6/04/16

A black day

1 63

Musta, maailman helpoin väri. Joillekuille pukeutujille peräti se ainoa. ;) Tuntuu jokseenkin absurdilta, että silloin, kun aloitin blogini kauan sitten, vaatekaapissani ei tainnut olla ainoatakaan mustaa vaatekappaletta. Vieläkään musta ei hallitse vaatevalikoimaani tai pukeutumistani, mutta onhan se vallan helppo ja aina varma vaihtoehto.

Pukeudun hirmuisen harvoin ihan kokomustaan, mutta joskus tulee niitäkin päiviä, kun ylle valikoituu pelkkää mustaa. Ja jos näin tapahtuu, yleensä silloin yritän tehdä asusta kiinnostavamman erilaisilla tekstuureilla ja muodoilla.

Tämän tummanvihreää kaulahuivia lukuunottamatta kokomustan tyylin avainjuttu olivat nuo Marimekon mustat, vajaamittaiset nahkahousut. Paitsi kokomusta, tämä asu on myös kokonaan Marimekkoa, sillä paritin pöksyt tällä kertaa vanhan Marimekon lempparikolttuni kanssa.

Vuosien 2010-2011 lempivaatteeni oli ylivoimaisesti tuo musta Reuna-neulemekko, jota olen silloin tällöin käyttänyt myös puserona kääntämällä helman lyhyemmäksi, kuten tässä asussa. Käytin mekkoa jossain vaiheessa niin kovasti, että suorastaan kyllästyin siihen, mutta nyt pienen tauon jälkeen viihdyn siinä jälleen.

Translation: It feels completely crazy that just some years ago I didn’t have a single black piece of clothing in my closet. The situation has changed since but I still don’t wear black that much, especially not all black. But there are moments for that too. Like last week when these photos were taken.

Takki // coat Never Denim*, nahkahousut // leather pants Marimekko*, neulemekko // knitted dress Marimekko*, kaulahuivi // scarf Lindex*, hansikkaat // gloves Calvin Klein*korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories, aurinkolasit // sunglasses BikBok*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts