20/04/16

Keskiviikkokipale

50 river-tiber

Kirjoitin jokin aika sitten River Tiber -nimisestä kanadalaisartistista, jonka uneliaat elektrosoundit veivät minut ihan mennessään. Soittolistallani tehosoittoon on löytänyt tiensä toinenkin biisi sen viimekertaisen The City -kappaleen lisäksi. Hitaasti käynnistyvä mutta määrätietoisesti eteenpäin rullaava California -kappale onnistuu vähäeleisellä tavallaan koukuttamaan. Biisi imaisee salakavalasti hivuttaen pyörteisiinsä niin, että juuri kun huomaa pään nykivän jo rummutuksen tahdissa, se onkin jo ohi. Suositellaan kuunneltavaksi yhdessä näiden kahden kappaleen kanssa. ;)

Translation: I wrote about a Canadian artist River Tiber some time ago as I had completely fallen in love with his song The City. Well, our love is going strong and growing since there is another song I’m equally excited about. Check it out. :)

Photo: River Tiber

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts