16/03/16

Technicolour Beat

1 52 Oh+Wonder_Press+Photo

Lupailin Pupulandian uutta Spotify-soittolistaa jo jokin aika sitten, mutta en ole vieläkään malttanut lyödä kokonaisuutta lukkoon, sillä tuntuu, että löydän nykyään jatkuvasti niin hyvää matskua, että tekisi mieli hioa listaa loputtomiin. :D Pihtaillessani itse listaa yhä hetken verran, tiputellaan sieltä seasta satunnaisia helmiä kehiin.

Tämä biisi löytyi pari päivää sitten ja jotenkin sen tarttuva melodia jäi heti soimaan päähän. Ajattelin tartuttaa sen siis teillekin. ;) Eikä haittaa, koska kyseessä ei ole mikään ärsyttävä korvamato (ai että vihaan tuota sanaa), vaan oikeasti aika mukava kappale. Technicolour Beat -biisi on brittiduo Oh Wonderin käsialaa ja löytyy kaksikon viime vuonna julkaistulta esikoisalbumilta.

Translation: Mellow Wednesday tunes by Oh Wonder. :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts