11/03/16

Tämän hetken lempivaatteet

6 74

Kiitos näiden viimeaikaisten säiden (hohhoo, se rimmasi) ei ole tullut kauheasti nappailtua asukuvia täällä koto-Suomessa. Nyt alkavat kuitenkin pikkuhiljaa olla sen taannoisen Barcelonan reissun aikana ikuistetut asut esitelty ja asuinspistä pukkaa täällä kevättalvisessakin säässä, joten vihdoin ja viimein olisi pitkästä aikaa luvassa asujuttua Suomen maisemista. :)

Uusin vaaterakkauteni ovat nämä Monkin uudesta farkkukokoelmasta saamani perussiniset farkut. Enpä olisi vielä pari vuotta sitten uskonut sanovani näin, mutta juuri nyt ylivoimainen lempifarkkumallini ovat mutsifarkut. Alan pikkuhiljaa ymmärtää, miksi rakkaat äitimme ovat jämähtäneet tuohon malliin: se on vain niin mukava päällä. Korkea puristamaton vyötärö ja vähän väljemmät lahkeet tuntuvat yllä melkein yhtä mukavilta kuin leggingsit. :D

Totesin myös jo joskus viime kesänä, että jostain syystä tämä mutsifarkkutyyli istuu meikäläisen kroppaan jotenkin kaikkia muita malleja paremmin. Jos on yhtään kurvia vyötäröllä ja lantiolla, mutsimalli on nimittäin nappivalinta. Olen saanut farkuistani parin viikon aikana niin paljon kommentteja ja kehuja ihan satunnaisilta tuttavilta, että pitänee esitellä malli kunnolla jossain vaiheessa vielä vähän paremmin. Näissä kuvissa se hukkuu osin tuonne neuleen alle, mutta farkut istuvat hurjan kauniisti lantiolta ja vyötäröltä. Näissä nimenomaisissa farkuissa hauska detalji ovat myös nuo viimeistelemättömät lahkeensuut hapsuineen.

Lempivaatteiden joukkoon on myös kiilannut tämä Zalandolta saamani Hopen neule, joka on eksynyt ylleni viikon jokaisena päivänä tällä viikolla. Jossain vaiheessa minua alkoi jo vähän hävettää, kun Snapchatin puolella olen hillunut joka päivä samoissa vaatteissa ja mietin, voiko muotibloggaaja asua kokonaisen viikon samoissa kamppeissa. Käänsin tilanteen voitoksi ja päätin haastaa itseni todellakin pukeutumaan tähän puseroon joka päivä ja yrittää keksiä siitä mahdollisimman monta eri asua. Toistaiseksi hyvin menee. :D Olettekin toivoneet usein, että esittelisin samoilla vaatteilla monenlaisia eri kokonaisuuksia, joten pitänee yrittää kuvata jossain välissä näitä saman puseron kanssa toteutettuja eri lookeja (ja saman voisi varmaan tehdä noiden farkkujenkin osalta).

Translation: My uniform lately: these wonderful Monki mom jeans and this loose sweater by Hope. Thank you Zalando and Monki for two of my new favourite items at the moment. I could dress up in these every day – and possibly have this week. ;)

Takki // coat Never Denim*, neulepusero // sweater HOPE / Zalando*, farkut // jeans Monki*, nilkkurit // ankle boots & Other Stories, laukku // bag vintage, silmälasit // glasses Marimekko*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Samaistun kyllä siihen, että tuollainen neule houkuttaa joka päivä! Multa löytyy cubuksen hyvin paljon samanlainen ja katson sitä joka aamu kaapissa kaihoten, että joko taas kehtaisin pukea tuon päälleni!:D

 • Voi että toi neule näyttää niin mukavalta!

 • Ihana tuo neuleen malli, en yhtään ihmettele, että olen asunut siinä! :D

  Olisi myös yksi blogitekninen kysymys: Mistä johtuu, että avatessa blogisi Bloglovinin kautta se kehys katoaa? Näinollen täytyy aina palata Blogloviniin lukeakseen muita uusia postauksia, mikä todella häiritsee blogien lukemisen flow’ta. Olisi kiva, jos tämän voisi korjata jotenkin. Pupulandia on ainoa blogi, jonka kanssa tätä tapahtuu.

 • s | k | l

  Mäkin odottelen ekoja mutsifarkkujani, jotka tilasin Asokselta :) Jännittää, et miten ne istuu takapuolesta!

 • petter

  You look very good with your nice glasses!!

Related posts