22/03/16

Massive Attack & Kate Moss

2 62 Kate-Moss-in-Massive-Attack-new-video-Ritual-Spirit-main

Tiedoksi kaikille viimeisillekin informaatiokuopassa majailleille, että Massive Attack saapuu ensi elokuussa Suomeen Flow Festivalille esiintymään! Aikamoista. Ja sattuipas niin sopivasti, että ikoninen brittikokoonpano julkaisi juuri viime viikolla myös uuden biisinsä musiikkivideon. Ritual Spirit -kappale on taattua varmaa Massive Attackia – toimii. Mutta tässä tapauksessa kiinnostukseni herätti myös musiikkivideo, sillä sitä tähdittää itse Kate Moss, joka tanssii videolla pimeydessä valopallon kanssa. Kuulostaa JA näyttää hyvältä.

Translation: In case you didn’t know it yet, Massive Attack is coming to Helsinki next summer to perform at Flow Festival! :) They just released their new music video last week and the song Ritual Spirit is just great – as Massive Attack tends to be. But the interesting thing is that the music video is starred by Kate Moss dancing in the dark with a light ball. So it doesn’t only sound good, it also looks good.

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts