12/03/16

Perfect pink

6 62

Astelin kuukausi sitten kynsihuoltoon aivan tietty vaaleanpunaisen sävy mielessäni. Halusin pinkit kynnet – sellaiset kylmäsävyiset vaaleanpunaiset. Se on aina paha, jos on liian tarkka mielikuva siitä, mitä haluaa, koska eihän sitä täydellistä sävyä koskaan löydy. Vaikka Bio Sculpturen värivalikoima on todella laaja, voi tällaisten spesifimpien toiveiden kanssa olla toisinaan haastetta. No oikeanlaista pinkkiä ei löytynyt, mutta sen sijaan kynnet saivat koristuksekseen hauskan ripsi-kuvion.

Nyt kun eilen istahdin taas Mariannen tuoliin, oli minulle luvassa iloisia uutisia. Kevään uudet geelivärit olivat nimittäin saapuneet ja kuinka ollakaan, siellä neljän uutuussävyn joukossa oli se tismalleen oikea vaaleanpunaisen sävy! Ajatelkaa! :D Aivan fantastista! No ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että mitä laitetaan ja nyt on kynsissä se täydellinen pinkki väri, josta olin haaveillutkin.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture

Translation: Spring nail inspiration: the perfect pink. I’m in love. :)

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mäkin lakkasin eilen kynteni vaaleanpunaisella. :) Tosin sen sävy ei ole ihan noin vaaleanpunainen kuin sulla. Ihanat nuo kyntesi! :)

 • j

  Hih, tulin JUURI kaupasta etsimästä täydellistä pinkkiä huulipunaa. Samat aatokset, olen yhden sävyn vanki, joka on päässäni, jota minulla joskus oli, mutta jota ei enää saa. No päätin koittaa olla joustava ja mennä vähän eri vivahteella, kun tuon edellä mainitun pinttymän vuoksi on jäänyt huulipuna hankkimatta jo muutaman vuoden! :D

 • Kaunis sävy, itse olen hurahtanut minttuun ja koralliin, vaikka vuoden värit vaaleanpunainen ja -sininen ovat myös kovia!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Jullellson

  En ole ollenkaan tekokynsien fani. Nämä kynnet ovat kuitenkin paitsi ihanan luonnollisen näköiset myös juuri niin herkullisen väriset, kuin voisi kuvitella!

Related posts