17/04/16

Luonnonkosmetiikkaa ja keväistä väri-inspiraatiota

2 63

Yhteistyössä Treat Collection

Raikasta pinkkiä, vahvaa kirkkaanpunaista, kohtalokasta luumunpunaa ja keväistä korallia – en ole tottunut näkemään tällaisia värejä luonnonkosmetiikassa, jonka sävyvalikoima monella merkillä on usein enemmänkin sellaisia murrettuja ja maanläheisiä värejä. Siksi olinkin todella innoissani, kun pääsin alkuvuodesta tutustumaan berliiniläislähtöiseen luonnonkosmetiikkamerkki Treat Collectioniin, jota saa nykyisin kattavasti myös Suomesta.

Olen harvoin ollut yhtä innoissani mistään kosmetiikkabrändistä kuin olen tässä alkuvuonna ollut Treatista. Vaikka pidän luonnonmukaisuutta kosmetiikassa isona plussana, se ei meikkiostoksilla ole minulle itseisarvo. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeämpää, että tuote toimii, sävyvalikoimasta löytyy toivomiani värejä ja tuote on koostumukseltaan miellyttävä.

Olen usein kokenut, että erityisesti värikosmetiikassa ja meikeissä luonnonkosmetiikan osalta on joskus joutunut vähän tinkimään vaatimuksistaan ja tekemään kompromisseja. Kuten mainitsin aiemmassakin postauksessa, olen tykännyt Treatin kilpailijan Kure Bazaarin ideasta, mutta kynsilakkojen pysyvyys ja levittyvyys ovat jättäneet toivomisen varaa. Treatin kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut, sillä lakat levittyvät ja pysyvät todella kauniisti – ja jo yhdellä levityskerroksella saa aikaan peittävän sävyn. Aivan 100% luonnonkosmetiikkaahan kynsilakat eivät sinänsä ole, koska valmistaminen pelkistä luonnonmateriaaleista ei ole käytännössä mahdollista, mutta Treatin lakat ovat siis niin lähellä luonnonmukaista kuin kynsilakoissa on mahdollista.

Luonnonokosmetiikkamerkkien valikoimat ovat jättäneet myös huulipunien suurkuluttajalle toivomisen varaa. Niukat ja maanläeiset värivaihtoehdot ovat olleet kirkkaita ja vahvoja värejä suosivalle iso miinus. Siksi olinkin suorastaan haltioissani, kun näin Treat Collectionin sävyvalikoiman.

Vielä enemmän innostuin, kun pääsin testailemaan punia käytännössä ja ne olivat vielä koostumukseltaan ja pigmentiltään loistavia! Viimeisten kuukausien aikana, kun olette kyselleet ympäri somea ihanista huulipunistani, voin kertoa, että 95% näistä kerroista huulillani on ollut Treat Collectionia. Aivan loistavia huulipunia – en ole oikeastaan Treatia kokeiltuani käyttänyt koko keväänä juuri mitään muuta.

Huulipunien saatavuus on alkuvuodesta ollut hiukan suppeampaa, koska tuote todellakin on lanseerattu vasta aika hiljattain ja saapunut Suomen markkinoille vuoden alusta. Ilokseni voin kuitenkin nyt kertoa, että Treatin suomalaisille nettisivuille on päivitetty nyt selkeästi jälleenmyyjät sekä mitä Treat-tuotteita heiltä löytyy valikoimistaan. Kynsilakkoja saa muuten Helsingissä esimerkiksi Stockalta!

Askartelin vapaan viikonlopun ratoksi tällaisia hauskoja inspis-kokoelmia omaksi ilokseni, joten tässä keväistä inspiraatiota Treat Collectionin tuotteilla vähän teillekin. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts