15/03/16

Kevät maljakossa

1 76

Sain viikko sitten naistenpäivänä aivan ihanan yllätyksen. Äitini laittoi minulle viestiä ja pyysi piipahtamaan lähikukkakaupassani – siellä odottaisi minua yllätys. Olin ihan häkeltynyt tästä, mutta tosiaankin maailman herttaisimmat vanhempani olivat lähettäneet minulle naistenpäivän kukkia!

Luottofloristini oli saanut vapaat kädet kimppuni toteuttamiseen ja vastassa minua oli tällainen aivan mieletön, ihanan boheemisti rönsyilevä kevätkimppu. Vielä viikko saapumisensa jälkeen kimppu näyttää maljakossa kuin uudelta ja nyt noiden keväisten oksien pikkuruiset nuputkin ovat alkaneet puhjeta kukkaan. Tämä siis vinkiksi kaikille kukkaintoilijoille: nyt on se hetki, kun kannattaa käydä ostamassa kirsikkapuun tai mantelipuun oksia maljakkoon, jos mielii päästä ihastelemaan niiden kukkaloistoa kotioloissa.

Viime aikoina on ollut niin paljon reissuja ja muuta hässäkkää, etten ole oikein ehtinyt viettää aikaa kotosalla. Siksi on tuntunut ihan turhalta ostaa tänne kukkiakaan. Mutta kylläpä tämän kevätpuskan myötä muistui taas mieleen, miten tuoreet kukat ilahduttavat. Joka kerta tulee hyvä mieli, kun vilkaisee tuonne keittiön nurkkaan. Ja hei, viekää toisillenne kukkia – takaan, että saatte aikaan hymyjä moneksi päiväksi. :)

Translation: My sweet parents surprised me last week with the loveliest bouquet of flowers on the international women’s day. Now it feels like I have the spring in a vase in my kitchen. People, buy flowers, it makes you smile! :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Maiju

    Siiiis. Täydellisin kukkakimppu ikinä. Ehkä jos tollaisia kimppuja myytäisiin valmiina, saattaisin joskus ostaa valmiskimpun. Kirsikanoksan taidan ainakin hankkia, kiitos vinkistä!

Related posts