24/04/16

DIY-tutorial: Vaaleanpunaiset pastellihiukset

9 119 pastel-story2

Yhteistyössä Schwarzkopf

Jos olet haaveillut hailakan vaaleanpunaisista kutreista, niin nyt kannattaa olla kuulolla! Enpä olisi vuosi sitten arvannut, että vuotta myöhemmin minun hiuksissani olisi nähty vaaleanpunaisen sävyjä kaiken kaikkiaan jo peräti kolmeen otteeseen. Miten siinä niin mahtoi käydä? :D En tiedä, mutta joka kerta olin pinkistä tukastani kovin onnellinen.

Lupailin pari viikkoa sitten, että Schwarzkopfin kanssa tekemäni yhteistyön tiimoilta olisi tulossa tutorial-video siitä, miten miten hattaraisen pastellitukan saa taiottua ihan itse kotona. Ja nyt tuo ohjevideo on viimein julkaisuvalmiudessa. Eli tässä todella selkokieliset vinkit Pastel Story -hiusvärin toteuttamiseksi ihan itse.

Mahtavan keskittyneitä ilmeitä meikäläisellä muuten muutamassa kohdassa tuossa videolla – se oli kuulkaa tarkkaa hommaa ensikertalaiselle! Haha. Tuosta videon alta löytyvät myös samat ohjeet tiivistetysti tekstinä. :) Muiden Schwarzkopf Blonde -tyylien tutorialit löydät Schwarzkopfin nettisivuilta. Olipa muuten aika jännittävää päästä samaan kampanjaan yhdessä sellaisten blogimaailman suuruuksien kanssa kuten vaikkapa Angelica Blick!

TARVITSET:

Schwarzkopf Blonde -sarjan sävy Pastel Rosé

Schwarzkopf LIVE Ultra Bright -sarjan sävy Shocking Pink

Alkuun pari pientä mutta tärkeää juttua: muista aina tehdä ensin allergiatesti vähintään 48 tuntia ennen värjäystä. Muista myös käyttää pakkauksen mukana tulevia kumihanskoja aina käsitellessäsi väriaineita. Vaatteet kannattaa värjäyksen ajaksi suojata esimerkiksi vanhalla pyyhkeellä. Ja lue ne käyttöohjeet! ;)

schwarzkopf-behind-the-scenes1

PERUSSÄVY

1. Hiukset värjätään ensin kauttaaltaan Blonde -sarjan sävyllä Pastel Pink, joka on siis vaalennusväri, jossa on mukana häivähdys vaaleanpunaista jo itsessään. Aloita puristamalla vaalennusvoide tuubista sekoituspulloon ja ravista huolellisesti. Kun väri on sekoittunut kunnolla, levitä se hiuksiin osio osiolta, aloittaen jakauksen kohdalta.

schwarzkopf-behind-the-scenes2

2. Kun olet pursottanut värin hiusten tyveen kauttaaltaan, levitä se huolellisesti hieromalla väriaine hiuksiin tasaisesti. Kun väriaine on levitetty, anna sen vaikuttaa hiuksissa 30-45 minuutin ajan.

3. Annettuasi värin vaikuttaa riittävän kauan, huuhtele hiuksia niin kauan, että huuhteluvesi on täysin kirkasta. Muista hanskat myös väriainetta pois pestessä! Huuhtelun jälkeen levitä vielä pyyhekuiviin hiuksiin pakkauksen mukana tuleva hoitoaine ja anna sen vaikuttaa 3 minuutin ajan.

schwarzkopf-behind-the-scenes7

PINKIT LATVAT

1. Kun olet pessyt ja huuhdellut hiuksesi, suojaa jälleen kädet suojahanskoilla ja sekoita LIVE Ultra Bright -sarjan väriaine Schocking pink pakkauksen mukana tulevan hoitoaineen kanssa.

2. Seoksen väri kertoo sinulle, minkä vahvuiselta väri näyttää hiuksissasi. Jos haluat vain kevyen häivähdyksen vaaleanpunaista, sekoita hoitoaineeseen vain herneen kokoinen nokare värivoidetta. Aloita mieluiten sekoittamalla ensin vain kevyesti väriä hoitoaineeseen ja syvennä väriä halutessasi sitten, kun näet, minkä väristä seoksesta tulee tuon pienen nokareen kanssa.

schwarzkopf-behind-the-scenes6

3. Levitä seos hiusten latvoihin ja anna vaikuttaa 10 minuutin ajan.

4. Huuhtele lopuksi hiukset vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta.

Eihän kuulostanut kovin vaikealta vai mitä? :) Piti muuten vielä erikseen mainita, että pastellisävyjen kokeilemista hiuksissa ei kannata sinänsä arastella, koska pastellivärit eivät pysy hiuksissa kovinkaan montaa pesua. Väriä voi ylläpitää helposti kotona esimerkiksi sävyttävillä hoitonaamioilla tai sekoittaa hoitoaineen sekaan pesun yhteydessä nokareen värivoidetta. Jos siis kokeilet ensimmäistä kertaa, etkä oikein ole varma, viihdytkö pastelli-lookissa pidempään, ei huolta, koska sävy haalistuu pesuissa varsin nopeasti. Loput pakkauksen pinkistä väriaineesta voit käyttää myöhemmin sävyn ylläpitoon esimerkiksi hiustenpesun yhteydessä, mutta muista sekoittaa väri aina huolellisesti hoitoaineeseen ennen levitystä.

Kukas uskaltautuu testaamaan? :)

pastel-story

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tiiiinah

  Vaikuttaa ihanalta, saa nähdä uskallanko :) olen kyllä haaveillut haaleanvaalenpunaisesta liki vuoden, ehkä olisi siis aika ;)

  • Haluan kyllä rohkaista kokeilemaan! :) Olen itse viihtynyt vaaleanpunaisissa kutreissa tosi hyvin ja kuten sanottua, niin se pinkki sävy ei pysy tukassa montaa pesua pidempään, joten sitä on aika turvallista kokeilla. Vaikka ei sitten olisikaan mieluisa, niin parilla pesulla sävystä pääsee eroon – ja toisaalta saa sitten helposti myös pidennettyä, jos kokeilu tuntuukin kivalta. :)

 • wannabe my little pony

  Haluaisin tietää, vaikuuttaako tämä vaaleanpunainen värjäyskokeilu vaalennustulokseen myöhemmin, vaikka väriä ei näkyisi enää hiuksessa? Käytän näitä Schwarzkopfin raidoitusaineita ja haluaisin testata hattararaitoja, mutta pelkään, että hiuksissa syntyy sitten katastrofi myöhempien kotivaalennusten kanssa :/

  • Tuo LIVE Ultra Bright -pinkki, joka haalistuu pesuissa, ei vaikuta värjäystulokseen myöhemmin mitenkään. Tässä pohjalla käytetyssä vaalennusvärissä on kuitenkin seassa häivähdys vaaleanpunaista jo itsessään, joten se saattaa mahdollisesti vaikuttaa. Toki värjäyksen voi halutessaan toteuttaa myös siten, että käyttää pohjalla vaalennusväriä, jossa tuota vaaleanpunaista sävyä ei ole mukana ja laittaa sitten pelkästään koko päähän tai latvoihin tuon tehostepinkin. :)

 • Zara

  Hei,

  Sulle ei taidettu laittaa vaalennusainetta. Vai onko se noin mieto?

  • Väri toteutettiin juuri näillä tuotteilla eli ensin laitettiin tuo vaalennusaine, jossa on mukana vähän vaaleanpunaista ja sitten vielä erikseen sävytettiin latvat tuolla pinkillä värillä.

 • mallu

  Hei!
  Voiko tätä samaa kikkaa (hoitoaine x väriaine) käyttää myös muilla hiusväreillä ilman sitä hapatetta? :)
  kiitos

 • Minhu

  Hei, vanha postaus, mutta minulle juuri nyt ajankohtainen ;)
  Vaalensiko tuo ensimmäinen Blonden pastel pink sinun omaa väriä ,eli tyvessä olevaa luonnollista hiusväriä?
  Haluaisin kokeilla kyseistä väriä, mutten halua luonnollista väriäni blondiksi, nyt on sellainen mukavan maantienharmaa :D

  • Pastellisävy tarttuu kunnolla oikeastaan vain tuohon vaalennettuun hiukseen ja tokihan sitä värjäävää ainetta voi levittää vain niihin latvoihin myös. :)

Related posts