9/04/16

Vaaleanpunaisia muistoja

8 100

Jotenkin tuli tuon eilisen vaaleanpunaisen hiuspostauksen myötä sellainen fiilis, että teki mieli kaivella omien valokuva-arkistojen uumenista kaikkea tuohon väriteemaan sopivaa kuvamatskua ja koota se yhteen jonkinlaiseksi väri-inspiraatiokokoelmaksi. Joten tässä nyt olisi! Olipa ihana palata kaikkiin näihin tunnelmiin uudelleen. :)

Translation: Pink memories and inspiration from my archives. :)

pink5pink13pink11pink15pink12pink17

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus, Koti, Matkat, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anna

  Älyttömän ihana ja esteettinen postaus! Esteettisyys on kyllä muutenkin sun vahvuuksia, blogiin on aina ihana palata ja selailla :)

 • maijuemilia

  Todella kauniita kuvia!

  Mun on pakko myöntää, että luen nykyään mieluummin sun blogia puhelimelta, koska koneen näytöltä noita pystykuvia ei näe kokonaan vaan niitä joutuu skrollaamaan. Tästä oletkin varmaan saanut jo palautetta. Toivoisin, että asialle tehtäisiin jotain, koska blogisi on visuaalisesti niin näyttävä ja harmoninen!

 • Ihana vaaleanpunainen postaus!! :)

 • Innnej

  On kyllä aivan ihania tällaiset kuvapostaukset :)

Related posts