24/04/16

Postikortti Santorinilta

5 74

Kukkuu ja terveisiä Santorinin reissulta! Pari päivää on hujahtanut sellaisella vauhdilla ohi, että olisi voinut kyllä jäädä tänne paljon pidemmäksikin aikaa. Meillä on ollut vähän huono tuuri sään suhteen, sillä esimerkiksi Santorinin kuuluisa auringonlasku on nyt taivaanrannassa möllöttävän pilviverhon takia jäänyt näkemättä ja taitaa siis jäädä näkemättä tänääkin.

Eilen päivällä paistoi ihanasti aurinko ja saimme nauttia kesäisestä kelistä, mutta tänään ulkona on riehunut sellainen tuuli, että tuntuu kuin tukka irtoaisi päästä. :D Ja lämpötila on tänään mittarin lukemista huolimatta ilmankosteuden ja tuulen takia jäänyt varsin viileäksi. No, onpahan erinomainen syy tulla tänne joskus takaisin – vaikka sitten vähän pidemmäksi aikaa. :)

Ruoka sen sijaan on ollut ihanaa ja ihmiset maailman ystävällisimpiä. Nyt on suunnitelmissa keksiä vielä viimeisen illan ratoksi jotakin kivaa tekemistä säästä huolimatta ja huomenna onkin jo aika suunnata takaisin kotiin.

Translation: A post card from Santorini! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Riina

  Ah näitä kuvia<3 Missä päin Santorinilla olitte?

  • Hotellimme oli Imeroviglin alueella, missä oli kyllä todella kaunista ja rauhallista – ei niin paljon turisteja kuin esimerkiksi Firassa tai Oiassa. Ihana paikka! :)

 • Nadja

  Noin pari päivää tai viikonloppu = tourism for selfies on instagram

  7+ päivää = travel, adventure, enjoying life, cultural education

  Näin se vaan on, että nykyaikainen ”reissaminen” on kuin some: pikavauhdilla paikasta toiseen. Huomiota riittää vain 30 sek.

  Kiitos kuitenkin Santorinin vinkistä.

  • Aina ei ole valitettavasti mahdollisuutta lähteä pidemmäksi aikaa, mutta on kiva silti saada pieniä irtiottoja arkeen, vaikka lyhyestikin. Toivottavasti on jossain vaiheessa mahdollisuus pidempään lomaan. Ehdimme parissa päivässä tutustua paikallisiin ja viettää huikeat pari päivää nimenomaan niihin autenttisiin heidän suosimiinsa paikkoihin ja paikalliseen kulttuuriin tutustuen. Ja ainoatakaan selfietä en minilomallani ottanut. :)

Related posts