13/04/16

Samujin espanjalaisserkku Kolonaki Madrid

4 76 kolonaki-madrid-ss16-1

Jos Samujilla olisi Espanjassa serkku, väittäisin, että Kolonaki Madrid olisi juuri se tyyppi! Löysin muutama vuosi sitten pienen espanjalaismerkin netissä surffaillessani ja ihastuin ikihyviksi. Ja jo ensivilkaisulla Kolonakin fiiliksessä tuntui olevan jotain hyvällä tavalla samankaltaista kuin kotoisessa Samujissa. Oikeastaan voisi sanoa, että Kolonakin tyyli on vähän kuin sekoitus Samujia ja ranskalaista Sessùnia – molemmat lempibrändejäni. Voisinko siis mitenkään olla tykkäämättä tästä? En. :)

Siitä lähtien, kun törmäsin Kolonakiin ensimmäisen kerran, minulla on ollut tapana esitellä merkin mallistoja täällä bloginkin puolella aina uuden sesongin kynnyksellä. Tuoreinta kevätmallistoa saatiin odotella niin pitkään, että melkein heittäydyin jo malttamattomaksi, mutta viimein odotus palkittiin ja nyt uudet lookbook-kuvat ovat ilmestyneet verkkokauppaan. Ihan vielä uutuuksia ei pääse klikkailemaan ostoskoriin, mutta selailla saa jo.

kolonaki-madrid-ss16-2

Jos Kolonakin syvin olemus pitäisi puristaa muutamaan adjektiiviin, käyttäisin ehkä sanoja pelkistetty, tyttömäinen, vintage-vivahteinen ja ajaton. Näissä vaatteissa on jotakin sellaista hurmaavalla tavalla ajasta ja trendeistä riippumatonta charmia. Osa vaatteista voisi aivan yhtä hyvin olla peräisin 50-luvulta kuin tästä maailman hetkestä – ja siitä minä pidän. Tällainen design edustaa sitä näkemystä muodista, johon minä uskon: että vaatteen tyyli ja laatu kestää hetkestä ja muodin ailahteluista huolimatta. Arkana nettitilailijana en ole vielä koskaan uskaltanut mitään tilata omaksi asti, mutta ehkä sekin päivä vielä koittaa…

Translation: If our Finnish Samuji had a Spanish cousin, I’m pretty convinced she would be Kolonaki Madrid. There is something absolutely adorable and genuine about this brand. I think their design represents perfectly what I believe in fashion: style that simultaneously seems up to date and timeless without being boring or bland. Combined to quality that lasts. The new SS16 collection lookbook is now online but not available for shopping just yet. 

kolonaki-madrid-ss16-3 kolonaki-madrid-ss16-4 kolonaki-madrid-ss16-5 kolonaki-madrid-ss16-11kolonaki-madrid-ss16-6 kolonaki-madrid-ss16-7 kolonaki-madrid-ss16-8 kolonaki-madrid-ss16-9 kolonaki-madrid-ss16-10

Photos: Kolonaki Madrid SS16

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts