21/04/16

Vero Moda X Pupulandia

9 84 vero-moda-pupulandia1

Yhteistyössä Asennemedia & Vero Moda

Nyt on pakko sanoa, että tänään jännittää. Paljastin nimittäin pari päivää sitten Instagramin puolella, että olen saanut kunnian olla Vero Modan kasvo juhlasesongin mainoskuvissa – ja tänään tuo kevään juhlakatalogi viimein julkaistaan! En olisi kyllä kuuna päivänä arvannut, että minun kaltaiseni tavallinen tyttö voisi vielä jonakin päivänä päätyä tällaiseen projektiin mukaan. Mahtaa olla mielenkiintoista kävellä kaupungilla, kun oma naama tuijottaa vastaan Vero Moda -liikkeiden ikkunoissa. :D Huh!

Kauniista katalogikuvista käy kiittäminen, ketäs muutakaan kuin, Mikko Rasilaa, jota voin varmaan kohta alkaa täysin ansaitusti nimittää jo hovikuvaajakseni. Tuntuu, että Mikon ottamissa kuvissa ei vain voi epäonnistua. Ehkä se on osittain sitäkin, että tutun ja ihanan tyypin edessä sitä vain on niin rennosti oma itsensä, että se välittyy myös kameran linssin läpi. Luonnollisesti myöskään kuvausassistenttien osuutta lopputulokseen ei voi väheksyä: paikan päällä kuvauksissa viipotti nimittäin myös eräs Stellankin blogista tuttu mäyris-parivaljakko. ;)

vero-moda-pupulandia2

Mainosmallina toimiminen oli minulle ihan uusi aluevaltaus, joten oli aika jännittävä kokemus olla osana tällaista projektia. Bloggaajana sitä usein itse stailaa itsensä ja fokus on nimenomaan siinä omassa henkilökohtaisessa tyylissä. Mainosmallina sitä hyppää ihan toisenlaiseen rooliin, koska tällaisessa lookbookissa ei pukeudu ikään kuin omaksi itsekseen. Ja sehän on selvä, sillä tarkoituksena on nimenomaan esitellä mallistoa kokonaisuudessaan, ja jotkut asuista istuvat omaan tyyliin paremmin kuin toiset.

Oli ilo huomata, että tästä juhlamallistosta löytyi monta sellaista tyyliä, joihin voisin pukeutua ihan vapaa-ajallakin. Kokosin tähän postaukseen omia suosikkityylejäni katalogista ja ylivoimainen lempparini kaikista on kyllä tuo ykköskuvassa nähty oranssinpunainen mekko yhdistettynä korkoihin ja tuohon suureen mustaa lierihattuun. Voisin nähdä itseni tepastelemassa tuossa lookissa jossain Nizzan kaduilla kesäisenä päivänä. Ehkä pitää toteuttaa tämä visio…

vero-moda-pupulandia3

Toinen ehdoton suosikkini on tuo musta pitsimekko, joka ei itse asiassa ole mekko alkuunkaan, vaan kaksiosainen toppi-kynähame-setti. Hauskalla tavalla kaistaleen ihoa paljastavassa kaksikossa on juuri jotain sellaista pientä leikkisää mutta tyylikästä twistiä, jollaisesta itse voisin juhlatyylissä tykätä.

Muista lemppareitani mallistosta ovat tuo vähän rennompi housuasu, josta kuitenkin sopivien asusteiden, meikin ja hiusten kanssa voi loihtia rennon juhlalookin joihinkin ei-niin-virallisiin kekkereihin. Tykkään myös kaksivärisestä pitsimekosta sekä kreikkalaishenkisestä turkoosista maximekosta.

Mutta onpa siellä vielä katalogin täydeltä vielä muitakin inspiroivia juhlatyylejä. Kurkatkaahan siis koko katalogi netistä tai käykää hakemassa se ihan fyysisesti omaksenne lähimmästä Vero Moda -liikkeestä. Kannattaa ilman muuta myös hyödyntää vihkosen viimeisellä sivulla oleva -20% alekuponki, jos liikkeestä löytyy jotakin mieluisaa. :) Olisi muuten hauska kuulla, mikä lookbookin juhlatyyleistä on teidän suosikkinne!

Suurkiitos vielä Vero Modalle tästä mahtavasta yhteistyöprojektista ja siitä, että uskalsitte luottaa moisen tehtävän meikäläisen harteille! <3

vero-moda-pupulandia4 vero-moda-pupulandia5

Photos: Mikko Rasila for Vero Moda X Pupulandia SS16

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Piia

  Upee oot! Oma lemppari on tuo housuasu, näytti ihan haalarilta mutta kuvaston tiedoista paljastui että onkin myös paita- + housusetti, ihana! :)

 • Ihan mieletöntä, onneksi olkoon :) Kuvat on 5/5!! Toi paisley-kuvioinen haalari kutsuu mua..

 • EmmaGee

  Onpas makeita kuvia! :)
  Olen halunnut jo pitkään kommentoida että voi kun blogissasi olisi sydän/tykkäys napin myös tekstin loppuosaan. Tulee helpommin tykättyä kun ei tarvitse skrollata tekstiä takaisin ylös! :) Terkuin, Tosi Laiska

 • Qjs

  mitkä noi huikeat kengät on?! muutenkin oli hienoja lookeja, oma suosikki se toinen oranssi, naruolkaiminen mekko.

  • Osa kengistä on myös Vero Modan! :) Nuo avonaiset korkosandaalit ovat Vero Modan omaa kevätmallistoa, mutta mustat ja puuterisävyiset peruskorkkarit omasta kaapistani, mustat MiuMiun ja puuteriset Marc by Marc Jacobsin.

 • Ihana kaunotar siellä! Todella mahtava lopputulos ja olipa ihanaa hääriä mukana ;)
  Mun suosikki on kyllä toi värikäs housupuku. Tosin, tykkään noista kaikista! Ihanaa kevään jatkoa sulle Jenni!

 • myohmy

  Tämä katalogi kirjaimellisesti tipahti Me naisten välistä ja en ollut edes kunnolla nähnyt kantta niin heti tuli Pupulandia mieleen ja sinähän siinä olit. :) Hieno uusi aluevaltaus. Ei varmaan ollut näissä kuvissa, mutta mun suosikki oli toi musta hattu ja kukkamekko. Housupuku ja naisellinen pinkki/musta mekko ovat myös ihania.

 • Anna

  Nyt kun vietetään vaatevallankumousviikkoa niin olisi kiva tietää kuka vaatteet on tehnyt! Toivottavasti voit valaista meitä siitä :)

Related posts