29/04/16

Saapastelijan unelmamerkki: Primeboots

8 98

Huh, mikä viikko! Syksyisin ja keväisin juuri ne viikot, kun kaikki PR-toimistot järjestävät mediapäivänsä, ei juuri ehdi muuta tehdäkään kuin laukata tilaisuudesta toiseen. Ensi viikolla onneksi hieman rauhoittuu ja on enemmän aikaa istua koneen äärellä naputtelemassa. :) Kivaa mediapäivissä on se, että pääsee tosiaan ennakkoon tsekkailemaan tulevia mallistoja ja haistelemaan vähän inspiraatiota tulevaisuuden varalle. Välillä löytyy ihan kokonaan itselle uusia merkkejäkin kuten eilen eräs sellainen kenkäbrändi, johon ihastuin heti ensisilmäyksellä niin, että tästä on vinkattava myös teille.

Itse asiassa olen kyllä kuullut Primebootsista aikaisemminkin, mutta nähnyt merkiltä aikaisemmin vain sellaisia aika jämäkän näköisiä biker-buutseja. Eilen mediapäivässä kuitenkin huomasin, että Primebootsin valikoimaan kuuluu ainakin nykyään myös paljon muunlaisia nilkkureita ja saappaita. Merkillä ei tällä hetkellä taida olla edes toiminnassa olevia nettisivuja, mutta valikoimaa myydään muun muassa lukuisissa verkkokaupoissa ja Espanjassa valmistetut saappaat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan.

En ole oikein kiinnittänyt koko merkkiin kamalasti huomiota, koska sellaiset perinteiset biker-buutsit eivät ole olleet ihan minun juttuni, mutta eilen iskin silmäni noihin vihreisiin mokkanilkkureihin. Vasta tarkemmin kenkiä tutkaillessani tajusin, että hitsi vie, nämähän ovat nyt juuri sen saman Primebootsin mallistoa! Johan alkoi kiinnostaa…

Mitä enemmän showroomin nilkkureita ja saapikkaita tutkiskelin, tajusin, että nehän olivat melkein kaikki Primebootsin. Innostuin niin, että napsin kuvia, minkä kerkesin. Hemmetin hyvännäköisiä ja -tuntuisia kenkiä. Painakaahan muutkin tämä nimi mieleen! :)

Translation: If you need inspiration for shopping boots or ankle boots, check out the collection of Primeboots. I used to think that they only had biker boots in their collection but it seems to have changed as you can see from these pictures. Their boots in the AW16 collection are absolutely beautiful! :)

  

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Todella, on kauniita saappaita! Tarpeeksi minimalistisia makuuni, nykyään suurin osa malleista on täynnä kaikenlaista ylimääräistä mistä en pidä, tai liian korkealla korolla varustettuina. Mutta nuo ovat mahtavat!

 • Hei Jenni, tämä ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta tarvitsisin apuasi! Olen menossa keskiviikkona työhaastatteluun ja mietin jo vaatetusta. Voiko sinne mielestäsi mennä (tummansinisissä) farkuissa? Kyse on asiakaspalvelutyöstä. Yläosaksi olen miettinyt sinisävyistä paitapuseroa. Kengiksi laitan joko turkoosit tai valkoiset ballerinat. Housuiksi olen farkkujen lisäksi pähkäillyt valkoisia housuja joko pitkälahkeisina tai capreina.
  Suurkiitos avustasi!

 • juusto

  Ihanat nuo metsänvihreät nilkkurit, kelpais. Myös kolmanneksi alimman kuvan pitkät, punasävyiset saappaat ovat kiinnostavat, kun niiden yläreuna on tuollainen epätasainen.

 • Taisi olla kivi kengässä tms.? :)

 • Hienot saappaat, ensimmäiset ovat suosikkini! Miltäköhän ne tuntuisi jalassa?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Primebootsit ovat kyllä minun yhdet ehdottomat suosikit, Terhi Pölkin kenkien ohella.

  Minä taas tykkään valtavasti niistä perinteisistä biker bootseista mitä heillä on ja mitä ronskimmat, sitä paremmat. Enkä kyllä tiennyt että tekevät myös tällaisia ”hienostuneempia” versioita, täytyy ehdottomasti tsekata myös ne.

 • Jarre

  Moi. Tilasin juuri tuollaiset PrimeBoots high saappaat. Odotan innolla millaiset ovat. Maksoin 95 euroa postikuluineen. Ovh 359 euroa. Brandos outletista. Kannattaa käydä katsomassa.

Related posts