8/03/16

Naistenpäivän kootut mietteet

6 54

Olen juhlistanut tänään kuulkaas naistenpäivää niin innolla, etten ole edes tietokoneen äärelle ehtinyt! Eli tässä vaiheessa, kun tätä päivää on vielä pari tuntia jäljellä, haluan toivottaa teille kaikille upeille naisille hyvää naistenpäivää! :)

Koska tämä päivä hujahti vauhdilla ohi, ajattelin vain kertoa, mitä minulle tänään kuuluu ja mitä oikein olen tänään puuhannut. Satunnaisia mietteitä tämän päivän varrelta siis!

♥ Tänään oli Helsingissä aivan mielettömän kaunis sää (ja pirun hyytävä). Koko kaupungin peitti aamulla usva ja sumu jatkui yllätyksekseni vielä pitkälle iltapäivään asti. Paikoin tuntui kuin olisi vaeltanut jossakin mystisen kauniissa aavekaupungissa, sillä maisema näytti ihan epätodelliselta.

♥ Starttailimme tänään valokuvaaja Teemu Lautamiehen kanssa erästä videoprojektia ja tuo yllä näkyvä kuva on otos tämän päivän kuvausmaisemista. Meillä kävi mieletön tuuri tuon sumun kanssa, sillä se toi videolle ja kuviin aivan omanlaisensa tunnelman. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille projektimme hedelmiä toivon mukaan pian!

♥ Minulla on maailman ihanimmat vanhemmat! Äiti lähetti aamulla tekstiviestin ja käski jossain vaiheessa päivää piipahtamaan lähikukkakaupassani Florannassa. Siellä kuulemma odottaisi minua jokin yllätys. Kun iltapäivällä pääsin paikalle, siellä odotti minua aivan mieletön kukkapuska naistenpäivän tervehdyksen kera äidiltäni ja isältäni. Yllätys oli suunnaton! Kiitos äiti ja iskä! <3 Pakko ottaa upeista kukistani teille huomenna vielä kuvakin. :)

♥ Snapchat-tilini niin sanotusti räjähti tänään, kun varmaankin kymmenien tuhansien seuraama @ihanahermanni suositteli minua omissa snäpeissään. On muuten aikamoisen hullu tunne, kun yhtäkkiä seuraajamäärä kasvaa yhdessä päivässä monella tuhannella. Tervetuloa siis vain, uudet seuraajat! :D

♥ Pääsin tänään tapaamaan sattumalta näyttelijä Minka Kuustosen, kun satuimme samaan aikaan PR-toimistolle. Ja hitsi vie, mimmi on luonnossa vieläkin kauniimpi kuin valkokankaalla. Ja aivan tolkuttoman pienikokoinen!

♥ Kävin tänään ystäväni Sannan kanssa teatterissa. Olen pitkään miettinyt, että pitäisi käydä teatterissa useammin ja tämänpäiväinen teatterielämys oli taas oiva muistutus siitä. KOM-teatterin Pasi was here oli aivan mielettömän hyvä! Suosittelen todella lämpimästi. Ehkä teen näytelmästä vielä ihan oman postauksensa, koska se antoi todella ajattelemisen aihetta.

♥ Tiedättekö, miltä tuntuu, kun on joku niin ihana ystävä, että joka kerran erotessa tulee heti vähän ikävä, vaikka asuisi melkein naapurissa. Minä tiedän. <3

PS. Menkää KOM-teatteriin katsomaan se Pasi!

Photo: Teemu Lautamies

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Martta

  Heips! Olipas mukava kuulumispostaus :)

 • Pasiin liput varattuna huhtikuun loppuun :-) Ihan hyvä kerran kaikki näytökset on loppuunvarattuja niin että ylipäätään kerkesin apajille aikaisin.

  • Mahtavaa! Kerrohan sitten, mitä tykkäsit. :) Minä onneksi tajusin varata liput samantien tämän bongattuani – yhden toisen näytelmän kanssa kävi huonommin, kun en ollut riittävän ripeä liikkeissäni.

 • L

  Saisiko vielä älypuhelittomana toivoskella sitä snappikoostetta…..please :)

 • Armas

  Voih, kuulostaa ihanalta! <3 Olisipa minullakin sellainen ystävä!

Related posts