14/03/16

Follow the path

7 86

Mainitsin viime viikolla, että toteutimme valokuvaaja Teemu Lautamiehen kanssa pienen videoprojektin sumuisena tiistai-iltapäivänä Helsingin Hernesaaressa ja nyt tuo fiilistelyvideo on valmis jaettavaksi myös teille.

Tapasimme Teemun kanssa joskus viime keväänä Lovian kuvauksissa ja nyt vajaa vuosi myöhemmin päädyimme kokeilemaan videoproggiksen tekoa yhdessä. Tai minun roolinihan tässä projektissa oli varsin vaatimaton Teemun tehdessä varsinaisen työn. :D Minun tehtäväkseni jäi vain tallustella Hernesaaren rannassa sumuisena päivänä ja tuijotella merelle. Ja yrittää olla paleltumatta kuoliaaksi, koska plussan puolella olleista lämpöasteista huolimatta rannassa oli aivan järrrrkyttävän kylmä.

Kävi oikeastaan aika mieletön mäihä, että sää sattui juuri sopimanamme päivänä olemaan tuollainen kauniin usvainen. Olin varma, kun aamulla katselin ikkunasta, että sumu olisi iltapäivään mennessä haihtunut, mutta maisema pysyi sinnikkäästi kiedottuna harmaaseen vaippaan vielä kuvaustuokiommekin koittaessa. Saimmepa videolle talteen ihanan maagisia kevättalven tunnelmia, kun jäälautat  velloivat rannassa sumun keskellä.

Ideana oli siis ihan vain tehdä tällainen testijuttu vailla sen kummempaa päämärää ja nyt pääsette tekin tsekkaamaan Teemun kaunista kädenjälkeä. Ja lisää Teemun upeita kuvia ja videoita voi tsekkailla hänen nettisivuiltaan – suosittelen! :)

Follow the path from Lautamies on Vimeo.

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Related posts