19/04/16

Kameleontin kevätpäivä

81

Jutun asukokonaisuus saatu blogin kautta.

On ollut viime aikoina nyt ihan superhauskaa, kun olen päässyt kokeilemaan erilaisia stailausprojekteja blogin kautta ja eräänlainen stailaushaaste annettiin myös hiljattain COS-vaatemerkiltä, joka kutsui minut tutustumaan mallistoonsa ja stailaamaan sieltä itselleni asukokonaisuuden. Olen aina tykännyt minimalistisena tunnetun COSin tyylistä, joten olipa hauskaa päästä penkomaan kevätmallistoa oikein perusteellisesti.

Hauskinta näissä stailausprojekteissa on nimenomaan haastaa oma tyylinsä. Kuten siitä Finavian kanssa toteutetusta proggiksesta varmasti huomasitte, kaikista tyyleistä tuli keskenään aivan erilaisia – silti näen niissä kaikissa jotakin minua. Sitä minä tyylikokeiluissa rakastan: mahdollisuutta kameleonttina muuntautua, mutta silti näyttää jotenkin selvästi omalta itseltään.

Tämä COSin vaatteilla stailaamanikaan tyyli ei ehkä ole tyypillisintä minua, mutta tykkään lookin hitusen maskuliinisista vivahteista. Voisin myös helposti nähdä minkä tahansa asun vaatteista osana omaa tyyliäni erikseenkin. Tästä tyylistä tuli myös ihanasti keväinen fiilis, kun sai ensimmäistä kertaa viime viikolla pukea tuon ohuen kevättakin ylle ilman, että oli vaaraa paleltua kuoliaaksi.

Olen jotenkin viime aikoina tykästynyt kovasti tummansiniseen, josta on tullut omassa vaatekaapissani haastaja mustalle. Jotenkin tuollaisessa oikein syvässä musteensinisessä on heti eri tavalla syvyyttä kuin perusmustassa. Ja tylsäksi ei ainakaan voi harmonista sinistäkään moittia, kun siihen isketään päälle hopeisena hohteleva pusero. Mitäs te muut tykkäätte tästä vähän erilaisesta lookista? Näyttääkö edelleen Jenniltä? :)

Translation: A look inspired by the COS SS16 collection. They challenged me to style an outfit from their spring selection and this is the result. I love the ink blue colour and the masculine vibes. How about you?

Kaikki vaatteet // all clothes COS*, kengät // shoes Filippa K

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts