6/04/16

Blogigaalaa pukkaa

1 62 vuoden-tyylikkain-blogi

En yleensä ole kauheasti perustanut näistä blogigaaloista ja -äänestyksistä, mutta juuri nyt ehdokkuus vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi Indiedays Blog Awardsissa tuntuu aika kivalta kunnialta. :) Olen ehdokkuudesta erityisen iloinen siksi, että nyt itsenäiseksi bloggaajaksi siirryttyäni blogini viimein näyttää ulkoisesti siltä, miltä sen toivoisinkin näyttävän. Siksi tuntuu mahtavalta saada tunnustusta tyylikkyydestä jo ehdokkuudenkin muodossa, vaikka voittoa ei kotiin kilahtaisikaan.

Indiedaysin kriteereissä kategoriasta sanotaan seuraavaa: Vuoden tyylikkäin blogi on niin ulkoasultaan kuin sisällöltään laadukas. Kuvat voisivat olla suoraan aikakausilehden sivuilta, ja aiheet ovat aina hyvällä maulla valittuja.

Kiitos ID! :) Olen tästä kovasti otettu. Tittelin voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä ja omaa suosikkiasi ehdokkaista voit käydä äänestämässä TÄÄLLÄ. Omaa suosikkiaan voi äänestää 17.4. asti.

Tags: ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts