19/04/16

Graafisia suunnitelmia

4 69

Pinkin ja oranssin kauden jälkeen ajattelin, että voisi taas olla paikallaan kokeilla kynsiin jotakin vähän rauhallisempaa värimaailmaa. Vaikka beigen ja burgundin sävyt eivät välttämättä ole sieltä keväisimmästä päästä, sellaisiin päädyin nyt tänään kuitenkin.

Inspiskansioissani on pyörinyt pitkään idea tämän tyyppisistä graafisista kynsistä ja viimein tänään hetki tuntui sopivalta kokeilulle. Ja hitsi vie, että näistä tulikin kivat. Tykkään itse ihan hurjasti! Mitenkäs te muut? Peukku ylös vai alas tälle kynsityylille? :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: After pink and orange it felt like the right moment to try something a little calmer with my nails for a change. I have had this graphic idea in my head for a long time and now it was the time to try it in action. And I absolutely love it. Thank you once again Bio Sculpture! :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Siiri

    Heippa Jenni,

    Ei liity tähän postaukseen, mutta kerro sun tulevasta Santorini matkastasi. Kävin siellä muutama vuosi sitten ja paikka vei täydellisesti sydänmeni <3!!!

    • Juttua reissusta on tulossa vielä tässä tällä viikolla! :) Olen itsekin matkakohteesta tosi innoissani, koska olen haaveillut Santorinin matkasta vuosia.

  • Siiri

    Jee kiitos, innolla odotan. Ja oikein ihanaa lomaa sulle, se paikka on” heaven on earth” trust me!!

Related posts