5/04/16

Only

1 51 ry-x

Kylläpä nyt saa oikein olla kieli keskellä suuta, että malttaa hoitaa kaikki pakolliset nettivelvollisuudet ja tietokonehommat ennen iltakymmentä, kun haaste on alkanut. Veikkaan, että tämä haaste tulee tekemään minulle oikein hyvää. :) Tänään päivä on hurahtanut kiireisissä merkeissä, mutta halusin vielä tulla huikkaamaan ja vinkkaamaan teille ihanasta biisistä, jonka löysin muutama viikko sitten. Ihastuin joskus pari vuotta sitten brittilaulaja RY X:n kappaleeseen Berlin ja nyt ihan äskettäin herran julkaisema sinkku Only herätti jälleen lämpimiä tunteita. Mielettömän kaunis kappale ja sopii täydellisesti juuri tällaiseen sateiseen tiistai-iltaan. Kauniita unia!

Translation: So beautiful!

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts