3/05/16

Sisustus-idea: kodin kaappien uusi ilme

3 65 a-s-helsingo-sisustus1

Remonttiasiat eivät juuri parhaillaan ole omassa elämässä millään muotoa ajankohtaisia, vaikka kaikenlaisia sisustusunelmia päähän tasaisin väliajoin putkahteleekin. Ajattelin silti vinkata teille aivan mainiosta uudesta suomalaisfirmasta, johon törmäsin viime viikolla pressipäivien yhteydessä. Eräällä showroomilla oli tehty keittiöremontti ja ihastelin harvinaisen tyylikästä kaapistoa hienostuneine vetimineen – ja tässä kohtaa sain kuulla, että minimalistisen kaunis kaapisto on suomalaista käsialaa.

Upean keittiöremontin takana nimittäin oli melko uusi helsinkiläinen yritys nimeltä A.S.Helsingö, jonka konsepti on suorastaan nerokas: suomalaisyritys valmistaa Ikea-kaapistojen runkoihin kustomoituja, tyylikkäitä ovia ja vetimiä. Itse kaapit voi siis hankkia huokeaan hintaan Ikeasta, mutta niiden ulkoasun saa tuunattua tolkuttoman tyylikkääksi ja yksilöllisen näköiseksi A.S.Helsingön avulla.

a-s-helsingo-sisustus8

Kaapinovet valmistetaan Suomessa ja idea on myös siinä mielessä hauska ja ekologinen, että keittiörempan voi nyt tehdä astetta kevyemmin, kun esimerkiksi olemassaoleviin Ikea-runkoihin voi vain teettää uudet ovet, eikä tarvitse laittaa koko keittiötä uusiksi. Veikkaanpa, että surffaisin ensimmäisenä A.S.Helsingön nettisivuille, jos tiedossa olisi keittiö- tai makuuhuoneremontti. Painakaa nimi muistiin, jos suunnitteilla on asunnon osto tai remonttiprojekti. :)

Translation: I bumped into a brilliant interior concept last week. A Finnish company A.S.Helsingö designs new doors and handles to Ikea cabinets. So you can either fix your renovation to be a little bit more unique and stylish with this little trick without spending a fortune or have a little retouch to your old cabinets just by changing the doors and the handles. And which is pretty nice is that the doors are all made in Finland, too. :)

a-s-helsingo-sisustus2 IMG_3035.CR2a-s-helsingo-sisustus3 a-s-helsingo-sisustus11a-s-helsingo-sisustus10a-s-helsingo-sisustus7a-s-helsingo-sisustus9IMG_3101.CR2

Photos: A.S.Helsingö

Tags: ,

Categorised in: Koti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • A.S. Helsingö on kyllä niin kaivattu uutuus Suomen sisustusrintamalle! Ruotsissahan on enemmänkin näitä yrityksiä, jotka ns. tuunaavat Ikean kalusteita persoonallisemmiksi. Kuulin tästä yrityksestä vasta muutama viikko sitten ja riemuitsin ihan samaa kuin sinä. Tässäpä yritys, johon voisi olla yhteydessä, jos ja kun joskus pääsen remppailemaan.

  • Annika

    Wau, kiitos vinkistä! Näyttää upealta :)

  • Minna

    Kiitos vinkistä! Itsellä juuri tuo tilanne, että koko keittiötä ei ole järkeä rempata (ikeakeittiö asennettu edellisen asujan toimesta reilu viisi vuotta sitten), eikä siihen rahaakaan tällä hetkellä olisi, mutta jotain piristystä kaipaa.
    Mukavaa viikonloppua :)

Related posts