26/04/16

Fashion Stock Sales tulee taas ensi viikolla!

68 lumi-accessories-ss16-1

Reilun viikon päästtä koittaa taas se hetki, kun perinteeksi muodostunut Fashion Stock Sales järjestetään Helsingissä pe-la 6.-7.5-2016. Suomalaisten suunnittelijoiden ja pikkuputiikkien yhteinen tilaisuus kokoaa samaan paikkaan kaupungin kiinnostavimmat toimijat muodin saralta. Vanhalla ylioppilastalolla järjestettävässä tilaisuudessa myydään ajankohtaisten mallistojen lisäksi myös edullisesti sampleja, uniikkikappaleita sekä menneiden mallistojen helmiä. Ovet ovat avoinna yleisölle pe klo 11-19 ja la klo 10-18.

Tänä vuonna mukana nähdään esimerkiksi nämä brändit ja putiikit: 2OR+BYYAT, Anna Ruohonen Paris, Formal Friday, Frenn, Ivana Helsinki, Katri Niskanen, Liisa Riski, Lille, Lovia Collection, LUMI, Makia Clothing, Minna, R-Collection, R/H Studio, Televisio Lifestyle Store, Terhi Pölkki, Uhana Design, Urban A ja Zio sekä monia muita. Lisätietoa tapahtumasta löydät sen Facebook-sivuilta.

lumi-accessories-ss16-2

Olen itse tehnyt joitakin parhaista Suomi-muoti-löydöistäni juuri Fashion Stock Salesista eli voin lämmöllä suositella tsekkaamaan. :) Postauksen kuvissa näkyy tapahtuman pääjärjestäjänä toimivan Lumi Accessoriesin kevään lookbookia. :)

Translation: One of the best places to find a lot of cool Finnish fashion is Fashion Stock Sales that is organized every spring in Helsinki. So mark May 6th and 7th on your calendar and go make wonderful finds at Vanha Ylioppilastalo in the centre of Helsinki. 

lumi-accessories-ss16-5lumi-accessories-ss16-3 lumi-accessories-ss16-11lumi-accessories-ss16-4 lumi-accessories-ss16-7lumi-accessories-ss16-6 lumi-accessories-ss16-10lumi-accessories-ss16-8 lumi-accessories-ss16-12lumi-accessories-ss16-9lumi-accessories-ss16-13

Photos: Lumi Accessories SS16 Lookbook

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts