21/03/16

Taas päällä se sama neule…

2 79 tekoturkis3

Tämän hetken lempparineuleeni on pysynyt sinnikkäästi päällä monena päivänä ja tämä asu on juuri siltä viikolta, kun käänsin vaatejumituksen haasteeksi yhdistää sama pusero joka päivä erilaiseen asuun. Tässä lookissa ei itse asiassa ole siihen edelliseen verrattuna muuta eroa kuin eri takki ja toisenväriset (ja -malliset) farkut, mutta jo nuo pienet muutokset tekevät kokonaisuudesta aika erinäköisen.

Pooloneule sai tällä kertaa seurakseen petroolinsävyisen tekoturkistakin, jonka kanssa olen aina vähän tuskaillut kaulahuiviasioita. Takki näyttää kauniimmalta ilman huivia, mutta ei sitä talvella oikein ilmankaan pärjää. Poolokauluksen kanssa tuli sitten ratkaisua vähän vahingossa samalla sekin pulma.

tekoturkis10

Tykkään muuten yllättävän paljon tästä hiukan lämpimämmästä vaaleasta sävystä hiuksissani, vaikka alkuun sen suhteen hiukan epäröinkin. ”Oljenvärisestä” tukasta on tullut paljon kehuja myös muilta, joten ilmeisesti tämä lämpöisempi sävy on viileän platinaisten kutrien jälkeen ihan tervetullutta vaihtelua.

Translation: When I noticed I was wearing my favourite sweater all the time, I decided to challenge myself to style it as many different ways as possible. So this is the second look with the same sweater. It actually doesn’t differ so much from the previous one but just by changing the coat and the pair of jeans, you can actually change the feeling of the outfit quite a lot. 

tekoturkis16a

Tekoturkistakki // faux fur Twist & Tango*, pooloneule // sweater HOPE / Zalando*, farkut // jeans Never Denim / BikBok*, korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories, hansikkaat // gloves Calvin Klein*, laukku // bag Selected Femme*, silmälasit // glasses Marimekko / Silmäasema*

* saatu blogin kautta / gifted

tekoturkis9tekoturkis13tekoturkis1tekoturkis14tekoturkis11 tekoturkis12

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts