2/04/16

Hyppysellinen oranssia

1 72

Ihastuin viimekertaisiin pinkkeihin kynsiini niin, että olisin voinut jatkaa toisen kuukauden pinkkinä putkeen. Tällaista ei ole ennen tapahtunut! :D Mutta koska haluan inspiroida kynsi-ideoillani myös teitä, päätin, että keksitään nyt kuitenkin jotain uutta. Eikun Pinterestin kynsikuvia taas selailemaan ja eikä aikaakaan, kun sieltä löytyi juuri keväisen pirtsakka tyyli.

Kynnet saivat kahden geelivärin sekoituksena toteutetun neonsävyisen oranssipunaisen värin ja kummankin käden nimettömiin tehtiin tuollainen hauska koristelu, joka näyttää vähän kuin joku ponchon helma heilahtaisi. :D Tämä vinkiksi muillekin, että nämä oli aika helppo toteuttaa! Jos on sorminäppäryyttä pienelle piperrykselle, niin samalla idealla pystyy varmasti tekemään kynnet ihan kynsilakallakin.

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Nail inspiration of the week. :)

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts