10/03/16

Muotinäytöstyyliä Pariisista

5 62

Vielä on jonkin verran kivaa kuvasatoa jakamatta tuolta viikonlopun Pariisin reissulta ja tänään esittelyyn sunnuntaisen muotinäytöspäivän tyyli. Osa saattoi tämän lookin jo bongatakin Instagramin puolelta, mutta esitellään nyt vielä täällä blogissakin!

Moni tuntui minun laillani ihastuneen tähän Marimekon värikkääseen Medera-hameeseen, joka vilahti blogissa jo jokin aika sitten Barcelonan kuvissa. Nuo helmojen liehuttelukuvat ovat saaneet hurjasti regrammauksia Instagramissa muiden maiden Marimekko-tileillä, joten saattavatpa hyvinkin tulla vielä yllättävissä paikoissa vastaan. :D Marimekolla oltiin sitä mieltä, että hame sopi minulle niin hyvin, että ilmoittivat minun saavan pitää sen. Maltan tuskin odottaa, että Suomessakin säät lämpenevät niin, että saan pukea hamoseni kesäkaduille.

Pariisissakaan sää ei tosiaan ollut ihan samoissa lukemissa kuin Barcelonassa tammikuussa, joten paljaista sääristä oli turha haaveilla. Midimitta näytti kuitenkin yllättävän kivalta myös ohuiden mustien sukkahousujen ja korkonilkkureiden parina. Yläosana toimi tällä kertaa Marimekon viime syksyn mallistoa oleva lyhythihainen neulepusero – pitihän sitä edustaa Marimekon väreissä alusta loppuun.

Hei huikkaanpa tässä samalla vielä tällaisen viime hetken vinkin Helsingin suunnalla tänään liikuskeleville, että olen tänään Marimekon Mikonkadun liikkeessä kyläilemässä klo 18-20, jos haluatte tulla moikkaamaan. Tänään kanta-asiakkaat saavat myös -20% alennusta koko kevään vaatemallistosta kaikissa Marimekon myymälöissä ja verkkokaupassa klo 16-20 välisenä aikana. Kantikseksi voi liittyä liikkeissä helposti myös tänään, jos mielii shoppailla alennuksella muttei ole vielä Marikylän jäsen. :)

Translation: My look at the Marimekko fashion show last weekend in Paris.

Pusero // shirt Marimekko*, hame // skirt Marimekko*, korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories

Photos: Jenni Rotonen // Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Natali

    I’m obsessed with that skirt, the pattern is so simple yet so unique and interesting!

    http://lartoffashion.com/jevelo-jewelry/

  • Milena

    Lainavaatteet ovat erittäin okei, mikäli ne ovat aina sellaisia että voisit käyttää niitä itse ostaminasi myös. Ettei vain lainan takia kuvata blogia varten. :) Hame on aivan ihastuttava, se on pompannut silmiini joka paikassa ja kai sitä pitää käydä itse sovittamassa myymälässä, olisi nimittäin eräs tilaisuus tulossa mihin se sopisi hyvin! Onko koko muuten millainen? Pienikokoisena pohdin että kuinkahan isoa mitoitusta se on.

    • Suurin osa lainavaatteista onkin toki juuri sellaisia, mitä voisin kuvitella myös osaksi omaa vaatekaappiani. En tietenkään lainaisi sellaisia juttuja, joista en aidosti tykkää. :) Eli edustavat kyllä ihan sitä omaa tyyliäni. Joskus toki saattaa tulla houkutuksia kokeilla lainavaatteilla jotain villimpääkin, jota en välttämättä ostaisi omaksi, mutta pääasiassa pysytellään ihan oman tuntuisella linjalla. :) Minulla on hameesta koko 34 ja vyötärönympärykseni on suunnilleen 65cm, jos tästä tiedosta on jotakin apua.

Related posts