan pääset osallistumaan seuraavasti: kerro tämän jutun kommenteissa, kummat valitsemistani laseista ovat suosikkisi ja miksi? Olisi myös hauska kuulla, minkä merkin kehysvalikoima sinua kiinnostaa Specsaversilla eniten – pääset selaamaan vaihtoehtoja nettisivuilla. Kilpailu on voimassa 10.5.2016 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Neule // sweater By Malene Birger*, nahkahame // leather skirt H&M Trend, korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories, rannekello // watch Cluse*, silmälasit // glasses Love Moschino (Specsavers)*, sormus vintage

* saatu blogin kautta / gifted

Nahkatakki // leather jacket Jean Paul Gaultier for Lindex*, farkut // jeans Monki*, t-paita // t-shirt Arela, kengät // shoes Filippa K, silmälasit // glasses Max & co. (Specsavers)*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

180 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tin77i

  Love Moschinon lasit ovat ihanat! Ja ne tekevät sinusta jotenkin leikkisän naisellisen näköisen.

 • Mira

  Nuo Max & Co:n kehykset kyllä herättivät mun huomioni näissä kuvissa. Ihanan sirot ja söpöt, ja jokin niiden ”nörttimäisyydessä” vaan iskee! Love Moschinon kehyksetkin toki näyttävät hyviltä, mutta eivät herättäneet minussa samaa ”wow!”-efektiä.

 • Riika

  Max & co lasit tuomat särmää kasvoillesi, upeat ja persoonalliset!

  Conversen lasit kiinnostaisit, sillä en ole koskaan kuullutkaa, että kyseiseltä merkiltä saisi rillejä, vau! :)

 • Oi kuinka makeat kuvat ja tyylit! Jotenkin tuli sellainen polttava tarve hankkia uudet lasit.

  Kumpikin tyyleistä on omalla tavallaan aivan ihana, mutta tuo keskisinisten farkkujen, bikerin sekä metallisankaisten kehysten yhdistelmä on aivan kutkuttava! Siinä on ihanasti samalla vähän prätkätypyä ja kirjastotätiä, tykkään!

  Specsaversillä eniten kiinnostaa Tiger of Swedenin valikoima, josta toiset nykysistäkin laseistani on.

 • Nefer

  Love Moschinon kehykset! Sopivat väriltään paremmin sinulle. Ja itseänikin kiinnostavat Love Moschinon mustat vintage-henkiset kissakehykset. Miau!

 • Tarja L.

  Molemmat lasit sopivat sinulle tosi hyvin, mutta ehkäpä tykkään enemmän noista Love Moschinon kehyksistä.
  Silmäillessäni Specsaversin mallistoja näyttivät Karen Millenin ja Auroran kehykset todella naisellisia ja nättejä, mutta vasta kokeilemallahan se selviäisi, että asettuvatko allekirjoittaneen nenälle :)Mieleisten lasien löytäminen omien kasvojeni mittasuhteilla on varsin haastava tehtävä… Nykyiset lasini ovat Specsaversin omasta mallistosta (http://www.specsavers.fi/silmalasit/vida?sku=25665161 ja ne ovat ehdottomat lempparit kautta aikojen ja puhun nyt yli 40 vuoden kirjosta erilaisia laseja. Monenlaista muotia on tullut nähtyä :)

 • Natali

  Ulalala! You’re totally rocking that leather skirt!!!

  http://lartoffashion.com

 • Nipsumoi

  Mun valinta kallistuis noista kahdesta klassisempiin Love Moschinon laseihin. Muista Spacsaversin mallistoista ilahdutti eritysesti Cheap Monday näteillä pyöreillä sangoilla ja raikkailla väreillä.

 • Minttu

  Love Mochinot on omaan makuun just nappivalinta! :)

 • Nooraeevee

  Niin pitkään on jo muodissa olleet raskaammat muovikehykset, jotta nuo vähän ysärit, ehkä jopa kasarit ohuemmat metallikehykset alkaa näyttää taas raikkaalta. Ääni täältäkin siis niille!

 • Ambe

  Love Moschinot sopivat sinulle täydellisesti, ja itse suosin tuon tyyppisiä lukulaseja. Kuitenkin nuo kehykset ovat aika ”varma valinta”, ja vaikka ne ovatkin näyttävät, ovat ne ehkä kuitenkin lopulta sen verran tavanomaiset, että kallistun Max&Co:n pottereiden puoleen!

  Olen haaveillut itsekin tuollaisista ”nörttilaseista” mutta ne ovat usein leveille kasvoilleni liian pyöreitä ja saavat minut näyttämään vanhalta opettajalta vaikka olen nuori opiskelija. Noissa sinun laseissasi on kuitenkin särmää, ja ovat nuorekkaat ja persoonalliset. Minua alkoi nyt tosissaan itseänikin kiinnostaa nuo Max&Co:t! Toisaalta, nettisivujen perusteella Love Moschinolla on todella paljon malleja, jotka oletettavasti sopisivat minulle…

 • Heini

  Molemmat sopivat tosi hyvin ja tekevät ihan eri lookin! Suosikikseni nousevat kuitenkin love moschinot ❤️

  Itse olen tykästynyt boss orange -mallistoon, josta jo kahdet pokat omistankin :)

 • Riia

  Noissa on Max&con kehyksissä on jotain ihmeellistä vetovoimaa! Varsinkin nahkatakkiin yhdistettynä toimii käsittämättömän hyvin ysäriviboineen. Todellakin rohkea valinta ja tykkään niistä enemmän kuin toki kauniista, mutta myös turvallisimmista ruskeista kehyksistä.

 • Tiina

  Tykkään Max &Con kehyksistä eniten, haluaisin saman tyyppiset mutta suuremmat ja pyöreämmät- niitä näkyi viime Tukholman reissulla aika paljon, ihanat!

 • riinam

  Optikkona en voi muuta sanoa, kuin loistavat valinnat! Enpä olisi itsekään osannut ehdottaa mitään, mikä mun mielestäni sulle paremmin sopisi. Musta on ihan mielettömän hienoa että ihmiset uskaltavat valita rohkeampia ja asustemaisempia kehyksiä, eiväthän nuo nykyään enää kalliita ole, onhan monilla useampi laadukas laukkukin asun kanssa valittavaksi ;)

  P.s. Minä en osallistu arvontaan, halusin vain tulla kehumaan uusia lasejasi!

 • Tummanruskeat ehdottomasti
  Näytät ihanasti klassisen hurmaavalta naispuoliselta Clark Kentiltä eli vapaasti käännettynä Teräsnaiselta!

 • Tuuli

  Love Moschinot näyttävät tosi näteiltä, itseeni iskee enemmän niiden klassinen tyyli :)

 • Patu

  Omaa silmää viehättävät enemmän nuo ensimmäiset, olen nimittäin itsekin sitä mieltä että lasien kuuluu näkyä! Laseilla saa helposti skarpimpaa ja huolitellumpaa ilmettä aikaan vaikkei välttämättä muuten niin kovin laittautuneena olisikaan :D

  Ostin juuri jokin aika sitten uudet, purppurasankaiset kilpparikuviolasit ja nää on olleet ihan mahtavat. Menee asun kuin asun kanssa arkena, ja juhlamekkojenkin kanssa käyvät yksiin oikein mainiosti. Harmi vain että nämä eivät taida olla yhtä pitkäikäiset kuin edeltäjänsä, huomasin nimittäin toisessa linssissä jokin aika sitten pienen särön. Täytynee alkaa säilyttää laseja öisin paremmassa piilossa, ettei lapsi saa näppejään enää iskettyä näihin…

  Mulla on vain yhdet lasit kerrallaan, joten niiden on oltava mahdollisimman monikäyttöiset. Red or Deadilla oli aika kivannäköisiä (ooooh ne vihreänsävyiset kilpparit!), joten uskoakseni seuraavat lasini taitavat löytyä heidän valikoimastaan jos vain muuten passaavat kasvoihini :)

 • Sara

  Nuo Love Moschinon kilpikonnakuvioiset lasit ovat enemmän omaan makuuni. Klassiset, mutta aisat tuovat pienen trendikkään twistin.

  En tarvitse enää silmälaseja, sillä olen käynyt laserleikkauksessa. Tuon leikkauksen vuoksi minun onkin ehdottoman tärkeä suojata silmäni auringolta, joten voiton osuessa kohdalleni suuntaisin aurinkolasikaupoille. Luultavasti voiton veisivät nämä Max and Co:n herkullisen väriset lasit: http://www.specsavers.fi/silmalasit/maxco-sun-03?sku=30265752

 • Shoegal

  Kyllä nuo Love Moschinon lasit ovat suosikkini näistä! Juuri tämäntyyliset isommat, mutta sirot muovikehykset olisivat itselläkin hakusessa. En oikein osaa sanoa, miksi pidän tuon tyylisistä, ainakin tuo ruskea väri miellyttää. Pukee sinua ja pukisi minuakin :)
  Ihanan väriset hiukset sulla muuten myös!

 • Tintsh

  Oi, no kevyemmät kehykset on ihanat! Itselle kelpaisi melkein lasit kuin lasit kunhan olisivat uudet ja näkisin paremmin. :D

 • riikka

  Molemmat sopii sulle todella hyvin! Mutta mielestäni nuo Love Moschinot ovat enemmän omaan mieleeni.

  Saman tyyppiset lasit on itsellänikin mielessä hankkia :) Ensimmäiset silmälasit ois tarkoitus ostaa tässä piakkoin kun on kaukonäkö alkanut niin paljon heiketä. Toivottavasti mulle sopii silmälasit yhtä hyvin kuin sulle!

 • Tuulipau

  Love mochinot näyttää todella skarpeilta :) pidän kyllä molemmista vaihtoehdoista, tuovat kivasti eri fiilistä!

 • Riikka

  Love Moschinot ovat täydelliset, ihana väri, sopivasti näyttävät ja silti jotenkin kevyet. Näitä tekisi mieli itsekin kokeilla!

 • Tuuli Aaltonen

  Kummatkin sopii sulle kyllä tosi hyvin ja itsekin valitsisin juuri jotain tuollaista! Mulla kans silmälasien oston paikka, se tullut huomattua tässä kun olen pääsykokeisiin lueskellut:D Noista kahdesta valitsisin noi tokat lasit, kans toi stailaus iskee muhun enemmän:) Cheap Mondayn lasit näytti aika kivoilta, niitä en olekaan liikkeistä aiemmin bongannut!

 • No, Potter-lasit tottakai! Rohkeus kannattaa aina.

  Sitä monesti mietin, että olenko ainut, jolle poskipäät tuottaa kaikkien lasien kohdalla ongelmia?

 • Sinulla on niin kauniit kasvot että varmaan kaikki sopii :) Ostin eilen uudet lasit ja kyllä kirpasi kovaa vajaan 500e hinta..! :( Mutta ei auta kun ilmankaan ei näe.

 • Marianne Paavola

  Tummat ja kookkaat on mun mieleen.

 • Tea

  Moikka Jenni, molemmat valitsemasi lasit sopivat sulle kauniisti. Omaa silmääni miellyttävät tummat kehykset vielä enemmän. Jopa niin paljon, että ajattelin lähteä testaamaan laseja liikkeeseen. :) Itselläni on lasien uusiminen edessä ja tiedän jo etukäteen valinnanvaikeuden iskevän.. :D

 • Hannam

  Love Moschinon ovat suosikkini, tykkään tommosesta perinteisemmästä feminiinisestä tyylistä. Specsaversillä ylipäätään on kivoja mallistoja, esim. Tiger of Swedenin ja Karen Millenin.

 • laulau

  Nuo Max & co.:n lasit viehättävät jostain syystä enemmän, vaikka usein viehätyn juuri noiden toisten tyylisistä rilleistä. Nättejä toki molemmat :)

 • Heta

  Todella hienot tyylit olet luonut ja molemmissa just niinkuin sanoit, ajatonta ja tyylikästä mutta pilkkeellä silmäkulmassa. Noista silmälaseista käyttäisin kumpia vaan mutt jotenkin nyt just nuo kevyemmät metallipokat näyttää kivan raikkaailta.

 • Hanna

  Max & co.:n metallikehykset näyttävät tosi raikkailta ja erilaisilta, vaikka täytyy myöntää että itselläni tuskin olisi rohkeutta lähteä noin eri linjalle tämän hetken valtavirrasta kehysten suhteen :) Makumieltymykseni kallistuu kuitenkin hieman enemmän noiden klassisten Love Moschino-kehysten puoleen, kehysten lisäksi koko asussa on jotain puoleensavetävää!

 • M

  Höh, minä aina vähän suivaannun näistä silmälasit asusteena-jutuista:) Itselläni kun lasit ovat välttämätön paha (miinusta paljon eivätkä piilolinssit sovi silmilleni), niin vaikea sulattaa, että joku ostelee laseja ’huvikeen’:D Mutta mukana arvonnassa, rillien uusiminen olisi ajankohtaista, lahjakortti pehmentäisi vähän menoerää

 • Anne

  Love Moschino = love! Nyt kyllä tarvis uudet lasit kun hiusväri vaihtui, valikoimissa oli esim. Osiris on varma valinta.

 • Anni

  Mulla oli ihan sama juttu, että haaveilin pitkään laseista vaikka en niitä tarvinnutkaan ja nykyään tartten just luennoilla ja sit jos luen tosi paljon, esim tentteihin :D molemmat lasit sopii sulle tosi hyvin, mä ehkä ite tykkään sulla enemmän noista tummista ja isoista! Tekevät koko olemuksesta tosi skarpin ja huolitellun näköisen!

 • Anne B.

  Tämä silmälasinkäyttäjä osallistuu kisaan! Minun suosikkini näistä kahdesta ovat Max & co. Nämä lasit tuovat minullekin mieleen 90-luvun, mutta eivät ahdistavalla tavalla. :) Ovat söpöt! Sopii sinulle tosi hyvin.

 • Miiiii

  Nuo Max & Co:n lasit ovat aivan huiput.

 • ella

  Rakastan noita max&con kehyksiä, mutta itselleni ottaisin ehdottomasti nuo toiset!

 • Lotta

  Love Moschinon vahvat silmälasit sopii sulle tosi hyvin, koska olet muuten niin vaalea. Specsaversilla on vaikka mitä kivoja laseja ja aina lasikaupoille mennessä menenkin ensimmäisenä heille :)

 • Ella

  Vaikea on noista kahdesta valita toinen, koska molemmat sopi sun kasvoihin tosi hyvin ja ovat niin toisistaan poikkeavat. Love Moschinot vei kuitenkin tämän erän, ehkä sen takia koska värimaailma on itseni mieleen.

  Itse olisin kiinnostunut kuitenkin Max & Co:n kehysvalikoimasta. Seuraavat kehykseni toivon kuitenki olevan materiaaliltaan (ainakin osittain) puuta tai jotakin sen tyyppistä. Ne olisi just mun tyyliä ja oisin sanonut sen merkin, jos niistä jostakin olisi löytynyt kyseisenlaiset kehykset.

 • Tiia

  Max & co:n laseissa on hauskaa leikkimielisyyttä. Ne näyttävät myös mukavan keveiltä. Itsekkin haluasin jotkut saman tyyliset, jos arpaonni suosii. Omissa laseissani on melkoisen paksut kehykset ja ne tuntuvat välillä jatkuvassa käytössä painavilta.
  Ottaisin itse varmaankin Max & co:n tai Boss Orangen mallistosta lasit.
  Hauskaa kevättä! :)

 • Eman

  Max&con lasit saavat ehdottomasti ääneni! En tiedä mitä vetovoimaa niissä on, mutta tuossa kokonaisuudessa toimii kyllä kaikki. Vaikka lasit ovat sirot ja melko ”hengettömät”, on niissä ihan käsittämätöntä asennetta ja tyyliä. Tuollaiset lasit saavat kyllä näkyä!

  Omaa silmää Specsin valikoimasta miellyttää eniten Bruuns Bazaar.

 • mr

  Toisilla on sellaiset kasvot, että kaikenmalliset lasit käyvät ja molemmat kehykset ovat tosi kivan näköisiä. Mutta tuollaiset sirot söpöstelykehykset vaativat mielestäni kantajaltaan sirot ja pienet kasvot, joten vastaanpa Max & co.

  Kehysvalikoimassa iskisi kyllä valinnavaikeus, mutta eniten silmää ehkä miellytivät Converse, Red or Dead ja Replay.

 • Satu

  Tummemmat lasit ovat kivemmat, tykkään näyttävistä laseista. Tosin sinulle sopii kyllä kumpikin malli :)

 • Tuuli

  Love Moschinon lasit sopivat sinulle todella hyvin ja kehystävä kasvot kauniisti! Tarvitsen itsekin vain lukulaseja, ja pidän siitä, että kehykset saavat silloin olla näyttävät. Jos käyttäisin laseja koko ajan, päätyisin ehkä neutraalimpiin, tai sitten pitäisi olla juuri parit erilaiset.

  Tiger of Swedenin mallistosta ainakin kiinnostuin, siellä näkyi minua miellyttäviä kulmikkaita ja kissamaisiakin muotoja.

 • Kinuski

  Aijai, kummatkin kehykset näyttävät tosi hyvältä, mutta pyöreät vievät cooliudessaan ja persoonallisuudessaan voiton! Love Moschinon ja Cheap Mondayn kehykset vaikuttavat omaan tyyliini parhaiten sopivilta.

 • Anni

  Love Moschinot ovat ihanat, vaikka Max& Co’nkin lasit sopivat sinulle! Itse olen käyttänyt laseja kokopäiväisesti jo pienestä asti ja isot kehykset on vaan ollut lähes aina se juttu! Tiger of Swedenin lasikokoelma houkuttelee,ja ko. merkin rillit minulla on ollutkin aiemmin, vähän ikävöin :D

 • Iida

  Mun suosikit oli ehdottomasti noi tummemmat! Lasit saa olla näyttävät! Itse fiilaan eniten Tiger of Swedenin rillejä, ja jos voitto ei irtoa niin tarvitsee kyllä joka tapauksessa suunnata silmälasikaupoille… Nykyisissä laseissa vahvuuksia -5,00, ja pakko myöntää että viime optikkokäynnistä on aikaa ja maailma näyttää melko sumealta…!

 • Annemari

  Noista Love Moschinon laseista tykkään paljon. Kivan kokoiset, ilmeikkäät ja naiselliset. Saman merkin lasit valitsisin itsellenikin.

 • Love Moschino lasit ovat suosikkini, koska itsekin tykkään vahvoista, voimakkaista kehyksistä, jotka erottuvat kunnolla kasvoilta.

 • Ah noi pyöreät metalliset ehdottomasti! Niin coolit ;—-) Itse ottaisin varmaan specsaverseiltä nämä samat, koska oon jo hetken haaveillut kunnon Harry-Potter-laseista!

 • HeidiP

  Love Mochinot omaan silmään näyttää paremmilta. Mutta näyttäähän nuo toisetkin hyviltä, ne on vaan kevyemmät :)
  Itselleni ottaisin Max&Co:n valikoimasta jonkun erikoisen värisen kehyksen kun omistan jo yhdet mustat.
  hebutus@gmail.com

 • riinana

  Noi Max&Co. brillet on upeat! Kivaa, jos silmälasimallistot laajenisivat täällä Suomessakin niin, että spessumpiakin laseja löytyisi enemmän, no tämä on ainakin hyvä alku!!

 • Jade

  Molemmat lasit käyvät sinulle hyvin, mutta Love Moschinon lasit ovat ehkä enemmän makuuni:) muista specsaversin mallistoista kiinnostaisi ainakin Cheap Monday ja Max & co.

 • Inga

  Love Moschinon lasit kyllä miellyttävät silmää. Itse olisin eniten kiinnostunut Tiger of Swedenin valikoimasta:)

 • Saara

  Ääneni tässä skabassa saa Max&Co, aivan älyttömät retrovibat! :D

 • Henna

  Molemmat lasit ovat todella kivat, mutta ikuisena Harry Potter-fanina kallistun kuitenkin metallisankaisiin. Max&Colla näytti muutenkin olevan hyvännäköisiä kehyksiä mallistossaa, pidin myös useasta Specsaversin oman malliston kehyksistä.

 • pinka

  Max & Co:n laseissa on just kuumaa nörttivibaa!! Iso peukku!
  Itsekin haaveilen saman tyylisistä, josko vähän isommista. Jostain syystä mun naamaan tuntuu sopivat sellaset vähän retrot ”huumorilasit”…. ja koska tarvetta ois nimenomaan lukulaseille, voisi uskaltautua hulluttelemaan vähän persoonallisemmillakin laseilla!

 • Kuulun myös ihmisiin, jotka haaveilevat laseistan, vaikkei sellaisille varsinaista tarvetta olekaan. Jotenkin selllainen olo että näyttäisin vakuuttavammalta lasit päässä :D

  Munkin suosikit on nuo ”Harry Potterit”. Ne herättää aika ristiriitaisia fiiliksiä, mutta ovat just siks niin siistit.

  Jos lahjakorttionni suosisi, ilahduttaisin äitiäni uusilla laseilla, vähän sellaisena myöhäisenä äitienpäiväyllärinä. Paha sanoa mihin mallistoon mama päätyisi mutta omaa silmääni miellyttivät ainakin Max Co.n pokat :)

 • Veera

  Max & co, noi näyttää ihan sille että ne on pakko saada. Specsaverilla ei niinkään merkki kiinnosta, vaan se että heillä on ihan mielettömän paljon vaihtoehtoja joista löytyy kyllä jokaiselle jotakin.

 • SannaN

  Love Moschinon lasit tuovat ihanasti ryhtiä kasvoille, tykkään laseista, jotka saavat kantajansa näyttämään skarpilta :)
  Itseäni kiinnostavat Karen Millenin kehykset, mutta sitä on niin vaikea sanoa kuvan perusteella, pitäisi päästä kokeilemaan!

 • Ninne

  Minun suosikkini ovat Love Moschinon lasit vaikka ei nuo toisetkaan huonot ole. Love Moschinoista pidän kuitenkin enemmän niiden naisellisuuden sekä kauniin kehyksen värin vuoksi. Osuvia valintoja joka tapauksessa molemmat!

 • Kiisu

  Max & Co:n kehykset! Kummatkin kyllä sopivat sinulle loistavasti, mutta sirot metalliset ovat vähän erikoisemmat ja siksi herättävät enemmän huomiota läheltä katsottuna – näyttäviä imagolaseja näkee jo niin monella!

 • Wilma

  Molemmat tyylit ovat niin sinua, ja osoittaa, kuinka kannattaa hyödyntää näitä kahdet-yksien-hinnalla -tarjouksia ja etuja. Itsekin kaipaisin päivitystä silmälasityyliini, lahjakortilla uskaltaisin hankkia vähän rajummat lasit. Joudin nimittäin pitämään laseja ihan koko ajan, joten en edellistä hankintaa tehdessäni uskaltanut irrotella ja valita kovinkaan erikoisia kehyksiä.

  Specsaversilla on parasta juuri laaja kehysvalikoima eri valmistajilta. Lisäks kehykset vaihtuvat ainakin pari kertaa vuodessa, joten olen aina vähintään pienen odottelun jälkeen löytänyt mieluiset kehykset Specsaversilta :)

 • Ilona

  Love moschinon lasit on kivemmat :)

 • Piiku

  Moschinoille ääni täältä! Todella kauniin väriset kehykset. Itseäni kiinnostaa eniten Tiger of Swedenin kehykset.

 • Love Moschinon lasit ovat kauniin väriset. Kummatkin sopivat kasvoillesi, mutta Moschinon lasit ovat ehkä suosikkini.

  Alkoikin taas jutun myötä mietityttää, pitäisikö sitä hommata uudet lasit. Vanhoilla on menty jo useampi vuosi.

 • Huldamaria

  Vou, molemmat lasit ovat upeita, mutta kallistuisin lopulta ruskeiden puoleen – näyttävyys on jees! Specsaversin mallistosta kiinnostaa erityisesti French Connectionin lasit :-)

 • Elisa V.

  Molemmat ovat ihanat, mutta ehkäpä tummat ja erottuvat vievät voiton. Samanlaisia on itsellänikin ollut maailman sivu. Ehkäpä juuri siksi täytyisikin seuraavalla kerralla muuten valita jotkut aivan erilaiset..

 • Qjs

  HARRY POTTER -lasit! Ehdottomasti! Mulla on aika monetkin lasit, mutta huomaan, etten käytä jos olen kyllästynyt niihin eivätkä sovi asuun tms. Siksi onkin kiva leikitellä laseilla! Voittaisinpa, koska a) tarvisin aurinkolasit vahvuuksilla ja b) koska tuolla mallistoissa oli tosi kivan näköisiä kehyksiä ja ”tarvitsisin” tuollaiset vähän pilottityyliset ja tuolla oli monet kivat! Kesätöiden alkamista odotellessa rahatilannekin aika tiukilla ja mielelläni hankkisin rillit itselleni pyöreiden vuosien kunniaksi lahjaksi ;)

 • Piia

  Love Moschinon pokat on minun lempparit! Lahjakortin kanssa kirmaisin tuonne aurinkolasipuolelle, näytti olevan Specsaversin omat mallin omaan mieleen eniten :–)

 • henriiiika

  Olen jo vuosia etsinyt itselleni kullanvärisiä harrypotter-laseja, mutta tähän mennessä aina joutunut pettymään optikkoliikkeissä. Ei siis yllättäen Max & Con lasit ovat noista kaksista suosikkini.

  Olen vilkuillut sillä silmällä CONVERSE 13 ja 10 nimisiä kehyksiä ja Tiger of Swedenin BLom 2 arskoja. Itsehän olen niin sokea, että en näe ”mitään” ilman laseja tai piilolinssejä. Kiitos arvonnasta! Rilliostoksille on mentävä lahjakortin kanssa tai ilman, joten odotellaan sormet ristissä :)

 • Johanna

  Nuo Love Moschinot on mun lempparit, koska ne on enemmän sitä tyyliä mistä itsekin pidän ja saman merkin kehykset kiinnostaa mua Specsaversin valikoimasta eniten. Nuo toisetkin on kyllä upeat! Mulla rillit on koko ajan nenällä, joten täytyy valita kehykset, jotka käy kaikkiin tilanteisiin, mutta hauska ajatus että toiset rillit voi sitten olla rohkeammat!

 • Pihka

  Love Moschino ehdottomasti paremmat mielestäni. Voisin kuvitella itsellenikin samat.

 • Ella

  Love Moschinot ovat mielettömän kauniit! Tietyllä tapaa klassiset, mutta vähän jotakin edgeä mukana :) Nuo toiset ovat kieltämättä minulle vähän liian Harry Potter!

  Lahjakortti tulisi niin käyttöön, olen jo useamman vuoden lykännyt uusien silmälasien ostoa. Pärjään itsekin noin muuten ilman, mutta yliopistolla ovat ihan must – muuten en näe luentokalvoista mitään! Erityisesti Hilfigerin ja Tiger of Swedenin mallisto kiinnostaisi.

 • SilentSweet

  Pidän noista sun ekoista laseista. Ne on jotenkin niin kivan malliset. Yllätyin valintaani kyllä aika lailla, koska en koskaan ole innostunut tummista ja ”jyhkeistä” kehyksistä. Nykyiset ovat aika vaaleat ja osin läpikuultavat. Varmaan siksi koska en tykkää silmälaseista, yritänkin ”häivyttää” niitä.
  Specsavers:n mallistoista pidin eniten Aurora -mallistosta. Kivasti oli bling blingiä.

 • Tiiti

  Love Moschinon lasit miellyttävät omaa silmää enemmän! Silmälasit saavat mielestäni näkyä ja tummat, suuret muovikehykset ovat aina särmikkäät. Itseäni kiinnostaisi eniten Tiger of Swedenin mallisto :)

 • Jenni K

  Max & Con metallikehykset ovat jotenkin ihanan raikkaat, kuten koko tyylikin. Toisetkin lasit ovat kivat, mutta nyt juuri iski enemmän tuollainen henkäyksen kevyt metalli :)

 • TinttiS

  Ehdottomasti nuo Harry Potter-tyyliset!! Tosin nörttiys on kaukana näiden lasien keikkuessa nenllä tuollaiseen lookiin yhdistettynä. ;)

 • mari

  Max & co on enemmän mieleeni, ovat jotenkin persoonallisemman näköiset, kun muoti on pitkään suosinut ronksia ja näkyvää muovikehystä.

  Haaveilen itsekin juuri tuon tyyppisistä uusista laseista. Omilla vahvuuksilla uusien lasien hankinta on aina kamala panostus, joten lahjakortti todella tulisi tarpeeseen!

 • Laura

  Mä tykkään noista Love Moschinoista! Luulen että päätyisin itsekin saman merkin kilpparikuosisiin rilleihin, jos arpaonni osuisi kohdalleen. Molemmat on kyllä hienot :-)

 • heiskav

  Ensimmäiset lasit ovat enemmän mieleeni. En oo päässyt yli vielä 80- ja 90-luvusta. :D Cheap Mondayn lasit kiinnostaa eniten. Lahjakortille todella olis tarvetta, sillä oon ostanut nykyiset lasit kolmisen vuotta sitten hetken varalaseiksi, mutta ne jäi vakituiseen käyttöön. Raskauden myötä jäi vääränkokoisina pöytälaatikkoon ja siitä asti eli pari vuotta olen ollut kokonaan ilman.

 • Sanna

  Max & co lasit on tosi nätit ja persoonalliset sulla.

  Conversen en ole tiennyt kehyksiä tekevän, eli ne kiinnostaa.

 • Eveliina

  Sain juuri itse ensimmäiset lasini ja mietin kauan kahden vaihtoehdon välillä, joista toiset olivat juuri samantyyliset kuin nuo valitsemasi Love Moschinon lasit, joten ne ovat enemmän minun mieleeni näistä kahdesta. :)

  Muutenkin Love Moschinon kehykset mielytti Specsaversin valikoimasta.

 • AP

  Love Moschinon kehykset ovat paremmat! Ja niitä haluaisin itsekin sovittaa.

 • Jenni Cahill

  Ihanat ovat kummatkin! Sopivasti olen juuri uusia laseja vailla ja voisinpahan hyvinkin kavella suoraan specsaversille hakemaan itselleni nuo Love Mochinot! Ovat meinaan juuri sellaiset, mita olen etsinyt :).

 • molly

  Nuo metallisankaiset pyöreät lasit on niin hienot! Itselle kivat olisi esim. nämä vaaleanruskeat kehykset http://www.specsavers.fi/silmalasit/osiris-cora?sku=25670523.

 • Rittimaa

  Mielettömän hienot lasit, aivan täydelliset sinulle! Voi kun olisi itselläkin mahdollista hankkia kahdet eriaiset: hillityt ja toiset värikkään räväkät. Yli -10 arvot nostavat lasien hinnan pilviin.

 • Sariska

  Ruskeat on minusta kivemmat. Ovat ehkä sitä tyyliä, mitkä valitsisin itselleni, jos lasit ei tarttis olla nenällä jatkuvasti. Karl Lagerfeld lasit olivat klassisia, vivahteella 1900-luvun puolta väliä, tykkäsin.

 • Susku

  Love Moschinon kehykset ovat suosikkini – tosi skarpit! Nykyiset lasini ovat muotokieleltään vähän samanlaiset, ja nyt kun vanhat voimakkuudet eivät enää täysin riitä, voisin hyvinkin ajatella päivittäväni tämän merkin kehyksiin. :)

 • Lasikauris

  Molemmat lasit pukevat sinua varsin hyvin, mutta itse pidän enemmän näyttävistä Love Moschinoista!

  Specsaversilta suosikit löytyivät Hugo Bossin ja Karl Lagerfeldin mallistoista – lasit ovat ajattomia, värit kauniin tummia ja kuviot klassisia. :)

 • TiiaHeidi

  Molemmat tyylit sopivat sinulle hurjan hyvin. Minun silmääni miellyttävät ja omaan tyyliini sopivat kuitenkin ehdottomasti paremmin Love Moschinon lasit, joten kallistun niiden puoleen. Ne ovat naiselliset ja klassiset. Niiden väri on mielestäni todella hyvä ja sangat ihanat!

  Valitsisin itselleni luultavimmin Love Moschinon tai Karl Lagerfeldin kehykset.

 • Emilii

  Vahvoista ysäriviboista huolimatta ;) nuo metallikehykset kyllä vaan näyttävät sopivan sinulle paremmin. Itse pidän laseja joka päivä eikä sopivien kehysten löytäminen ole ollut minulle koskaan helppoa. Noista Specsaversin valikoimista erityisesti Cheap Monday kiinnostaisi, koska merkki on aina tuntunut sopivan omaan pukeutumistyyliini.

 • Joliel

  Nuo Love Mochinon lasit ovat ihanan naiselliset ja minunkin mielestä lasit saavat näkyä, joten ne ovat suosikkini!

 • Anne Marie

  Love Mochinon lasit näyttävät tosi hyviltä! Tykkään siitä, että ne ovat naiselliset, erottuvat ja tuovat värillään lämpöä kasvoillesi :) Itse olen todellinen nelisilmä ja lasit keikkuvat kasvoilla ihan koko ajan. Aiemmin arkailin ja häpeilinkin lasejani, mutta onneksi opin pois tästä höpsöydestä ja nyt koen että lasit ovat juuri ne mun juttuni, kasvot näyttää ihan alastomilta ilman niitä :D Love Mochinolta löytyi kyllä tosi hienoja kehyksiä jotka sopisivat omaankin tyyliini.

 • Miiskuneiti

  Mä rrrakastan noita Love Moschinon laseja, sopii sulle kuin nenä päähän, kirjaimellisesti :)

  Itselle rillien hankinta on tällä hetkellä hyvinkin ajankohtainen aihe, sillä tänään aamulla laseja putsatessani vasen sanka jäi käteen. Ja tällasen sokeen myyrän (-6,5 ja -6,0) näöllä varustetun ihmisen lasien hankinta maksaa mansikoita hiontoineen. Voi itkujen vitku. Roikun arvonnnassa mukana toiveikkaana siis kynsin ja hampain :D

 • Sanni

  Suosikkini valitsemistasi laseista on isommat ruskean väriset, sillä itselläni on samanhenkiset ja luonnollisesti pidän kyseisestä mallista kovasti :) Olisi tosin kiva kokeilla jotain toisenlaistakin mallia välillä. Specsaversin valikoimasta silmääni miellyttivät eniten Cheap Mondayn ja Hugo Bossin mallistot.

 • ingrid

  Nuo Love Moschinon lasit sopivat sinulle U P E A S T I ! niistä mielellään itsekin päähäni mallailisin, jos näyttisin puoliksikaan yhtä ’chic’. xxx

 • Emppu

  Moschinon rillit ovat suosikkini! Niissä, ainakin kuvan perusteella on enemmän särmää. Molemmat sillmälasit ovat upeat, mutta valitsen Moschinon, joa pitää valita toiset.

  Brändin leikkisä tyyli ihastuttaa, ja muotitalon tuoksut ovat suosikkejani!

 • Henna

  Love Moschinon lasit ovat ihanat! Sopivat hyvin siroihin kasvoihisi. :)

  Karl Lagerfeldin aurinkolasit näyttivät mielenkiintoisilta <3

 • Nannil

  Itseäni kutkuttaa juurikin nuo keveät Mac & co:n lasit. Itse olen mallaillut tämän tyylisiä laseja itsekin, aikaisemmat kun ovat kovin tummat ja erottuvat. Yllätyin kuinka siroilta ne näyttivät pyöreillä kasvoillani (vaikka aina sanotaaan, ettei pyöreille kasvoille pyöreitä laseja ;) ). Olet ihan symppis!

 • UK_Decay

  Molemmat hienoja ja istuvat hyvin, mutta koska olen itse viime aikoina haikaillut ohuiden metallikehysten perään, sanon että Max&Co:t ovat suosikkini.

 • Kirsi

  Max&co lasit on <3

 • Anni

  Love Moschinot näyttää hyvältä!

 • Veera

  Nuo punaruskeat ovat ihanat! Itse olen hankkinut kolmet viimeiset lasit Specsaversiltä ja taa olisi ajankohtaista aurinkolasien ja uusien silmälasien hankinta. Ihana arvonta siis :).

 • nappi

  Molemmat on kivat, mutta oon alkanut taipua metallisten puolelle koska ne on niin ihanan kevyet verrattuna muovisiin kehyksiin. Tästä syystäitselläkin on uusien hankinta edessä. :) Merkillä ei niin väliä, kunhan löytyy sopivat. Mun kasvot on aika pienet, joten sopivankokoiset ja väriltään ei-jyräävät on ollut jo vuoden haussa tuloksetta. Oon kuitenkin pistänyt toivoni kevätmallistoihin! :)

 • Sanna

  Noi Love Moschinot on vaan niin upeet!

 • Iina

  Max & co.n lasit nappasivat minun huomion ensimmäisenä. Ne ovat ihanan sirot ja kevyet, mutta silti tosi omaperäiset ja tuo uutta, vähän erilaista ilmettä kasvoille. Olen itse kuumeisesti yrittänyt etsiä täydellisiä kehyksiä, kun saan nyt enimmäiset silmälasini ja olen tollaisia katselllut ja kokeillut. Tykkään itse mallista tosi paljon, mutta muiden epäröivä ”mieti vielä”- reaktio laseihin on siirtänyt haavettani noista vähän kauemmas. Oma unelmointi ei ole kuitenkaan loppunut! Optikkokin oli sitä mieltä, että kyllä ne minulle sopisi todella hyvin, mikä ei myöskään auta halua ostaa ja käyttää laseja, vaikka sitten muilta ihmisisltä ’salaa’ :D. Lemppari kehysvalikoimaa en osaa noista nimetä, kun eri valikoimista löytyy aina pari eri yksilöä, jotka miellyttävät silmää.

 • sss

  Metallisankaset on lempparit, nehän on supertrendikkäätkin nyt. Pitäisikin mennä katselemaan uusia kehyksiä itselleni!

 • Sannamarianna

  Love Mochino käy sulle paremmin. Oikeastaan noi toiset on niin kamalat, ettei ne käy kellekään! :D Ehkä ne on uusinta muotia, mut mun mielestä ne vaan on niiiiin hirveet, tulee liikaa mieleen jotku sketsihahmot ja kenenkään ei pitäis pilata ulkonäköään rumilla laseilla. :D Tiedän, että tää jakaa mielipiteet, mut omani on tää.

  Olen aina halunnut silmälaseja, mutta perhana, kun tuo näkökyky on aina ollut parhain mahdollinen! Olisinhan voinut hankkia feikkilasit, mutta en ole raskinut, kehykset ovat silti olleet aika hintavia, kun olen niitä katsellut (en ole alennusmyynneissä rampannut).

  Katsoin melkein kaikki mallistot läpi ja hyvin samanmoisia kaikilla, Red or dead -valikoimasta löysin cooleimmat!

 • Gatruska

  Love Moschinon kehykset ovat enemmän mun juttuni, tykkään myös isoista kehyksistä. Mallistoista Cheap Monday vaikutti tutustumisen arvoiselta! On muutenkin tarvetta hankkia uudet lasit kun näkö on taas muuttunut, niin lahjakortin voittaminen olisi superkiva juttu!

 • Rea

  Moschino kehykset sopivat mielestäni sinulle paremmin. Väri on kuin tehty sinun kasvoille. Itselle tykkäisin Karl Lagerfeld kehyksistä.

 • Love Mochino

  Love Moschinon kehykset on ihanan naiselliset ja söpöt – sopivat sinulle kuin nenä päähän! Olen harkinnut itsekin ostavani uudet silmälasit tänä keväänä. Tuon tyyliset pyöreäreunaiset lasit olisivat raikkaampi versio nykyisistä tumman ruskeista kehyksistäni, jotka ostin neljä vuotta sitten. Tykkään tiger of swedenin mallistosta ja Love Mochinosta Specsaversilla:)

 • Marja

  Max & con lasit ovat omiin silmiini kiinnostavammat – ehkä se on se nörttiviba ;)

 • HanKo

  Tykkään enemmän noista jälkimmäisistä eli Max & Co:n kehyksistä. Oon aina ollut enemmän sitä tyyppiä, joka tykkää huomaamattomista kehyksistä, vaikka välillä ihastelenkin muilla sellaisia tosi näyttäviä kehyksiä.Omassa päässä ne ei jotenkin kuitenkaan ole tuntuneet ihan omilta.

  Uudet rillit on olleet jonkin aikaa hankintalistalla ja käväsin tuossa pari kuukautta sitten Specsaversillä testailemassa kehyksiä. Olin aika innoissani, kun huomasin, että koko Converse -mallisto sopii omille kapeille kasvoilleni ihan täysin. :)

 • Annamari Lilius

  Molemmat kehykset kyllä sipivat hienosti, mutta tällä hetkellä itseäni kiinnostaa pyöreä muoto niin aurinkolaseissa kuin silmälaseissakin. Olen tykännyt aiemmin paljon Max & co.:n vaatteista, jotka ovat nuorekkaita kivalla twistillä, joten uskon merkin kehystenkin miellyttävän

 • OM

  Moschinon lasit ovat lempparini. Ehk Hilfigerin kehykset. :)

 • AG

  Nuo Max&co lasit on ihanat! Ja samaisen valmistajan muista silmä-ja aurinkolaseista innostuin myös! Upeita.

 • maarett

  Metallisankaiset lasit ovat kaikessa nörttimäisyydessään aivan ihanat! Samankaltaiset rillit ottaisin mielelläni omallekin nenälleni keikkumaan. Specsaversin valikoimasta miellyttää etenkin juuri Max & co.n tarjonta.

 • Mä tykkään enemmän noista Love Moschinoista, varmaan siksi, että omaan pärstään valitsisin juuri tuon malliset ja väriset lasit :D Itse en kuitenkaan silmälaseja käytä, koska oltuani lapsesta saakka pahasti likinäköinen kävin jo vuosia sitten laserleikkauksessa. Jos voitan lahjakortin, annan sen rillipäiselle puolisolleni, jonka lasit ovat jo muutaman vuoden vanhat :)

 • Pymmeli

  Molemmat kehykset näyttävät tosi kivoilta! Tykkään ehkä silti enemmän noista tummista, luultavasti siksi että ne ovat enemmän sitä tyyliä mitä itse valitsisin. Vaikea sanoa, minkä merkin kehykset puhuttelisivat itseäni, monissa on kivoja malleja ja sitten taas vähemmän kivoja. Aurinkolasit kesälle tulisivat kuitenkin tarpeeseen :)

 • Hankiainen

  Kyllä nuo Love Moschinon lasit vei mun huomion, ihanan naiselliset, mutta myös leikkisät! Samantyylisiä voisin käyttää itsekin.
  Specsaversilta kiinnostaa vähän yllättäen Conversen mallisto, josta löytyy vähän erikoisempiakin kehyksiä.

 • arleena

  Love Moschino lasit on ihanan naiselliset ja aika klassiset, saattaisin itsellenikin valita ton tyyliset.

 • Kärt

  Love Mochinot, these are just made for you!

 • Jenni

  Moschinon lasit vievät mun mielestä voiton, mutta on nuo proffalasitkin hauskat :)

 • Olganen

  Noi metallisankaiset lasit on aivan ihanat, just sopivan ysärit! Jännä juttu, miten vielä muutama vuosi sitten kaikki ysärin vähänkin mieleentuova oli aivan kammottavaa, kun nyt jotkin asiat, esimerkiksi just nää pokat, näyttääkin ihan superraikkailta! Kauhulla odotan sitä hetkeä kun hameen ja housujen yhdistelmä alkaa näyttää taas hyvältä omaan silmään…

 • Tosi hyvin molemmat istuvat sinulle, ehkä kallistun hieman enemmän noiden vahvapiirteisten Love Moschinojen puolelle! Specsaversin valikoimasta kiinnostaa eniten Tiger of Swedenin ja Cheap Mondayn mallistot :)

 • Lotta

  Vaikea valita – molemmat istuvat sulle tosi hyvin! Mutta tykkään enemmän Max & co:n pokista, vastaavia ei ole tullut kenelläkään vielä vastaan ja noissa on jotain tosi särmää, vaikka hennot ja yksinkertaiset kehykset onkin. Itse kävin just sovittamassa reilu viikko sitten Specsaversilla laseja ja tykästyin kyllä Tiger of Swedenin kehyksiin 8-)

 • haikeana

  Ensimmäiset ruskeat käyvät tosi hyvin stailattuun tyyliin, eli ne valitsisin itsellenikin! Vaikka Harry Pottereille lämpeän kirjoina, rillivibat eivät vaan iske niin kovaa… :D

 • Mineariina

  Love Moschinon lasit on suosikki :-) niiden väri sopii sulle tosi hyvin!

 • Minde

  Love Moschinon kehykset ovat enemmän mieleeni vaikka toisetkin ovat kivat. Tykkään enemmän tummista kehyksistä ne jotenkin terävöittävät ulkonäköä, kun taas metalliset sangat eivät erotu kasvoista yhtä hyvin.

 • Marcy

  Love Moschinon kehykset ovat suosikkini, koska pidän erottuvista kehyksistä. Toivoisin, että ihmiset uskaltaisivat tehdä rohkeampia valintoja, jolloin silmälasien käyttö voisi olla mieluisampaa.
  Kilpailu tulee hyvään saumaan, koska nykyiset lasini alkavat vedellä viimeisiään. Nyt vaan peukut pystyyn… Bruuns Bazaarin kehykset näyttivät mielenkiintoisilta, joten niitä kohden suuntaisin liikkeessä varmaankin ensimmäisenä.

 • Alise

  Sinun kehyksistä enemmän mieleeni ovat Love Moschinon lasit. Ottaisin ne itsekin. Specsaversin valikoimasta kiinnostaa myös Max&Co ja Karen Millen merkit.

 • Annika

  Pidän kyllä molemmista valitsemistasi, mutta erityisesti noista Love Moschinon kehyksistä! Samoin Specsaversin merkkikehyksistä juuri Love Moschinon mallit ovat mieluisia. :)

 • Nuo Love Moschino-lasit on superihanat !!! Voisin itsekkin haluta tuollaiset näiden vanhojen tilalle, hmmm… :D

  Mua kiinnostais erityisesti Conversen lasit, en oo kuullu ikinä että sekin firma tekee semmosia. Mahtavaa !! Nää ois aika lähellä mun vanhoja, mut nuo sangat tuo kivaa pirtsakkuutta muuten mustaan lookiin: http://www.specsavers.fi/silmalasit/converse-14

  • Katja

   Max & co:n lasit vie tyylisi suoraan 90-luvulle ja mielestäni sovit siihen aikaan ja sen tyyliin hyvin. Specsaversiltä itselleni valitsisin jotkut naiselliset lasit. Love Moschinolla ja Karen Millenillä näytti olevan tosi naisellisia malleja.

 • Kial

  Love moschinot :) mielestäni ne kehystävät kauniisti kasvojasi, ja väri sopii sinulle hyvin tuoden jollain tapaa hehkua ihollesi. Itselläni on pakosta silmälasit, tällä hetkellä vain yhdet kehykset sopivilla linsseillä ehjinä. Voin kertoa, että välillä kyllä kyllästyttää – se on kuin laittaisi joka päivä saman paidan päälleen :)

 • Hennas

  Aluminiumin lasit miellyttävät minua siroutensa takia. Valitsemistasi kehyksistä suosikkini oli kuitenkin tummempi malli, ehkä siksi, että toiset kehykset muistuttivat liikaa omia nuoruuden aikaisia lasejani juuri jostain 90 -luvulta. :)

 • Onpa vaikea päättää! Hmmm… Molemmat sopivat sinulle uskomattoman hyvin, mutta ehkäpä tuo harrypottermainen vie voiton -jotenkin niin yllättävä valinta. :-)

  Specsaversin valikoima on sen verran kattava, etten oikein suosikkia tähän hätään osannut päättää :-D

 • Sonje

  Tummanruskeat love mochinot!

 • Mun lemppareiksi nousee nuo Max & Co:n kehykset, vaikka molemmat sopivat tosi hyvin sulle. Tuollaiset hieman ”vanhemman” tyyliset kehykset ovat mun mielestä kivat sulle, sillä niitä ei ole niin monella nuorella naisella Se vaatii ehkä rohkeutta ja asennetta käyttää noita kehyksiä. Itseänikin kiinnostaisi tuollaiset ”mummu” kehykset, sekä Tiger Of Swedenin Blom 2.

 • Veera

  Nuo Love Moschinon lasit kyllä piristävät ilmettä ihanasti! Max & Co lasit tuovat kivasti vähän romanttisia viboja, mutta vaikuttavat vähän vaikeammin yhdistettäviltä.

  Bruuns Bazarilla oli ainakin tosi kivoja sankoja.

 • Helmi

  Metalliset lasit on ehdottomasti suosikit ja max&co:n valikoima ihastutti muutenkin. Muoviset kehykset ovat joutuneet mustalle listalle kun omat lasit just hajosi…

  Tykkään hirveesti kummastakin kasaamastasi lookista! Jälkimmäinen oikein huokuu kevättä!

  Oikein ihanaa helleviikonloppua sulle Jenni, blogisi on mahtava :)

 • Roosa

  Ihastuin tuohon Max & Co -kuvan tyyliin heti, kun näin kuvan Instagramissa, joten se on ehdottomasti oma lempparini! Itse en tällä hetkellä näön puolesta tarvitse silmälaseja, mutta haaveilen silti hankkivani lasit jossakin vaiheessa. Avopuolisoni on taaskin juuri nyt uusien lasien tarpeessa, kun vanhojen vahvuudet eivät enää riitä, joten antaisin lahjakortin hänelle lahjaksi. :)

 • ~Anna

  Nuo Love Moschinon lasisi ovat aivan upeat. Sirot ja näyttävät!
  Specsaversin valikoimassa minua kiinnostaa erityisesti Tiger of Swedenin mallisto.

 • jani haapaniemi

  Love Mochiton kehykset! Aivan upeat ja näyttävät! Sulle kuin nenä päähän.

 • Irmeli

  Nuo Love Moschinon lasit ovat aivan ihanat, sopivat sulle hyvin ja tuovat väriä kasvoille. Tykkään!

  Aion uusia omat lasini piakkoin ja Karen Millen -kokoelma näyttäisi tarjoavan sellaisia kehyksiä, joista tykkään. Max&Co myöskin. Kääk, vaikea valinta siis edessä. Suosipa arpaonni tai ei, noiden väliltä aion joka tapauksessa valita. ;)

 • Matleena

  Mä sytyn enemmän noille Love Moschinon laseille, varmaan ihan vain värikkyydenkin takia. Lisäksi nuo toiset lasit tuovat liian vahvasti mieleeni Stigin:D

  Itse pidän esimerkiksi Tommy Hilfigerin mallistosta, klassisia ja simppeleitä:)

 • Nani

  Love Moschinon lasit ovat suosikkini, vaikka näytät kyllä upealta molemmilla kehyksillä! Specsaversin mallistosta ainakin Karen Millenin lasit näyttävät hyviltä, mutta vaikea tietysti sanoa miten ne istuvat omaan nassuun…

 • nimetu

  Love Moschinon lasit on näistä mun suosikki, vaikka itellä tollaset Max & Co:n tyyppiset lasit onkin, punasilla linsseillä tosin :D

 • Mimu

  Mä oon kans pienestä pitäen halunnut silmälasit! En tiedä, mikä siinä on, että tykkään laseista. Nuista kahdesta lempparit on Love Moschinon. Naisellinen tyyli iskee minuun.

 • VI

  Kivan näköiset lasit kummatkin, mut taivun kyllä noiden ekojen Love Moschinon kehysten puolelle! Tosi kaunis, sopivan näyttävä muttei mitenkään räikeä malli, ja metallikehykset tuovat jotenkin kivan lisän :)

 • Minna

  Max&Co:n potterlasit ovat vaan niin ihanat ja raikkaat sun kasvoilla. Ehkä näin kesän korvalla kaipaa jotain kevyempää ja raikkaampaa kehysmallia.:)

 • norppis

  Max&Co:n lasit on kyllä makeet ja jotenkin freesit, noi toiset on aika tyypilliset lasit, sellaiset, joita on näkynyt paljon viime vuosina. Itsekin tykkään, että lasit on persoonalliset ja erottuvat :)

  Specsaversin valikoimasta kiinnostais Max&Co ja Bruuns Bazaar.

 • Niina

  Love Moschino kyllä iski silmään(he heh) uniikeilla ja hassuilla sangoilla. Olen itse paksujen mustien rillien ystävä, joten kaikki hulluttelut värien suhteen saa jäädä.. mutta sangoissa olisi sitten kiva näkyä jotain erilaista :)

 • Katri

  Molemmat sopii sinun piirteisiin loistavasti. Oma valintani olisi Max & co.

 • maria

  Nörttilasit ja nahkarotsi, ihan mahtava yhdistelmä! Noi metallisankaiset Max&co kehykset on tosi kivan näköiset ja sopii sulle tosi hyvin. Ei silti, on ne toisetkin hyvät.

  Haaveilen itsekin uusista rilleistä ja hankintalistalla on metallisankaiset, muovisia olleet kahdet edelliset.

 • Katri Rousku

  Tykkään enemmän noista Love Moschinista, tosin haluisin tykätä enemmän noista metallisista koska itselle kaipaisin myös moisia, mutta jotenkin kuitenkin kallistun muovisten puolelle :D
  Convers, Love Moschino ja Cheap Monday kiinnostaa itseäni eniten :)

 • TainaK

  Love Moschinon lasit saa mun äänen – tykkään laseissa yleensä näyttävyydestä enemmän. Lisäksi ne tuovat kasvoille jännittävyyttä mun silmään enemmän kuin Max & Co:n Potter-lasit. Ymmärrän tosin molempien tyylien viehätyksen :)
  Tykästyin Karl Lagerfeldin mallistoon, jota en aiemmin ole katsellutkaan. Pääni on kapea, ja istuvia laseja on hankala toisinaan löytää, mutta KL:n mallisto ainakin näytti kapeammalta kuin muut. Mallistossa oli myös paljon tummia kehyksiä, joista tykkään!

 • AnniTanni

  Omaa silmääni miellyttävät eniten nuo Love Moschinon lasit. Kuulun myös niihin ihmisiin joiden mielestä lasit saavat näkyä kunnolla. Hennot kehykset vaativat usein melko vahvaa meikkiä, tai kasvot tuppaavat näyttämään valjuilta. Varsinkin kun laseja käyttää joka päivä, niin mielellään niitä hyödyntää sen yleisilmeen ryhdistämiseen. Ongelmana toki se, että silloin harvoin kun niitä laseja ei sitten käytä, niin tutut ei meinaa tavatessa tunnistaa. :D

  Specsaversin kiinnostavin tarjonta on mielestäni talon omalla mallistolla. Nuo merkkimallistot ovat ihan kiva lisä, mutta mikään noista brändeistä ei kiinnosta niin paljoa, että menisin juuri niiden vuoksi Specsaversille.

 • Peppis

  Love Moschinon lasit ovat kivat. Klassiset, mutta sangoissa kiva juju! Näitä tahtoisin kokeilla myös omille kasvoilleni!

 • Outimaria

  Love Moschinon prillit on ihan huikeat sulla. Samoin koko tyyli lederhameineen ja villapaitoineen – kaikkinensa siis sua parhaimmillaan!

  Mutta samaa mitä itsekin pohdiskelit kirjoituksessasi, pääasia on, että lasit on itselle luonnolliset ja miellyttävät käyttää. Vaikka harvemmin sitä omaa itseään peilistä tuijottaa päivät pitkät, pitää mun mielestä lasien olla ”itsensä jatke”, ei niinkään vain se uusin trendijuttu.

  Ihanaa kevättä (vai joko se kesä on Suomessa?), Jenni!

  Ps. Mä oon aina ollut samanlainen, halunnut lasit, mutten koskaan ole tarvinnut – kerran oli imago-lasit, mutta se oli sitten oma juttunsa. Tänä keväänä oivalsin, että en enää näekään toisella puolen huonetta olevia pikkuprinttejä siristelemättä. Muutos oli ensin aika surullinen sisäistää, mutta se vain tarkoittaa sitä, että tänä kesänä olisi uusien (OMIEN!) lasien osto edessä.. Every cloud has a silver line. <3

 • tynderi

  Nuo tummanruskeat näyttävät upeilta tuon asukokonaisuuden kanssa :)

  Mulla harmikseni silmälasit ovat vahvuudeltaan jo -5 luokkaa (kaukonäkö siis surkea), joten lasien on pakko olla simppelit ja siistit. Ihan vain jo senkin takia, että jos hankinta ei osu kunnon alennuksiin niin hinta saattaa nousta jopa 500 euron luokkaan. (…jep)

  Olen siis itse vähän jopa kateellinen ihmisille, jotka voivat vaihdella silmälasejakin tyylin mukaan kun minulla on käytössä samat aina useamman vuoden ajan. Mutta suunnitelmissa on myös säästää silmäleikkaukseen! :)

 • Hanna Louhimo

  Max & Co, ihana ysäri!

 • Innnej

  Love Moschinot miellyttävät minun silmää enemmän :) Nopealla vilkaisulla Cheap Mondaylla olisi paritkin kivan näköiset kehykset!
  Itsellänikin on pieni taittovirhe. Toistaiseksi ei ole tullut hankittua laseja, sillä optikkoni sanoi taittovirheen olevan niin pieni, etteivät lasit ole välttämättömyys. Kuitenkin huomaan esimerkiksi pidemmän aikaa lukiessa, että rivit hieman pomppivat.

 • Ulla

  Noi Max&Co:n lasit on tosi hauskat, vaihteeksi taas jotain erilaista :)

 • JossuK

  Nuo Love Moschinon lasit näyttävät upeilta sinulla, kokonaisuus on supernaisellinen :)Itseäni kiinnostaisivat nuo Tiger of Swedenin lasit

 • Salla-Maaria

  Oih, noi Love Moschinon lasit ovat aivan ihanat! Niin ihanat, että pitää itsekin mennä sovittamaan kun uudet lasit ovat muutenkin etsinnässä. Saas nähdä onko niitä jäljellä vai syntyykö tästä blogiryntäys… :D Love Moschinon lasit ja aurinkolasit vaikuttavat muutenkin kaikkein kiintoisimmilta!

 • Emilia

  Noista laseista mielestäni kivemmat ovat love moschinon ruskeat lasit. Ne ovat super söpöt ja sopivat hyvin kasvoillesi. Itseäni kiinnostaa eniten Tommy Hilfigerin lasit, ne ovat niin tyylikkäitä!:) ihanaa kevään jatkoa <3

 • Takku

  Ehdottomasti nuo isommat & näyttävät ovat minun mieleeni. Ruskea on sopivan lämmin sävy, ja lasien muoto tuo ihana ilmeen asuun. :)

 • Jenna O

  Love Moschinon lasit sulattivat sydämeni, sieltä löytyisi varmaan itsellkin ne oikeat!

 • Hanna

  Tommy Hilfiger ja Red or Dead merkkien kehykset kiinnostaa. Tiger of Sweden arskat näyttää aika makeilta. Tarvisin aurinkolasit vahvuuksilla mutta sain yliannostuksen kun kävin kehyksiä katsomassa pari viikkoa sitten. Kaikki alkoi näyttää tylsältä enkä tiennyt enää mitä haluan.

 • Lilli

  Rakastan molempia kehyksiä! Olisi itsekin pitänyt käydä jo vuosi sitten tarkistuttamassa taas näkö, mutta en ole saanut aikaiseksi (hehheh) ja nämä kehykset jäi mieleeni kummittelemaan. Päätinkin, että kun saan lomarahat, tuhlaan ne meikkien tai vaatteiden sijaan uusiin silmälaseihin ja aurinkolaseihin. Haluaisin jotkut kissamaiset ja naiselliset lasit, mutta samalla myös jollain tavalla persoonalliset. Löysin Specsaversin valikoimasta yllättävän monia mitkä miellytti!

 • Cherrykka

  Wow, yllätyin kuinka paljon kivoja vaihtoehtoja Specsaversiltä löytyykään! :) Noista kahdesta pidin eniten Love Moschinon laseista, ihanan naiselliset ja väri on jännä – tavallaan näyttävät ruskeilta, mutta samalla niissä on twistiä punaiseen taittavasta sävystä.

  Itselle uusien silmälasien hankinta olisi jo enemmän kuin tarpeen, nykyiset lasit kun ovat jo palvelleet kunnioitettavat seitsemisen vuotta :D French Connectionin valikoima kiinnostaisi eniten!

 • mer

  Max&Co ..wau mikä kokonaisuus.
  Onnistunut, pidän väristä ei liian nåyttävä
  tekee kokonaisuuden mielekiintoiseksi.
  ;-)

Related posts