26/04/16

Melkein onnistunut asupostaus

7 86

Santorini-kuvia ja -tunnelmia on tulossa jakoon lisää vielä myöhemmin niistä ihanista postikorttimaisemista – sillä saarella ei taida sellaista kohtaa ollakaan, joka ei näyttäisi kuvissa likimain täydelliseltä. Itsestäni en voi sanoa samaa… :D Kovin moneen kuvaan en reissullamme päätynyt, ja nekään vähät eivät oikein onnistuneet, mutta laitetaan jakoon silti.

Olin ajatellut, että ihanan kesäisissä Santorini-säissä voisi olla kiva napata muutamat asukuvat, mutta lomamoodissa poseeraaminen kameralle ei lauantain aurinkoisesa hellesäässä kiinnostanut pätkääkään. Tuumin siis, että nautitaan maisemista ja jätetään mahdolliset asukuvaushommat sunnuntaille. Mutta kävikin niin, että sunnuntaina sää oli lupaavista sääennusteista huolimatta melkoisen kolea ja tuuli yltyi niin voimakkaaksi, että ikkunankarmit ujelsivat. Totesimme, ettei asukuvien ottamisesta tulisi siinä säässä yhtään mitään ja luovutimme suosiolla ennen kuin edes yritimme.

Suuntasimme viimeisenä iltana viinitilan yhteydessä olevalle näköalapaikalle tiirailemaan pilvien takana lymyilevää aurinkoa toiveissamme, että ehkä saisimme nähdä edes vilauksen siitä kuuluisasta Santorinin auringolaskusta, kun edellisenä iltana se oli jäänyt pilvien takia näkemättä. Tässä kohtaa matkaseuralaiseni Sanna totesi, että kyllä nyt otettava edes yksi kuva, missä itse olen mukana – vaikka sitten vain todisteeksi siitä, että reissussa on oltu. Ja asettauduin Sannan kuvattavaksi ravintolan terassille villinä puhaltavan tuulen armoille.

Okei, kokematon kuvaaja itselleen oudon kameran kanssa on aina jo lähtökohtaisesti pienimuotoinen haaste kuvien onnistumiselle… Tarkennus saattaa hyvin joskus olla kuvattavan sijaan takana olevassa puskassa tai roskispönttö unohtuu sommitellessa taka-alalle, kun pitää keskittyä siihen, että horisontti on suorassa ja kuvattava suunnilleen kokonaisena kuvassa. Mutta eipä tuo niin vakavaa. :D Ehkä osaan myös itse ensi kerralla ohjeistaa paremmin. <3

Suurimman haasteen kuvaustilanteelle toi silti se hillittömällä voimalla tukkaa ja mekon helmaa pöllyttävä tuuli, joka lennätti hiukset kutakuinkin koko ajan naamalle ja pullisti mekon helman palloksi. Muutaman kuvan verran jaksoimme yrittää, kunnes luovutimme, kun jokainen kuva näytti kutakuinkin näiltä. Tai siis tässä ovat ne onnistuneimmat. Voitte kuvitella loput, haha.

Hitusen epäonninen ja hyvin lyhyeksi jäänyt kuvaussessiomme lähinnä nauratti. Nautin oikeastaan aika paljonkin sellaisista reissuista, joiden aikana blogin voi tyystin hetkeksi unohtaa. Yhtäkään selfietä en matkallani napannut eikä somessa roikkuminen juuri kiinnostanut, kun ympärillä oli niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ja mikä parasta: vierellä rakas ystävä. Ihana viikonloppu ja olkoot nämä epäonnistuneet kuvat todiste siitä, että reissussa käytiin ja hauskaa oli.

Translation: When outfit pics go wrong but you don’t really care because you are in Santorini with one of your best friends and life basically couldn’t be better. :D

Mekko // dress Zara, kengät // shoes & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses BikBok (saatu blogin kautta / gifted)

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Natali

  Breathtaking view, gorgeous dress and a stunning you! :D
  Love these photos!

  http://lartoffashion.com

 • marika

  Mun mielestä tuo viimeinen kuva on aivan järisyttävän upea. Joskus se yksi nappiotoskin riittää. :-)

 • Mielestäni tällaiset asukuvat ovat paljon mielenkiintoisempia kuin ne, joissa vain kökötetään (eli omat asukuvani :D). :)

 • :)

  Mun mielestä nämä kuvat on ihanimmat mitä sun blogissa on ollut pariin vuoteen. En vaan jaksa enää missään niitä siloteltuja ja aseteltuja, näissä näkyy elämää ja tunnetta ja parasta on kun on vähän ”sinnepäin”. Roskistakaan en ois huomannu kattoa ellet ois maininnu. Lisää näitä!

 • mirja

  Musta tää on Jenni kivoimpia asupostauksia pitkään aikaan! Ei aina tartte olla cool, elämä saa näkyä ;) Ihana mekko ja nainen!

 • Sofia

  Täytyy sanoa etten edes olisi ajatellut koko roskista jos et olisi sitä maininnut:D

Related posts