12/04/16

No just SE neule

7 79

Moni on kiinnittänyt viime viikonlopun lentokenttä-stailauksissa huomiota tuohon persikkaiseen By Malene Birgerin neuleeseen, enkä ihmettele. Ihastuin neulepuseroon kuvauksissa niin palavasti, että kuvausten loppuun mennessä olin jo päättänyt hankkia sen omakseni. Ongelmana vain oli, etten ollut juuri tuolla hetkellä matkustamassa minnekään, sillä olin päässyt turvatarkastusten läpi vain kuvauksia varten. Ja koska lentokentän myymälöissä voi tehdä ostoksia vain, jos on matkustaja, jouduin hillitsemään shoppailuhaluni vielä hetkeksi.

En ollut vielä ehtinyt alkaa metsästää unelmaneulettani muualta, kun kuvausten jälkeisellä viikolla postiluukusta tupsahti yllätyspaketti. Finavian porukka oli lähettänyt minulle tuon neuleen kiitoksena mahtavasti sujuneesta kuvauspäivästä. Valehtelematta pomppasin ehkä innostuksesta muutaman sentin ilmaan. :D Sittemmin olen majaillut persikkaisen pörrön uumenissa tyytyväisenä melkein joka päivä. Tiedoksi muuten muille puseroon rakastuneille, että mallin nimi on Miracula – siltä varalta, että lentomatkoja ei nyt ihan lähiaikoina ole suunnitteilla.

Hassua villapuserossa on se, etten olisi ikinä uskonut tuon värin sopivan minulle. Minulle käyvät yleensä paremmin sellaiset selkeät värit ja tuollaiset vähän murretut sävyt (etenkin siellä puuteristen ja vaaleanpunaisten suunnalla) ovat olleet ehdottomassa pannassa. Mutta tässä sitä taas nähdään, kuinka aina pitää kokeilla ennakkoluuloista huolimatta, koska tämä nimenomainen sävyhän saa oikein ihon hehkumaan. Miksiköhän tuota väriä kutsuisi… Ruosteinen persikka? Oli miten oli, hurjan imarteleva väri tällaiselle talvenkalpealle ihmislapselle!

Tämä postaus olkoon nyt yhtä hehkutusta, koska on pakko kiitellä neulepuseroa myös kivasta mallista. Kapealinjainen mutta silti rento malli sekä lyhykäisempi helmanpituus ovat aivan omiaan korkeavyötäröisten ja/tai naisellisten alaosien parina. Viime päivinä ylivoimainen suosikkiyhdistelmäni ovat olleet tämä neule ja Monkin 90-luvun ilosanomaa toitottavat siniset mutsifarkut. Tykkään!

Hauskaa muuten, kuinka nämä mutsifarkut jakavat mielipiteitä: tytöt rakastavat ja pojat eivät niinkään. :D Kanssasisaret kyselevät tuon tuosta, mistä olen näin ihastuttavat farkut löytänyt, mutta miespuolisilta on tullut vähän toisentyyppistä kommenttia. Olen nimittäin pariin otteeseen saanut näistä mutsifarkuistani vastakkaiselta sukupuolelta aika huvittavaa palautetta.

Keskustelin erään mimmin kanssa mutsifarkuistani ja vieressä istuva miespuolinen kaverimme näytti seuraavan keskustelua jotenkin hyvin hämmentyneen näköisenä. ”Mitkä ovat mutsifarkut?”, hän ihmetteli. Selostin, mikä on mutsifarkkujen idea ja esittelin mallia korkeine vyötäröineen, hiukan väljempine lahkeineen ja mutsi-tyyliin asemoituine takataskuineen. ”Mä en kyllä tämän jälkeen enää voi katsoa sun takapuolta samalla tavoin”, mies lipsautti spontaanisti. Huomattuaan minun ja kaverini kohottelevan kulmiamme tuli kiire seivailla: ”Öö, tai siis en tietenkään ennenkään ole katsonut… Tai siis… Öh…” HAHAHA. Miesparka.

Toinen mutsifarkkukommentti tuli viime viikolla, kun eräs herrasmies kysyi farkuistani, että ovatko nämä sellaiset boyfriend-farkut. Selitin tyypille ystävällisesti poikaystäväfarkkujen ja mutsifarkkujen eron ja poitsu totesi, että okei, no ehkä nuo tosiaan eivät ole ne kaikkein seksikkäimmät hänen näkemänsä farkut. Ilmoitin, että kuule, näitä ei käytetäkään miesten miellyttämiseksi, vaan siksi, että MINÄ tykkään. Ei sillä, että muutenkaan valitsisin vaatteitani miehiä silmälläpitäen. Mies totesi kuivasti vain: ”Huomaan.” Oi voi. :D Alan vähitellen rakastaa mutsifarkkuja entistäkin enemmän!

Translation: I am completely in love with this By Malene Birger sweater. It is just perfect! :) In case you fell in love with it too due to my post on Sunday, the model is called Miracula. I am also having a serious crush on these mom jeans. What a perfect couple they make!

Tekoturkis // faux fur Twist & Tango*, neulepusero // sweater By Malene Birger*, mutsifarkut // mom jeans Monki*, nilkkurit // ankle boots & Other Stories, laukku // bag vintage, aurinkolasit // sunglasses BikBok

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kati

  Oma poikaystäväni puolestaan kannusti mutsifarkkujen hankkimiseen! Istuvat kuulemma kauniisti :) Tässäkin asiassa mielipiteitä siis löytyy…

  • Haa! Olen selvästi hengaillut ihan väärien miesten seurassa. :D No ei vaan… Toki nämä ovat henkilökohtaisia makuasioita ja varmasti on paljon miehiäkin, jotka tykkäävät mutsifarkkujen estetiikasta. Onneksi olkoon, poikaystävälläsi on jalostunut maku! ;)

 • On kyllä ihastuttavan värinen tuo neule!!

 • Hahha, sain päivän naurut noista miesten kommenteista. :D

 • J.

  Hauskaa, mä rakastan myös mutsifarkkujani ja mielestäni ne kyllä imartelee vartaloani, mutta kaveripoika kommentoi ”those jeans swallow your butt completely”, repesin nauruun. :D

 • Mulle on tullut kans samanlainen käsitys miesten mielipiteistä. Mulla oli myös yks naispuolinen kaveri, joka joskus osti korkeavyötäröiset housut (ihan vaan korkeat, ei mutsifarkut) alennusmyynnistä, mutta leikkasi vyötäröä niin että sai taitettua ne mataliksi, koska ei muuten voinut kuulema käyttää. Tämä henkilö sattuu olemaan sellainen huomiota ja miesten katseita hakeva tyyppi joten ei ollut vaikea arvata miksi teki noin. Ärsyttävää :D

 • Milli

  Mäkin oon toissa talvesta asti rakastanut tuon mallisia housuja kun sattui UFFilta löytymään ihan täydellisesti istuvat ja tosi hyvän väriset. Tuon mallinen neule olisi kyllä ihan unelma niiden kanssa, yläosan yhdistely on ollut välillä vähän hankalaa. Että lisää vaan mutsifarkkuasuja :D!

  Ja poikaystäväni on ihan innostunut noista kysesistä farkuista, itse asiassa hän suostutteli mut ostamaan ensimmäiset kyseisen malliset farkkuni jostain barcelonalaisesta vintage-kaupasta vaikka omasta mielestäni ne saivat vaan alavartaloni näyttämään jotenkin kohtuuttoman isoilta :D. Mutta hyvä että suositteli, nyt jo itselläkin silmä tottunut.

Related posts