22/04/16

Next stop: Santorini

6 73

Terkkuja lentokentältä! Meikäläinen nimittäin toteuttaa tänään erään pienen unelman ja suihkaisee minilomalle kauniille Santorinin saarelle. Olen aina ihastellut saaren superkauniita maisemia muiden reissukuvissa ja nyt pääsen vihdoin ihmettelemään valkoisina hehkuvia kalkkikiviä, sinisenä vellovaa merta ja lämpimästi paistavaa kevätaurinkoa ihan itse. Ja mikä parasta, mukana reissuseurana on mitä ihanin ystäväni Sanna. <3

Ihan pian on aika hypätä lentokoneeseen ja seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten postausta Kreikan maaperältä. Jos joku teistä on joskus reissannut Santorinilla, niin otan ilolla vastaan kaikenlaiset matkavinkit, ravintolasuositukset ja muut ideat!

Translation: The title says it all! ;)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jos historia yhtään kiinnostaa, kannattaa suunnata Thíran vanhankaupungin raunioille. Sinne lähtee mm. busseja.

  Firassa on paljon hyviä kauppoja. Oían auringonlaskua on kehuttu maailman kauneimmaksi, enkä yhtään ihmettele, miksi. Niin kaunista auringonlaskua en ole vielä koskaan kokenut!

  Ravintoloiden nimiä en valitettavasti muista… Oíassa on kuitenkin melko ylhäällä kukkulalla yksi ravintola, josta näkee tuon auringonlaskun todella hyvin!

  Mahtavaa reissua! <3

 • Itse en ole vielä päässyt saarella käymään, mutta toivotan sinulle ihanaa lomamatkaa! Tuttavani Becki http://www.bordersofadventure.com/ asui pitkään Kreikassa, ja on kirjoittanut paljon blogikirjoituksia maasta :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Katri

  Oi Santorini<3 Oían auringonlasku on todellakin näkemisen arvoinen, mut monet kivemmat ruokapaikat löytyi vähän sivummalta. Monesti Kreikassa parhaita paikkoja on ne, missä paikallisetkin käy syömässä! :-) Ihanaa reissua, toivottavasti ihastut Santoriniin, niin minäkin vuosia sitten tein<3

 • Tytti

  Oi Santorini on niiiin ihana! <3 Kannattaa poiketa ainakin viinimuseossa sekä jollakin viinitilalla. Itse kävin Cavalasin viinitilalla, joka on Megalochorin kylässä (ihan keskellä kylää), siellä on opasteet viinitilalle. Kun kävimme, kierros oli ilmainen. Viinimuseossa lippu maksoi jotain 12€, mutta siinä sai sitten lopuksi maistella vielä viinejä.

  Sitten kyllä kannattaa ottaa jokin reissu Nea Kamenille, joka on asumaton, edelleen aktiivinen tuliperäinen saari. Venereissulla saattaa päästä uiskentelemaan myös kuumille lähteille, joiden rikki kuulemma kaunistaa ihoa. :D

  Mukavaa reissua! :)

 • Pidä hauskaa :D

 • Ihana saari kerrassaan! Tosin ajankohta ei välttämättä paras vierailulle. Tuulet ovat saarella talvi/kevät niin voimakkaat, että puut kasvaa kenoon ja kengät saattaa kuistilta kadota tuulen mukaan Mutta maisemat ovat upeat aina. Itse olen menossa naimisiin elokuussa Kreikassa ja hyviä vinkkejä Kreikassa avioitumiseen löydät blogistani http://www.stylebyoutivirenius.me /unelmahäät ulkomailla. Kaiken varalta, jos tulee tarvetta

Related posts