20/04/16

Tulevaisuuden tähti: kuvittaja Anna Salmi

7 103 anna-salmi2

Olen aina silloin tällöin esitellyt täällä blogissa inspiroivia kuvittajia, valokuvaajia tai muita luovan alan tekijöitä, kun sellaisia tulee vastaan. Löysin hiljattain ystäväni vinkkauksesta hirmuisen kiehtovan suomalaisen kuvittajan, joka on erikoistunut nimenomaan gif-animaatioihin. Graafista suunnittelua opiskelevan Anna Salmen lahjakkuus on huomattu jo maailmallakin: mimmi sai pyynnön tehdä gif-animaation Gwen Stefanin uusimmalle albumille! Sanokaa minun sanoneen, tästä naisesta kuullaan vielä.

Salmen töitä voi kurkata lisää hänen omilta nettisivuiltaan tai Instagramin puolelta.

Translation: My friend told me about a really cool young Finnish illustrator, who is specialized in gif animations. Graphic design student Anna Salmi has already been noticed internationally as well, as she was asked to do an animation for the new album of Gwen Stefani! Wow. I believe we are gonna hear a lot more about this talented young woman. If you wanna see more of her works, check out her website and Instagram.

anna-salmi7anna-salmi5anna-salmi3     anna-salmi9anna-salmi8  anna-salmi19

Illustrations: Anna Salmi

Tags: , ,

Categorised in: Kulttuuri

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts