10/03/16

Throwback Thursday: Vaalennetut kulmakarvat

5 76 vaaleat-kulmat

Muistatteko vielä sen kesän muutaman vuoden takaa, kun luonnostaan tummat kulmani värjättiin kerran vaaleiksi? Olin mukana eräässä videoprojektissa, jossa hiusguru Tom Wennerstrand värjäsi kulmani meikkilookia varten. Kun kulmakarvat ovat aina olleet kasvoissa aika hallitseva piirre, oli todella hassua yhtäkkiä olla ilman. Muutama kaveri ei ollut tunnistaa kadulla, kun kävelin vastaan.

Olin alkuun värjätyistä kulmistani aika ymmälläni, mutta päätin rohkeana tyttönä pitää vaalean kulmalookin hetken aikaa ja suorastaan lopulta tykästyin siihen. Kunnes oma tumma väri alkoi puskea esiin ja aiheutti aika koomiselta näyttäneen seepratyylin. :D Mutta olipahan kokeilu!

Psst, näissä kuvissa muuten näette luonnollisen hiusvärini ilman värjäyksiä tai raitoja, kun silloin tällöin aina joku kyselee, että minkä väriset hiukseni ovat luonnostaan. :)

Juttu on julkaistu alun perin 15.6.2011.

vaaleat-kulmat3

PÄIVÄ, JONA KULMAKARVANI KATOSIVAT

Näytin eilen pienen vilauksen uudesta ilmeestäni – ja siis tällä kertaa puhuin ilmeestä oikeastaan aika konkreettisesti, sillä kyse on kulmakarvoistani. Olin mukana eräässä proggiksessa, jossa meikkaaja esitti toiveen, että saisi värjätä kulmakarvani vaaleiksi. Olin hiukan kauhuissani, koska tietyllä tavalla vahvat kulmakarvat ovat yksi tunnusmerkeistäni ja todellakin pidän niistä itse. Minulle kuitenkin vakuuteltiin, että ne voi värjätä tosi helposti takaisin oman värisiksi, jos olo vaaleissa kulmakarvoissa tuntuu aivan mahdottomalta. Päätin, että no menköön, kerrankos sitä kokeillaan! Sitä paitsi myönnän, että olin hiukan utelias, miltä näyttäisin ilman kulmakarvojani, jotka ovat tietyllä tavalla olleet yksi voimakkaimmista kasvonpiirteistäni.

Kun vihdoin näin lopputuloksen väriaineen alta, sain todeta, että ero normaaliin oli aika järisyttävä. Tuntui kuin kasvoni olisivat ihan kaljut! Päässäni pyöri sanoja kuten alien ja albiino (sekä Saimi Hoyer). :D Tiedän monia ihmisiä, joilla ei luonnostaan ole juuri kulmakarvoja tai joiden kulmat ovat hyvin vaaleat ja kaikki he näyttävät ihan normaaleilta. On kuitenkin ihan eri asia, kun luonnostaan tummakulmainen yhtäkkiä kadottaa kulmansa.

Kaikki muut paikallaolijat olivat tosi vaikuttuneita uudesta lookistani ja väittivätpä jopa, että kulmakarvattomuus teki minusta heti mallimaisemman näköisen – mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. En tiedä siitä, mutta kummasti kaikkeen tottuu ja jo hetken päästä olin ihmeen sinut kulmakarvattoman olemukseni kanssa. Kun sain kasvoilleni vielä voimakkaan silmämeikin, oli lopputulos jo yllättävän kivan näköinen – ainakin silmät pomppasivat nyt esiin ihan uudella tavalla, kun kulmakarvat eivät olleet viemässä niiltä huomiota.

vaaleat-kulmat2

Kaikki paikalla olleet olivat ehdottomasti sitä mieltä, että minun tulisi pitää tämä uusi look ja ainakin kokeilla elämistä sen kanssa pieni hetki. On kuulemma yksi syksyn kuumimmista trendeistä ja malleille tehdään tällaista kuvauksia ja catwalk-näytöksiä varten koko ajan. En ole koskaan halunnut olla nössö, joten taas yllytyshulluna päätin, että kokeillaan nyt sitten!

Pestessäni illalla meikit pois mietin vain, mitenköhän ihmeessä tämän naaman kanssa pitää nyt meikata, ettei näyttäisi aivan friikiltä. :D Ilmeisesti aika omituiselta kuitenkin näytän meikinkin kera, koska pikkulapsen spontaani ja riemastunut kommentti eilen kadulla kuului: “Mikäs sulla oikein on?” Haha. Myös joku mies oli niksauttaa niskansa, kun tulin vastaan tämän näköisenä. Poikakaveri oli yllättävän suvaitsevainen muutostani kohtaan ja ihasteli minun näyttävän nyt tosi luomulta! :D  Itse koen, että näytän ilman meikkiä vähän albiinolta (ja ehkä vähän myös alienilta, hehe), mutta toisaalta tässä on jännittävä viba sellaista punapäistä ginger-lookia ja pikkulapsen viattomuutta. Hätkähdän joka kerta edelleen, kun katson peiliin ja vertaillessani vierekkäin vaikka tuota toissapäiväistä kuvaa noihin eilen otettuihin, en voi kuin ihmetellä, miten paljon kulmakarvat vaikuttavat ulkonäköön.

Mitäs mieltä te muut olette kulmakarvattomasta Jennistä? Be gentle, jooko? ;) En mitenkään ehdi tällä viikolla värjäyttämään kulmakarvojani takaisin normaaleiksi, joten joudun nyt varmaan ainakin ensi viikkoon asti vetelemään albiino-lookilla. Mutta kertokaa toki mielestänne virkistävällä tavalla weirdo vai pelkästään friikki? Ja enemmistön mielipiteenkin jo arvaten, kysyn silti: pidänkö vaaleat kulmat vai värjäänkö omani takaisin?

vaaleat-kulmat1

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emmi

  Vitsit onko tosta jo noin pitkä aika, siis 2011? Muistan tuon hyvin kun itsekkin hätkähdin et olit niin erinäköinen! Mutta siis hyvältä näytät, mutta kauniimmalta ihan ”omilla” kulmakarvoilla :)

  Miten aika voi mennä noin nopeasti! :D

 • MerjaK

  Ihanat vaaleat, ottaisin ne

 • M

  Ihanat nuo vaaleat.Varsinkin näin kevään tullen näyttävät todella raikkailta.

 • Japs

  Tää thorwback-homma on tosi hyvä idea! Kiva lukee näitä vanhoja

 • Mari erol

  Heippa! Tiedätkö yhtään missä näitä tällaisia kulmien vaalennuksia tehtäisiin?

Related posts