5/03/16

Takahuonekuulumisia Pariisista

4 84

Terkkuja aurinkoisesta Pariisista! Päivän mittaan alkoi näyttää ihanan keväiseltä, mutta aamulla lentokoneen laskeutuessa tilanne oli vielä toinen: täällä satoi räntää ja oli koleampi keli kuin Helsingissä. Onneksi sade väistyi auringon tieltä ja nyt tuntuu maaliskuinen Pariisi siltä, miltä toivoinkin.

Saavuin siis tänään tänne Pariisiin Marimekon vieraaksi seuraamaan muotiviikkovalmisteluita ja huomista näytöstä. Täällä on ollut täysi tohina päällä jo keskiviikosta lähtien ja huomista presentaatiota valmistellaan tänään yötä myöten. Yllätyin viime syksynä täällä casting-tilaisuutta seuratessani siitä, miten loppuvaiheessa esimerkiksi mallivalinnat vasta vahvistuvat. Näytös pyörähtää käyntiin huomenna iltapäivällä ja viimeiset mallibuukkaukset lyödään lukkoon tässä illan aikana.

Pääsin castingin ja sovituksen yhteydessä tsekkailemaan uutta syysmallistoa etukäteen ennen huomista näytöstä. Pieniä värimaailman vilautuksia lukuunottamatta en saa vielä paljastaa tämän enempää, mutta aseusteista ja värimaailmasta saatte näiden kuvien kautta jo pientä sneak peekiä.

Olipa muuten ihana törmätä taas casting-tilaisuudessa maailmanmainetta niittävään mallikaunottareemme Saara Sihvoseen, jonka hymy ei tunnu hyytyvän koskaan. Saara pääsi täällä Pariisin muotiviikolla jo tähdittämään Balmainin näytöstä, mikä on aika kova juttu. Mahtavaa Saara! Uskon vakaasti, että Saara nähdään myös huomisessa Marimekon näytöksessä. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mulle tulee hirveästi mieleen tuosta Saarasta 70-luvun nuoret naiset. En tiedä mistä johtunee,mutta hiukset ja kasvot jotenkin luovat kuvan tuosta ajasta :)

  • Mallisto vaikuttaa jälleen kerran mainiolta! Ihanat värit :)

    http://thewildethings.com

  • Anne

    Marimekko tyttönä ja nimenomaan mekko tyttönä en löydä mallistosta mitään omalle tyylille sopivaa. Anna T:n laatikkomalliset ja isot, leveät mallit ei imartele 160cm ja hoikkaa tyttöä. Marimekon mielsi ennen xl- vaatteiksi ja vanhemmille naisille, valitettavasti tämä tulee uudestaan mieleen.. Koti mallisto on onnistunut ja piristynyt mutta kaipaan neuleita ja mekkoja.. Mistä minä nyt vaatteet ostan?
    Tiinalle terkut

Related posts