13/04/16

Terkkuja lentokentältä!

14 70 _DSC0318

Ensinnäkin suurkiitos ihanasta palautevyörystä, jota Finavian kanssa toteuttamani yhteistyö on osakseen saanut. On mahtavaa huomata, että minulle itselleni supermieluisa projekti on ollut myös teille niin kiinnostava yhteistyö. :) Kun kuvasimme postauksen kuvia lentokentällä pari viikkoa sitten, Finavia teki samalla paikan päältä behind the scenes -hengessä myös videopätkää. Huomasin tänään, että tuo videokin on jo ilmestynyt ja koska siitä tuli aika kiva, niin ajattelin jakaa myös sen täällä blogissa. Muistuttelen vielä tässä samalla, että se yhteistyöpostauksen ihana laukkukisa on voimassa vielä tämän viikon loppuun eli hyvin ehtii osallistua!

Translation: A sneak peek to the photo shoot I did with Finavia a few weeks back at the airport. The final outcome of the shoot was published a couple of days ago so you can check it out in my blog already. :)

Photo: Mikko Rasila

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus, Matkat, Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Wau ihan mielettömän symppis myös video! Finavialla on ollut kyllä tosi siistejä kamppiksia ja juttuja lähiaikoina. Ja kohtahan Helsinki-Vantaalla on luvassa oikea muotinäytöskin.. :-)

  • Voi miten kiva kuulla, että muutkin ovat tästä tykänneet ja että ihanan kuvauspäivän fiilis on välittynyt myös sinne ruudun toiselle puolen. :) Ja joo, Finavialla on luvassa todella kiinnostavia projekteja kuten juuri se Match Made in HEL -muotinäytösprojekti. Toivon todella, että pääsen paikan päälle seuraamaan!

 • Riina

  Oi Jenni, mikä kaunotar sä olet!! :) Oikein ihana ja lämminhenkinen video sinusta, näitä lisää, jos mahdollista:)

  p.s milloin sä lähdet Santorinille?

  • Kiitos ihana Riina. :) Pitää yrittää tehdä enemmän videojuttuja – ne ovat vain amatöörille niin tolkuttoman työläitä toteuttaa itse, että toistaiseksi sen takia ei ole niin usein näitä videohommia.

   Santorinin reissu koittaa nyt perjantaina ja on aika pikavisiitti, mutta ihana silti viimein päästä näkemään ne upeat maisemat ja nauttimaan hetki kesäisestä lämmöstä. :)

 • Minnepäin Santorinia olet menossa? Itse kävin siellä viime vuonna.

  • Meidän hotellimme sijaitsee Imeroviglin alueella aika lähellä rantaa. :)

   • Kannattaa käydä Firassa, siellä on kivoja kauppoja. :) Eikä mikään voita Oían auringonlaskua… <3
    Mulla on tullut tuossa aiemmassa kommentissani jokin ajatuskatko… Santorinin-reissusta on aikaa jo puolitoista vuotta! :O

 • myohmy

  Aivan mahtava kamppis ja noi tyylit näyttää videolla vielä paremmilta kuin pelkissä kuvissa, vaikka nekin on upeita. Oikeasti hieno yhteistyö ja mä aloin heti nähdä sut lentoemäntänä. :)Vaikka se ei ehkä ollut tän kamppiksen tarkoitus, mutta silti. :D

  • On ollut niin kiva tehdä tätä kampanjaa, mutta vielä kivemman siitä tekee, että palaute teiltä on ollut noin huikaisevan positiivista. Tätä on blogiyhteistyö antoisimmillaan! :)

 • emmi

  Onko lentokenttä kisan voittaja jo valittu? ilmoitetaanko se täällä?

  • Arvoin kisan voittajan juuri tässä aamulla ja hänelle on nyt laitettu henkilökohtaisesti sähköpostia. :)

 • Ambe

  Tosi kiva kamppis ja osaat olla luontevasti siinä mukana, olet aito ja piristävä! :)

  Mietin jo aiemmin, että onko mitään mahiksia saada tutoriaalia tai tarkempia lähikuvia tuosta upeasta meikistä, joka sinulla on neulepuserolookissa?! Ihan täydellinen meikki, ja sopii sinulle todella hyvin!

Related posts