8/04/16

Pastellipinkkiä tukassa taas

12 91

Yhteistyössä Schwarzkopf

Muistatteko jokin aika sitten, kun hiukseni saivat uuden, hentoisen pastellivaaleanpunaisen sävyn? En tuolloin saanut vielä paljastaa, mistä oli kyse, mutta nyt on tullut aika julkistaa tämä projekti. :) Olen nimittäin mukana tämän kevään Schwarzkopf Blonde -hiusvärikampanjassa, jonka tiimoilta tämä uudenlainen look minulle loihdittiin.

Reissasin siis helmikuussa Tukholmaan Schwarzkopfin videoprojektin kuvauksiin ja samassa yhteydessä tukka sai uuden jännittävän sävyn. Vaikka minulla on ollut vaaleanpunaista hiuksissa aiemminkin, tämä liukuvärityyliin toteutettu look on ehdottomasti ollut vaaleanpunaisista hiuskokeiluista suosikkini.

schwarzkopf-bts3

Pääsin käytännössä ihan itse toteuttamaan värjäyksen näillä kotituotteilla (ammattilaisen valvonnassa toki, haha) ja prosessi ikuistettiin videolle tutorial-tyyliin, sillä ideana on, että tällaisen hiustyylin voi aika helposti kuka tahansa toteuttaa myös kotona. Saatte siis lähiviikkoina videomuodossa opastuksen siihen, miten tällaisen lookin voi loihtia itselleen ihan omin kätösin.

Myönnän, että värjäysprojekti jännitti hiukan, sillä en ole koskaan vaalentanut hiuksiani aikaisemmin koko päähän laitettavalla värillä enkä kotioloissa. Toistaiseksi tukkaa on vaalennettu siis vain kampaajan hoteissa ja raidoilla, joten jännitin melkoisesti lopputulosta. Sain kuitenkin nopeasti todeta, että ihan turhaan, sillä hiuksista tuli tosi kivannäköiset.

Väri toteutettiin Schwarzkopf Blonde -sarjan Pastel Rosé -sävyllä, jossa on itsessään jo ripaus vaaleanpunaista ja lisäksi latvoja värjättiin vielä pinkimmiksi Schwarzkopf Live -sarjan shokkipinkillä. Jotenkin vaaleissa hiussävyissä ovat tosi pitkään jyllänneet trendeissä nimenomaan sellaiset kylmät ja platinaiset sävyt, ja omassakin tukassa sävy on tähän asti vaalennettaessa sävy aina ollut enemmän viileä, joten olipa hauska kokeilla tällaista vähän lämpöisempää vaaleaa väriä.

Tukka sai myös muilta valtavasti kehuja ja kommentteja – ja nimenomaan tuota hentoisen lämmin oljenvaalea sävy tuntui viehättävän muitakin. Tästä kokeilusta jäi myös itselle tunne, että voisin kokeilla lämpimämpää vaaleaa myös toiste. Oletteko muut kokeilleet koskaan tällaista pastelli-tyyliä hiuksiin itse tai houkuttelisiko? :)

schwarzkopf-bts4

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihanat nuo Minna Parikka -glitterikengät <3 Pastellitukat ovat ihania, mutta itse muutan mieltäni niin nopeasti että en osaisi valita pastellisävyä, jonka kanssa voisin elää edes pari kuukautta. Pastellitukka kuitenkin vaikuttaa myös vaatetukseen ym. Eli jos löytyisi helppo, nopea & ekologinen tapa kokeilla pastellisävyjä, niin ehdottomasti kokeilisin!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Itse asiassa pastellisävyt ovat siinä mielessä turvallisia myös nopeasti kyllästyville, että ne eivät pysy hiuksissa montaakaan pesua. Väristä pääsee siis halutessaan eroon tosi nopeasti ja jos sen puolestaan haluaa säilyttää, pitää väriä ylläpitää jollakin sävyttävällä hoitoaineella tai naamiolla muutaman pesun välein. :)

 • Sara06

  Oli, näytät niin eteerisen kauniilta näissä kuvissa. Uusi väri sopii tosi hyvin sinulle.

  Itse en uskalla värjätä omaa tukkaa pinkiksi, mutta tyttären hiuksissa on kokeiltu kaikenlaisia sävyjä.

  • Voi kiitos. :) Kuvauksista on vierähtänyt jo sellainen tovi, että vaaleanpunainen väri on nyttemmin jo haalistunut, mutta ehdin noin kuukauden päivät nautiskella tästä tyylistä!

 • Emma

  Heippa hei,
  Mulla on itseasiassa juurikin kyseistä pinkkiä live pastelliväriä odottamassa kylppärissä yksi purnukka, mutten on uskaltautunut vielä sohimaan sitä omatoimisesti hiuksiini. Haluaisinkin vähän tiedustella, millä konstein tollainen sinun hiuksissasi oleva tyylikkään hillitty lopputulos saatiin loihdittua. Miten siis väri toteutettiin latvoihisi? Kuinkakohan kauan sen annettiin vaikuttaa ja laittettiinkohan väri sellaisenaan latvoihin tai esim. hoitoaineeseen lantrattuna?

  • Jos maltat pari viikkoa, niin se tutorial selkeine ohjeineen on tosiaan tulossa silloin. :)

   • Emma

    Hupsanssaa, niinhän siellä ylempänä vain sattuikin lukemaan! Jään siis odottelemaan ohjeistusta. Kiitos! :)

Related posts