14/04/16

Jännä torstai ja päivän biisi

4 62 laura-groves

Tänään on vaikeuksia keskittyä kirjoittamaan blogipostausta, sillä iltapäivällä koittaa jännä hetki. Olen joskus puhunut esiintymisjännityksestäni ja tänään on aika haastaa itseni taas oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Lempparilehtiini kuuluva Image nimittäin kutsui minut tänään järjestettävään kirjoittajakouluunsa puhujaksi teemalla ”Kuinka saada blogi kukoistamaan”. Aihe on onneksi tuttu ja se luo itsevarmuutta. :) Mutta pitäkäähän siis peukkuja minulle tuossa iltapäivällä – pikku-tsemppi ei ole koskaan pahasta!

Koska juuri nyt päässä pyörii lähinnä tuo iltapäivän puheenvuoro, ajattelin antaa musiikin puhua tänä torstaipäivänä puolestaan. :) Löysin viime viikolla ihastuttavan artistin nimeltä Laura Groves ja tykästyin Pale Shadows -nimiseen kappaleeseen kovasti. Brittilaulajan lempeänä soljuva biisi muistuttaa jotenkin 70-luvun Fleetwood Macista, mikä ei koskaan ole huono asia. Yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän kaunista musiikkia.

Translation: Such beautiful music by Laura Groves. This reminds me of Fleetwood Mac in the 70s – and that is never a bad thing. :)

Photo: Laura Groves

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts